Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 253
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Factors that contribute to PSE poultry | Povarova, N. M. |
2022 | Вплив біополімерного комплексу з насіння гарбуза на культивування молочнокислих бактерій | Килименчук, О. О.; Єгорова, А. В.; Воловик, Т. М.; Євдокимова, Г. Й. |
2022 | Експериментальне дослідження переміщення матеріалоповітряних потоків в укриттях норійних та конвеєрних ділянок | Гапонюк, О. І.; Безбах, І. В.; Гончарук, Г. А. |
2022 | Дослідження впливу електромагнітного поля вкрай низьких частот на жирнокислотний склад зерна пшениці | Ковра, Ю. В.; Станкевич, Г. М. |
2022 | Кількісно-якісні характеристики автомобільного транспорту, що доставляє зерно пшениці на зерновий термінал | Кац, А. К.; Станкевич, Г. М. |
2022 | Дослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока | Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О. |
2022 | Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класу | Ткаченко, Н. А.; Антонюк, Т. А. |
2022 | Cereal products as an importanr functional ingredients: effects of bioprocessing | Kaprelyants, L. V. |
2022 | Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класу | Чагаровський, О. П.; Дідух, Е. Г. |
2022 | Технололгія безлактозного високобілкового кисломолочного десерту з маслянки | Трубнікова, А. А.; Чабанова, О. Б.; Шарахматова, Т. Є. |
2022 | Prospects for the production of dietary supplements from the Black Sea rapana | Palamarchuk, A. S.; Glyshkov, O. A. |
2022 | Methods of sheep dictyocaulosis fighting | Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S.; Azarova, N. G. |
2022 | Characteristics and justification of the application of brines from the fermentation of white cabbage in the technology of cooked ham | Patyukov, S. D.; Fugol, A. G.; Palamarchuk, A. S. |
2022 | Органолептична оцінка якості м'яких сирів з пробіотичними властивостями | Скрипніченко, Д. М.; Скрипніченко, С. К.; Ткаченко, Т. А. |
2022 | Technology of obtaining fat-and-oil grapeseed products | Kotliar, Ye. |
2022 | Використання вторинних молочних ресурсів для отримання БАР | Дідух, Г. В.; Гусак-Шкловська, Я. Д.; Колесніченко, С. Л. |
2022 | Полісахариди геміцелюлоз як модифікатор властивостей БАР: комплекс манану з куркуміном | Черно, Н. К.; Наменко, К. І.; Єршова, К. С. |
2022 | Features of the production of canned products from commercial fisheries | Kushnyrenko, N.; Patyukov, S. |
2022 | Regulation of functional food products in Ukraine and the world | Kapustian, A.; Cherno, N. |
2022 | Organic tomato snacks technology research | Bobel, І.; Adamczyk, G.; Falendysh, N.; Shulga, A. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 253