Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 254
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив агрегатного стану жиру на показники якості жирової начинки(2017) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Метою даної роботи є наукове обґрунтування та вдосконалення технологій кондитерських виробів.
- ДокументЕкспериментальні дослідження процесу біологічного очищення води, отриманої із повітря(2017) Коваленко, О. О.; Кормош, К. Ю.Метою даного експериментального дослідження було вивчення ефективності очищення води із повітря на біофільтрах з різними типами гранульованого завантаження і фіксованою на них мікрофлорою.
- ДокументChanges in quality indicators of wheat grain during storage in metal silo(2017) Fomenko, A.; Zhygunov, D.
- ДокументСорбційне очищення стічних вод від іонів важких металів за допомогою вторинної сировини харчових виробництв(2017) Коваленко, О. О.; Новосельцева, В. В.Комплексна переробка відходів з метою зниження техногенного навантаження на на- вколишнє середовище є однією з актуальних проблем сучасності.
- ДокументСовершенствование процесса получения заквасок при ферментации молока культурой рисового гриба(2017) Шингарева, Т. И.; Куприец, А. А.В работе представляло интерес совершенствовать процесс получения заквасок рисового гриба на молочной основе без потери массы при его культивировании.
- ДокументМодификация структуры и функциональных свойств белков сои методом регулируемого протеолиза(2017) Капрельянц, Л. В.; Труфкати, Л. В.; Шпырко, Т. В.Обоснованные научными исследованиями режимы были положены в основу разработанной технологической схемы производства модифицированной полножирной соевой муки.
- ДокументІнноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів(2017) Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.Метою роботи є дослідження структурно—механічних та органолептичних властивостей зразків із використанням стандартних методів аналізу.
- ДокументВикористання α-амілази для покращення хлібопекарських властивостей борошна(2017) Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Жиронкіна, Д. С.Щороку врожай пшениці збільшується, що призводить до погіршення її якості. Тому виникає необхідність покращення властивостей пшеничного борошно. В європейських країнах для цього широко використовують внесення екзогенних ферментів у пшеничне борошно безпосередньо на борошномельних заводах, що дозволяє отримувати з низькосортного борошна борошно високої якості.
- ДокументВплив лущення зерна на кількісно–якісні показники лабораторного помелу(2017) Ковальов, М. О.; Донець, А. О.У сучасних умовах погіршення екологічного стану довкілля відбувається постійне посилення вимог до сировини і готової продукції. Оббивні машини, які застосовуються на сучасних вітчизняних заводах, не здатні забезпечити ефективну очистку зерна від шкідливих речовин, тому для підвищення санітарно—гігієнічного стану зерна необхідне застосування технології інтенсивної очистки з видаленням частини забруднених оболонок.
- ДокументЗалежність корозійної агресивності яблучного соку від концентрацій в ньому органічних кислот(2017) Кузнєцова, І. О.; Янченко, К. А.Метою роботи є проаналізувати вміст заліза у розчинах суміші яблучної та лимонної, винної, щавлевої кислот в інтервалі концентрацій від 0,1 до 0,7 %, яку використовували для дослідження корозії покриттям жерстяної тари з нанесеним захисним покриттям.
- ДокументХарактеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні(2017) Рибчинський, Р. С.Метою роботи є характеристика зерна кукурудзи, що вирощується і переробляється в Україні.
- ДокументКомбіновані молочно-рослинні біфідопродукти зі збалансованим хімічним складом для здорового харчування(2017) Ткаченко, Н. А.; Кручек, О. А.; Ізбаш, Є. О.; Тупікова, І. О.; Копійко, А. В.; Рамазашвілі, Г. Р.Проведенням комплексних досліджень стала розробка технологій та чотирьох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем, двох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—спельтових йогуртових напоїв з шипшиновим наповнювачем та трьох рецептур комбінованих біфідо—кукурудзяних напоїв з персиковим наповнювачем зі збалансованим хімічним складом та підвищеними пробіотичними властивостями.
- ДокументЛистові вафлі з використанням борошна зі шроту льону(2017) Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.Метою роботи було визначення доцільності використання борошна зі шроту льону при виробництві листових вафель — вафельних листів, призначених для виробів з начинками, та вафель типу «Динамо», які не прошаровують начинкою.
- ДокументХарактеристика зерна кукурузи, що вирощується і переробляється в Україні(2017) Рибчинський, Р. С.Широкі можливості застосування кукурудзи у різних галузях промисловості є наслідком збільшення частки її вирощування. За даними ФАО (Food and Agriculture Organization of the United Nations) виробництво кукурудзи в світі за останні роки встановилося на рівні від 870 до 1027 млн. т при цьому частка посівних площ протягом останніх років залишається майже незмінною і складає 170…180 млн. га і збільшення обсягів виробництва забезпечується використанням перспективних селекційних сортів кукурудзи та застосуванням сучасних агротехнологій [1].
- ДокументДослідження впливу молочно-білкового концентрату казеїну в технології діабетичних виробів(2017) Дробот, В. І.; Шевченко, А. О.; Марченко, О. С.За мету було поставлено дослідити вплив молочно—білкового концентрату казеїну на процес виготовлення булочного виробу з фруктозою для хворих на цукровий діабет.
- ДокументВлияние маринования на цветовые характеристики конины(2017) Влахова-Вангелова, Д. Б.; Драгоев, С. Г.; Балев, Д. К.Цель данного исследования была установить, как влияет тип маринования на цветовые характеристики конины.
- ДокументОпределение режимов предварительного нагревания замесов из биоактивированного зерна ржи и тритикале белорусской селекции при производстве пищевого этилового спирта(2017) Миронцева, А. А.; Цед, Е. А.; Волкова, С. В.Целью работы являлось определение режимов предварительного нагревания замесов из биоактивированного зерна ржи и тритикале белорусской селекции при получении сусла в спиртовом производстве.
- ДокументТехнології харчових продуктів і комбікормів(Одеська національна академія харових. технологій, 2017)Збірник матеріалів конференції містить тези доповідей наукових досліджень за актуальними проблемами розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кондитерської промисловості. Розглянуті питання удосконалення процесів та обладнання харчових і зернопереробних підприємств, а також проблеми якості, харчової цінності та впровадження інноваційних технологій продуктів лікувально-профілактичного і ресторанного господарства. Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів відповідних напрямів підготовки та виробників харчової продукції.
- ДокументВизначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси(2017) Дорохович, А. М.; Мазур, Л. С.Метою роботи є провести комплекс досліджень по визначенню впливу сахарози та різних видів крохмальної патоки на якість карамельної маси.
- ДокументБіотехнологічна переробка зернових культур(2017) Данилова, О. І.; Решта, С. П.; Барікян, К. С.Метою роботи є з’ясування перспектив використання ферментативного гідролізу різних видів крохмалів для отриманням глюкозної і мальтозної патоки завдяки інтенсифікації процесів біоконверсії крохмалів.