Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 173
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси(2017) Дорохович, А. М.; Мазур, Л. С.Метою роботи є провести комплекс досліджень по визначенню впливу сахарози та різних видів крохмальної патоки на якість карамельної маси.
- ДокументОсновні недоліки технологій «відкладеного випікання» і шляхи їх усунення(2017) Солоницька, І. В.; Пожіткова, Л. Г.; Добровольський, В. В.На сьогодні ринок заморожених напівфабрикатів хлібобулочних виробів один з тих, що найдинамічніше розвивається. Технологія приготування хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів на даний час все більш широко застосовується і реалізується в хлібопекарській промисловості України.
- ДокументОпределение режимов предварительного нагревания замесов из биоактивированного зерна ржи и тритикале белорусской селекции при производстве пищевого этилового спирта(2017) Миронцева, А. А.; Цед, Е. А.; Волкова, С. В.Целью работы являлось определение режимов предварительного нагревания замесов из биоактивированного зерна ржи и тритикале белорусской селекции при получении сусла в спиртовом производстве.
- ДокументУдосконалення технології вершкового масла «Шоколадне», збагаченого порошком з виноградних шкірок(2017) Севастьянова, О. В.; Котляр, Є. О.; Маковська, Т. В.; Черкашина, В. Ю.Метою дослідження є удосконалення технології збагаченого вершкового масла «Шоколадне» порошком із виноградних шкірок для поліпшення його якості та підвищення біологічної цінності за рахунок збільшення вмісту поліфенольних сполук.
- ДокументБіотехнологічна переробка зернових культур(2017) Данилова, О. І.; Решта, С. П.; Барікян, К. С.Метою роботи є з’ясування перспектив використання ферментативного гідролізу різних видів крохмалів для отриманням глюкозної і мальтозної патоки завдяки інтенсифікації процесів біоконверсії крохмалів.
- ДокументДослідження впливу молочно-білкового концентрату казеїну в технології діабетичних виробів(2017) Дробот, В. І.; Шевченко, А. О.; Марченко, О. С.За мету було поставлено дослідити вплив молочно—білкового концентрату казеїну на процес виготовлення булочного виробу з фруктозою для хворих на цукровий діабет.
- ДокументТехнології харчових продуктів і комбікормів(Одеська національна академія харових. технологій, 2017)Збірник матеріалів конференції містить тези доповідей наукових досліджень за актуальними проблемами розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кондитерської промисловості. Розглянуті питання удосконалення процесів та обладнання харчових і зернопереробних підприємств, а також проблеми якості, харчової цінності та впровадження інноваційних технологій продуктів лікувально-профілактичного і ресторанного господарства. Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів відповідних напрямів підготовки та виробників харчової продукції.
- ДокументВплив агрегатного стану жиру на показники якості жирової начинки(2017) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Метою даної роботи є наукове обґрунтування та вдосконалення технологій кондитерських виробів.
- ДокументВикористання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами(2017) Вайсеро, О.; Непомняща, Н.; Кохан, О.; Оболкіна, В.Метою роботи є дослідження хімічного складу пюре з жимолості, впливу пюре з жимолості на процес структуроутворення помадно—кремових цукеркових мас.
- ДокументВикористання порошку топінамбура та шротів олійних культур у технології заварного хліба із житнього борошна(2017) Пашова, Н. В.; Волощук, Г. І.; Гаврецький, А. І.Метою нашої роботи було дослідження та удосконалення технології хліба заварного житнього зі зниженим вмістом цукрів шляхом додавання порошку топінамбура та борошна шротів із насіння гарбуза, кунжуту та горіха волоського.
- ДокументПолісахариди – протектори біологічно активних речовин(2017) Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Капустян, А. І.; Науменко, К. І.Метою роботи було створення модулів з протекторною дією на основі полісахаридів щодо переліку певних БАР.
- ДокументУдосконалення технології очищення зерна проса(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Юрковська, В. В.; Соколовська, О. Г.Очищення є одинією з головних процесів післязбиральної обробки проса, в процесі якого підвищуються технологічні показники зерна та покращується його стійкість при зберіганні.
- ДокументОпределение режимов основного нагревания замесов из биоактивированной ржи и тритикале белорусской селекции при производстве пищевого этилового спирта(2017) Миронцева, А. А.; Цед, Е. А.; Волкова, С. В.Цель исследований заключалась в определении режимов основного нагревания замесов из биоактивированного зерна ржи и тритикале белорусской селекции при получении сусла в спиртовом производстве.
- ДокументИсследование гидравлического сопротивления группового прямоточного пылеуловителя на основе взаимодействующих закрученных потоков(2017) Акулич, А. В.; Лустенков, В. М.; Акулич, А. А.; Барсуков, В. В.Для крупнотоннажных производств, включающих в технологических циклах процессы переработки порошкообразных материалов, существует проблема очистки больших объемов отработанных пылегазовых потоков. В условиях конкурентной экономики актуальным решением является создание высокопроизводительных пылеуловителей, обеспечивающих энергоэффективную очистку, то есть высокую эффективность улавливания при небольших энергозатратах.
- ДокументDetermination of antioxidant E300 with using the Tb(III)-ciprofloxacin complex as the luminescent marker(2017) Malinka, E.V.; Beltyukova, S. V.; Cherednychenko, Ie. V.
- ДокументОцінка придатності підземних (ґрунтових) вод річок Довбока та Кубанка (басейн Куяльницького лиману, Одеська область, Україна) для споживання людиною(2017) Лобода, Н. С.; Гриб, О. М.; Отченаш, Н. Д.; Яров, Я. С.Метою роботи є оцінка придатності підземних (ґрунтових) вод річок Довбока та Кубанка (басейн Куяльницького лиману, Одеська область, Україна) для споживання людиною.
- ДокументИзменение качества зерна пшеницы тритикале при проращивании(2017) Зенькова, М. Л.Целью работы является исследование физических показателей качества зерна по стандартным методикам, которые характеризуют его состояние, что в значительной степени определяет технологические режимы его переработки.
- ДокументДослідження змін якісних характеристик зерна кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах(2017) Станкевич, Г. М.; Бабков, А. В.; Желобкова, М. В.Робота спрямована на дослідження змін технологічних, хімічних та мікробіологічних властивостей зерна кукурудзи при його зберіганні в анаеробних умовах, що сприятиме удосконаленню альтернативної технології зберігання вологого та сирого зерна кукурудзи без необхідності його сушіння.
- ДокументНауково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів(2017) Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.Предметами дослідження є розчини гідроколоїдів (гідрогелі) уронідного складу (альгінат натрію та низькоетерифікований амідований пектин) та тонкошарові плівки (ксерогелі) на їх основі.
- ДокументФенолокислоты биологически активной добавки из виногдара сорта «Ркацители»(2017) Эланидзе, Л. Д.Целью данной работы являлось исследование состава фенолокислот БАД из винограда сорта «Ркацители», приготовленной по разработанной новой технологии.