Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 173
  • Документ
    Технології харчових продуктів і комбікормів - 2024
    (Одеський національний технологічний університет, 2024)
    Збірник матеріалів конференції містить тези доповідей наукових досліджень за актуальними проблемами розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кондитерської промисловості. Розглянуті питання удосконалення процесів та обладнання харчових і зернопереробних підприємств, а також проблеми якості, харчової цінності та впровадження інноваційних технологій продуктів лікувально-профілактичного і ресторанного господарства. Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, здобувачів вищої освіти відповідних напрямів підготовки та виробників харчової продукції. Рекомендовано до видавництва Вченою радою Одеського національного технологічного університету від 25.09.2024 р., протокол № 2.
  • Документ
    Технології харчових продуктів і комбікормів - 2025
    (Одеський національний технологічний університет, 2025)
    Збірник матеріалів конференції містить тези доповідей наукових досліджень за актуальними проблемами розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кондитерської промисловості. Розглянуті питання удосконалення процесів та обладнання харчових і зернопереробних підприємств, а також проблеми якості, харчової цінності та впровадження інноваційних технологій продуктів лікувально-профілактичного і ресторанного господарства. Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, здобувачів вищої освіти відповідних напрямів підготовки та виробників харчової продукції. Рекомендовано до видавництва Вченою радою Одеського національного технологічного університету від 02.09.2025 р., протокол № 1.
  • Документ
    Технології харчових продуктів і комбікормів – 2023
    (Одеський національний технологічний університет, 2023)
    Збірник матеріалів конференції містить тези доповідей наукових досліджень за актуа льними проблемами розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кон дитерської промисловості. Розглянуті питання удосконалення процесів та обладнання харчо вих і зернопереробних підприємств, а також проблеми якості, харчової цінності та впрова дження інноваційних технологій продуктів лікувально-профілактичного і ресторанного гос подарства
  • Документ
    Factors that contribute to PSE poultry
    (2022) Povarova, N. M.
  • Документ
    Вплив біополімерного комплексу з насіння гарбуза на культивування молочнокислих бактерій
    (2022) Килименчук, О. О.; Єгорова, А. В.; Воловик, Т. М.; Євдокимова, Г. Й.