Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders) : [253] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 253
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Factors that contribute to PSE poultryPovarova, N. M.
2022Вплив біополімерного комплексу з насіння гарбуза на культивування молочнокислих бактерійКилименчук, О. О.; Єгорова, А. В.; Воловик, Т. М.; Євдокимова, Г. Й.
2022Експериментальне дослідження переміщення матеріалоповітряних потоків в укриттях норійних та конвеєрних ділянокГапонюк, О. І.; Безбах, І. В.; Гончарук, Г. А.
2022Дослідження впливу електромагнітного поля вкрай низьких частот на жирнокислотний склад зерна пшениціКовра, Ю. В.; Станкевич, Г. М.
2022Кількісно-якісні характеристики автомобільного транспорту, що доставляє зерно пшениці на зерновий терміналКац, А. К.; Станкевич, Г. М.
2022Дослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молокаЛанженко, Л. О.; Дец, Н. О.
2022Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класуТкаченко, Н. А.; Антонюк, Т. А.
2022Cereal products as an importanr functional ingredients: effects of bioprocessingKaprelyants, L. V.
2022Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класуЧагаровський, О. П.; Дідух, Е. Г.
2022Технололгія безлактозного високобілкового кисломолочного десерту з маслянкиТрубнікова, А. А.; Чабанова, О. Б.; Шарахматова, Т. Є.
2022Prospects for the production of dietary supplements from the Black Sea rapanaPalamarchuk, A. S.; Glyshkov, O. A.
2022Methods of sheep dictyocaulosis fightingPatyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Azarova, N. G.
2022Characteristics and justification of the application of brines from the fermentation of white cabbage in the technology of cooked hamPatyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.
2022Органолептична оцінка якості м'яких сирів з пробіотичними властивостямиСкрипніченко, Д. М.; Скрипніченко, С. К.; Ткаченко, Т. А.
2022Technology of obtaining fat-and-oil grapeseed productsKotliar, Ye.
2022Використання вторинних молочних ресурсів для отримання БАРДідух, Г. В.; Гусак-Шкловська, Я. Д.; Колесніченко, С. Л.
2022Полісахариди геміцелюлоз як модифікатор властивостей БАР: комплекс манану з куркуміномЧерно, Н. К.; Наменко, К. І.; Єршова, К. С.
2022Features of the production of canned products from commercial fisheriesKushnyrenko, N.; Patyukov, S.
2022Regulation of functional food products in Ukraine and the worldKapustian, A.; Cherno, N.
2022Organic tomato snacks technology researchBobel, І.; Adamczyk, G.; Falendysh, N.; Shulga, A.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 253