Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders) : [211] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 211
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Оцінка якості закупорювальних засобів для вина на українському ринкуМельник, І. В.
2021Anatomical and histological bases of the formation of pork color with autolysis defectsPatyukov, S.; Fugol, A.; Palamarchuk, A.; Kushnyrenko, N.
2021Veterinary and sanitary assessment of pork with african swine feverPatyukov, S.; Fugol, A.; Palamarchuk, A.; Kushnyrenko, N.
2021Application of artificial pork fat in boiled sausage technologyPatyukov, S.; Fugol, A.; Palamarchuk, A.; Kushnyrenko, N.
2021Features of determination in food products bacillus cereus using chromogenic substratesPilipenko, L. N.; Nikitchina, T. I.; Nikitchina, А. А.
2021Мікробіологічна безпека ферментованих ковбас вироблених за прискореною технологієюВіннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
2021Вплив термооброблення на білкову складову м'яса свининиВіннікова, Л. Г.; Синиця, О. В.
2021Characteristics of water in the dough for products of delayed bakingPetkova, O.; Verkhivker, Ya.; Myrоshnichenko, E.
2021Selectivity and resource of biosorbents in the treatment of natural and wastewater from heavy metal ionsNovoseltseva, V.; Kovalenko, O.; Yankovych, H.; Václavíková, M.; Melnyk, I. V.
2021Формування якості органічної курятиниПоварова, Н. М.; Шлапак, Г. В.
2021Properties of materials for water treatment obtained from waste generated during the processing of tomatoes, peppers and coffee beansKokhanska, A. V.; Kovalenko, O. О.
2021Дослідження пристрія гранулювання комбікормів з метою модернізаціїАлексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.; Добрін, В. А.
2021Удосконалення лущильно-шліфувальної машиниГапонюк, О. І.; Шипко, І. М.; Плісюк, Д. О.
2021Розробка хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняЛакіза, О. В.; Руднєва, Л. Л.; Городянко, В. С.; Нещадим, А. О.
2021Дослідження зміни показників якості мінеральної природної столової води в процесі її зберігання в пластиковій таріКоваленко, О. О.; Скрипниченко, В. М.; Григор’єва, Т. П.
2021Гідрофільні властивості гідроколоїдів – основа використання їх у харчовій промисловостіБужанська, М. В.; Ощипок, І. М.; Бендина, В. О.
2021Виробництво нетрадиційних видів макаронних виробів з використанням борошна з голозерного ячменюМакарова, О. В.; Фатєєва, А. С.; Карацуба, Н. Л.
2021Influence of the newest methods of culinary processing and biotechnological features of hydrobionts on the change of dish quality indicatorsZhenkun, C.; Manoli, T.; Nikitchina, T.
2021Особливості використання борошна круп’яних культур як поживного середовища для приготування хлібопекарських заквасокМихонік, Л. А.; Гетьман, І. А.
2021Биоконверсия свекловичного жома с получением углеводно-белковой кормовой добавки для комбикормовКардаш, Ю. Н.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 211