J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 112
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку для готелю “Братислава” у м. Київ шляхом впровадження додаткових послуг(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Гертнер АнастасіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; Технологічний розділ; Організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 5 листів на яких показано: Лист 1 - Концепція закладу готельно – ресторанного господарства; Лист 2 - SWOT –аналіз підприємства; Лист 3 - Послуги готелю «Братислава» та Оцінка інвестиційної привабливості проекту; Лист 4 - План 2-го поверху до та після облаштування кіно - залу; Лист 5 - План 3-го поверху до та після облаштування масажних кабінетів. В першому розділі надана характеристика готелю, розглянуті статистичні данні готельного бізнесу в Україні та Києві, наукові статті, проведений порівняльний аналіз потенційних конкурентів, описана нова концепція з етапами впровадження. Для готелю «Братислава» була запропонована нова концепція метою якої є впровадження додаткових послуг та розширення контингенту гостей від бізнес - туристів до мандрівників - відпочиваючих. В інфраструктурі готелю основна частина додаткових послуг зосереджена на конференц – сервісу, банкетах, заходах, а ось розважливих додаткових послуг майже немає, тому було вирішено готелю запропоновувати нову концепцію не тільки ділового готельного комплексу, але й для туристів загалом. Особливо це важливо сьогодні, адже туристичний бізнес зазнає збитків і туристичні потоки в рази менше ніж були до війни. Групи туристів перейшли від ділових до вимушених і психологічно – важливих подорожей. Під психологічно важливими подорожами мається на увазі подорожі, в яких туристи намагають відволіктися, розслабитися і «перезавантажити», як це можливо, психологічний стан. За концепцією було запропоновано: Створення та облаштування кіно - залу для гостей; Облаштування зони релаксації на четвертому поверсі з послугами масажу та інноваційною гідромасажною капсулою «AquaMassage SPA» в тестовому режимі з можливим подальшим облаштування зони СПА. В технологічному розділі представлена організаційна структура, технологія надання послуг службами готелю, штатний розклад. Описані заходи щодо охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 80 стор.; таблиць – 8 додатків – 30 графічних аркушів – 5
- ДокументРозробка концепції сімейного міні-готелю в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Бархам ДіанаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проєкту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельно-ресторанного господарства, план житлового поверху, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готельного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію сімейного міні-готелю «Морський курорт» в м. Одеса. Згідно з концепцією міні-готель «Морський курорт» буде відрізнятись широким спектром основних і додаткових послуг для сімей з дітьми. Відмінною характеристикою мініготелю є вигідне розташування готелю неподалік від узбережжя Чорного моря, наявність спа-центру, ресторану, стоянки, дитячого клубу. В технологічному розділі представлено моделювання інфраструктурної складовою готелю, проєктування окремих функціональних елементів готелю. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та підходи до охорони навколишнього середовища, розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проєкту.
- ДокументРозробка нової концепції готелю "Дельфін" в с. Коблеве Миколаївської обл. шляхом розширення анімаційних послуг(ОНТУ, Готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Довженко ЄваАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка нової концепції готелю «Дельфін» в с. Коблеве Миколаївсь-кої обл. шляхом розширення анімаційних послуг» Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина скла-дається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції; технологічний роз-діл; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію за-кладу готельного господарства, план номеру до та після реконструкції за-кладу готельного господарства, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готельного господарства. На початку проекту наведено характеристику та аналіз ринку готель-норесторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень роз-роблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Дельфін» в с. Коблеве Миколаївської обл. Готель «Дельфін» - це туристичний готель категорії 3 зірки, який роз-ташований в с. Коблеве Миколаївської обл. на узбережжі Чорного моря. Ідея концепції полягає у розширені анімаційних послуг. Це дозволить під-вищити конкурентоспроможність на ринку готельних послуг в с. Коблеве та залучити більшу кількість гостей. В технологічному розділі представленно проектування окремих фу-нкціональних груп приміщень готелю, технологію і організацію обслуго-вування на готельних підприємствах, розраховано показники експлуата-ційної програми підприємства. Також в роботі представлено характерис-тику додаткових послуг підприємства, раціональної організаційної струк-тури управління та складання штатного розкладу персоналу підприємства, з врахуванням змін його кількісного складу. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 74 стор.; таблиць – 23; графічних аркушів – 4.
- Документ«Розробка нової концепції розвитку для готелю “Братислава” у м. Київ шляхом впровадження додаткових послуг»(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Гернер АнастасіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; Технологічний розділ; Організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 5 листів на яких показано: Лист 1 - Концепція закладу готельно – ресторанного господарства; Лист 2 - SWOT –аналіз підприємства; Лист 3 - Послуги готелю «Братислава» та Оцінка інвестиційної привабливості проекту; Лист 4 - План 2-го поверху до та після облаштування кіно - залу; Лист 5 - План 3-го поверху до та після облаштування масажних кабінетів. В першому розділі надана характеристика готелю, розглянуті статистичні данні готельного бізнесу в Україні та Києві, наукові статті, проведений порівняльний аналіз потенційних конкурентів, описана нова концепція з етапами впровадження. Для готелю «Братислава» була запропонована нова концепція метою якої є впровадження додаткових послуг та розширення контингенту гостей від бізнес - туристів до мандрівників - відпочиваючих. В інфраструктурі готелю основна частина додаткових послуг зосереджена на конференц – сервісу, банкетах, заходах, а ось розважливих додаткових послуг майже немає, тому було вирішено готелю запропоновувати нову концепцію не тільки ділового готельного комплексу, але й для туристів загалом. Особливо це важливо сьогодні, адже туристичний бізнес зазнає збитків і туристичні потоки в рази менше ніж були до війни. Групи туристів перейшли від ділових до вимушених і психологічно – важливих подорожей. Під психологічно важливими подорожами мається на увазі подорожі, в яких туристи намагають відволіктися, розслабитися і «перезавантажити», як це можливо, психологічний стан. За концепцією було запропоновано: Створення та облаштування кіно - залу для гостей; Облаштування зони релаксації на четвертому поверсі з послугами масажу та інноваційною гідромасажною капсулою «AquaMassage SPA» в тестовому режимі з можливим подальшим облаштування зони СПА. В технологічному розділі представлена організаційна структура, технологія надання послуг службами готелю, штатний розклад. Описані заходи щодо охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 80 стор.; таблиць – 44 додатків – 30 графічних аркушів – 5
- ДокументРозробка концепції ресторану локальної кухні в м. Б.-Дністровський Одеської області з впровадженням гастрономічних шоу(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Дубінка ДаріяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування конце-пції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закла-ду ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячо-го цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарст-ва, структуру управління закладу ресторанного господарства. В першому розділі проведено обґрунтування обраної теми, для чого прове-дено наукові дослідження основних проблем і задач готельно-ресторанного гос-подарства м. Б.-Дністровський. Встановлено, що Б.-Дністровський має потужні природно-кліматичні, історичні ресурси має високий туристичний потенціал при недостатній кількості закладів готельно-ресторанного господарства. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки концепції ресторану ло-кальної кухні, в якому для популяризації місцевих виробників і продукції, самого ресторанного закладу будуть проводитися гастрономічні шоу. В технологічному розділі описано модель закладу, структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпо-чинку гостей. Проведено розробку меню та виробничої програми закладу, розра-хунки гарячого цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в ресторані, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його робо-ти. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено прин-ципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негати-вного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвести-ційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 93 стор.; таблиць – 25 графічних аркушів – 4
- ДокументРозробка нової концепції готелю "Плай" в смт. Сергіївка Б.- Дністровського району Одеської області шляхом реконструкції номерів(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Воскобойник АнастасіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проєкту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельно-ресторанного господарства, план житлового поверху, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готельного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю ""Плай"" в смт. Сергіївка Б.- Дністровського району Одеської області шляхом реконструкції номерів. Згідно з концепцією в готелі «Плай» буде проведено реконструкцію 30 номерів. Відмінною характеристикою готелю є вигідне розташування в рекреаційній зоні неподалік від узбережжя Чорного моря та Шаболатського лиману, наявність ресторану, кафе, бару, стоянки, розважального центру. В технологічному розділі представлено моделювання інфраструктурної складовою готелю, проєктування окремих функціональних елементів готелю. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці та підходи до охорони навколишнього середовища в готелі, розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проєкту.
- ДокументРозробка концепції міні-готелю в с. Грибовка Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Куракіна МішельРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту та 4 листи графічної частини. Вступ: Складається з аналізу актуальності проекту міні-готеля у селі Грибовка, визначення завдань та мети проекту, а також результатів розробки цього проекту. Обгрунтування концепції: У цьому розділі був проведен аналіз конкурентів та визначення їх слабких сторон. Також була вивчена інформація щодо попиту на данний вид послуг шляхом розглядання статистичних даних Одеської області. У результаті цього дослідження було виявлено, що розробка міні- готелю у селі Грибівка буде актуальною та матиме попит. Технологічний розділ: Було зроблено планування міні-готелю та його території, сплановане оптимальне розміщення вестибюлю, номерів, спортивного залу, СПА-зони, технологічних приміщень, конференц звли та офісних приміщень готелю. Виявлени оптимальні дизайнерські рішення закладу. Також надана інформація щодо обслуговування гостей у міні-готелі. Організаційний розділ: Була розглянута структура управління міні- готелю та проведено аналіз щодо додатковим послуг готелю. Також були визначени оптимальні рішення щодо пожежної безпеки, водо- та електропостачання міні-готелю та охорони навколишного середовища. Аналіз інвестиційної привабливості проекту: Був проведен розрахунок інвестиційної привабливості проекту та розрахунки щодо його окупністі. Графічна частина: На чотирьох листах формату А1 представлени концепція міні-готелю, план житлового поверху, послуги міні-готелю та структура управління закладу. текстової частини – 76 стор.; таблиць – 15 рисунків – 18 додатків – 23
- ДокументРозробка нової концепції ресторану «Арго» з автентичною кухнею в місті Білгород-Дністровський(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Остапенко ВікторіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану «Арго». Ресторан першого класу, загалом, концепція підприємства зосереджена на наданні клієнтам автентичного та захоплюючого кулінарного досвіду, який переносить їх у регіон або культуру, яку вони представляють. Унікальна торгова пропозиція закладу підкреслює концепцію автентичної кухні ресторану, яка пропонує клієнтам різноманітний вибір смаків та унікальний обідній досвід з новітніми техніками приготування. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Структура та обсяг роботи. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра складається зі вступу, трьох розділів, висновків та списку використаної літератури. Загальний зміст викладено на 98 друкованих аркушах, основний – на 92 сторінках. Робота містить 33 таблиці, 3 рисунків та 5 додатків. Список використаної літературних джерел налічує 34 найменування.
- ДокументРозробка концепції ресторану при бізнес-готелі в м. Чорноморськ Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кіров ДенисРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячого цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. В першому розділі проведено обґрунтування обраної теми, для чого проведено наукові дослідження ресурсів і можливостей, основних проблем і задач розвитку ресторанного господарства м. Чорноморськ. Встановлено, що Чорноморськ - діловий, курортний центр, має потужні природно-кліматичні і високий туристичний потенціал. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки концепції ресторану при бізнес-готелі, в якому будуть враховані особливі потреби ділових гостей. В технологічному розділі описано модель закладу, структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпочинку гостей. Проведено розробку меню та виробничої програми закладу, розрахунки гарячого цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в ресторані, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 92 стор.; таблиць – 33 графічних аркушів – 4 додатків _ 2
- ДокументРозробка концепції спеціалізованої закусочної в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кравцова ЮліяКваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка проекту конкурентоспроможної спеціалізованої закусочної в м. Одеса, складається з: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств ресторанного господарства в місті Одеса, актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень, де на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити спеціалізовану закусочну. Заклад буде актуальним, оскільки страви обраного напрямку мають попит серед споживачів ресторанних послуг, при цьому в місті закладів такого формату одиниці. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи спеціалізованої закусочної, а саме виробничої програми закладу, технологічного обладнання для виробничого цеху, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування спеціалізованої закусочної, також наведено опис торгівельних і адміністративно-побутових приміщень. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління спеціалізованої закусочної, та розроблено штатний розпис її робітників, проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонує спеціалізована закусочна. Описані принципи охорони праці на підприємстві та навколишнього середовища. Аналізу інвестиційної привабливості проекту, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності спеціалізованої закусочної, витрат на впровадження та проектованих показників прибутку від надання послуг.
- ДокументРозробка концепції готелю з впровадженням івент простору в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Гончаренко РиммаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельного господарства, план 2-х поверхів будівлі івент простору, послу ги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готельного го сподарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно- ресторанних послуг та івент індустрії України та регіону. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю з впровадженням івент простору. Основна ідея проекту – спроектувати готель 4* з тематичним дизайном, приміщеннями для проведення заходів, гарною прилеглою територією та розробити комплекс послуг, які були б цікаві цільовій аудиторії. В технологічному розділі кваліфікаційної роботи спроектовано функціональні елементи готелю, розраховано площу, устаткування та обладнання. Також описана технологія та організація обслуговування всіма службами готелю. В організаційному розділі представлено організаційну структуру управління. Наведено перелік та характеристику основних та додаткових послуг готелю. Прописані заходи щодо охорони праці, протипожежної системи безпеки, цивільної оборони та навколишнього середовища. У четвертому розділі проведена оцінка інвестиційної привабливості проек- ту.
- ДокументРозробка концепції кафе швидкого харчування в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Омельяненко ВікторіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, план вироб-ничих приміщень закладу ресторанного господарства, структуру управління за-кладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресто-ранних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попи-ту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію кафе швидкого харчування в м. Одеса. Основним продуктом в кафе, що проектується будуть пінчос з країни Басків. Пінчос – це невеличкі закуски у вигляді канапок з різними начинками. Зазвичай вони у готовому вигляді стоять у вітрині, звідки гості можуть їх замовити і в той же час зразу швидко отримати. Ця страва родом з північної Іспанії. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка концепціі сімейного етноресторану української кухні при етнопарку у с Олек-сандрівка Одеській обл.(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Лук`янова ОльгаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, аналіз кон-курентів закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресто-ранного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресто-ранних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попи-ту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію сімейного етно ресторану української кухні при етнопарку у с Олександрівка Одеській обл. Основна ідея проекту оновлення існуючого закладу на території етно-парку Нью-Васюки, який знаходиться біля села Олекандрівка та Олександрівського во-досховища в Одеській області. Планується оновлення меню та редизайн закладу. Нове меню буде більш сучасним та суто українським. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка концепції ресторану єврейської кухні в м. Умань Черкаської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Ігнатьєв Андрій«Розробка концепції ресторану єврейської кухні в м. Умань Черкаської області» Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану єврейської кухні в м. Умань Черкаської області. Ресторан єврейської кухні в м. Умань Черкаської області пропонує національні страви з натуральних інгредієнтів, з беззаперечним дотриманням правил Кашруту та високий рівень обслуговування гостей. Основна ідея проекту – збереження традицій та унікальності єврейської кухні, з одночасним забезпеченням нових та захоплюючих вражень для гостей. В технологічному розділі представлені розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Також в роботі представлено організаційну структуру, описані принципи охорони праці на підприємстві, розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 91стор.; таблиць – 31 графічних аркушів – 4
- ДокументНова концепція ресторану ""Leo"" в м. Чорноморськ (шляхом впровадження event-технологій)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Сіменіхіна ІннаАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: Нова концепція ресторану ""Leo"" в м. Чорноморськ ( шляхом впровадження event-технологій ) Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячого цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства, з урахуванням впровадження event-технологій. В першому розділі проведено обґрунтування обраної теми, для чого проведено наукові дослідження ресурсів і можливостей, основних проблем і задач розвитку ресторанного господарства м. Чорноморськ. Показано, що Чорноморськ - діловий, курортний центр, має потужні природно-кліматичні і високий туристичний потенціал. Проаналізовано роботу кафе ""Leo"", яке знаходиться в парковій зоні на березі Чорного моря. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки нової концепції ""Leo"", в якій будуть розроблені заходи по впровадженню event-технологій. В технологічному розділі описано модель закладу, структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпочинку гостей. Проведено розробку меню та виробничої програми закладу, розрахунки гарячого цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в кафе, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 75 стор.; таблиць – 31 графічних аркушів – 4 додатків _ 2
- ДокументРозробка концепції EVENT-кафе в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Рахліна ЛуїзаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, аналіз конкурентів закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію EVENT-кафе в м. Одеса. EVENT-кафе – це невеличкий заклад орієнтований на творчих людей, які прагнуть не просто смачно поїсти, а отримати нестандартні гастрономічні враження та весело провести час спостерігаючи за виступами музикантів, поетів та інших артистів. Основна ідея проекту – цікавий заклад, де будуть проходити ріхні тематичні заходи та гастрономічні вечері. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка нової концепції готелю «Брістоль» шляхом впровадження технології фандрайзингу(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Співак Дар’яКваліфікаційна робота метою якого є розробка нової концепції існуючого готельного підприємства в місті Одеса, особливістю якого є впровадження технології фандрайзингу, складається з: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку готельних підприємств України, актуальність мети даного дипломного проекту. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивчено попит на даний вид послуг, пропонується впровадження технології фандрайзингу, розробки фандрайзингової кампанії відповідно до можливостей закладу, організація плану реалізації заходів, етапи реалізації програми, забезпечення новітньою матеріально-технічною базою нового проекту, використання нових маркетингових засобів просування послуг підприємства. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи готелю. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у службах готелю та організації обслуговування відвідувачів. Організаційного розділу, де представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві, протипожежної системи безпеки, цивільної оборони та охорони навколишнього середовища.
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю ""Плай"" в смт. Сергіївка Б.-Дністровського р-ну Одеської області шляхом впровадження спортивно-розважального центру(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Веліксар Дар'яРобота складається з текстової і графічної частини. Текстова частина місить вступ, чотири розділи, висновки та список викорис-таних джерел. Основні розділи: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових дос-ліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельного господарства (лист 1), план закладу готельного господарства (лист 2), план спортивно-розважального центру (лист 3), послуги та структуру управління закладу готельного господарства (лист 4). В 1-му розділі проведено аналіз стратегій розвитку регіону та курорту Сергіїв-ка, оцінку природних ресурсів, курортного та рекреаційного потенціалу міста, про-блем, що гальмують розвиток туризму. Обґрунтовано вибір теми, її актуальність шляхом проведення наукових досліджень, які були направлені вивченню стану го-тельно-ресторанного господарства та санаторно-курортного спрямування в Сергіївці. Виявлено дефіцит закладів, що будуть пропонувати послуги з організації спортивно-розважальних заходів. В 2-му розділі проведено аналіз інфраструктури готелю ""Плай"", описано робо-ту житлової, приймально-вестибюльної групи приміщень. Розроблено проект спор-тивно-розважального центру, який буде працювати при готелі ""Плай"". Описано пе-релік та особливості роботи центру при готелі. Дана характеристика адміністратив-но-побутових приміщень та описано роботу основних служб готелю. В 3-му розділі представлено структуру управління в готелі, розраховано чисе-льність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися, підкреслено необхідність широкого спектру послуг, особливих для придорожніх закладів сервісу. Наведено прийняті принципи охорони праці на підприємстві та заходи по зменшенню негативного впливу на навколишнє середовище. В 4-му розділі розраховано та проаналізовано показники інвестиційної при-вабливості проекту.
- ДокументРозробка концепції ресторану української кухні 1 класу в м.Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Ейзімір ДмитроКвaліфікaційнa роботa бaкaлaврa, метою якої є розробкa проєкту конкурентоспроможного ресторану української кухні 1 класу в місті Одеса, містить текстову та графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох основних розділів: обґрунтування концепції, що включає аналіз та дослідження конкурентів на ресторанному ринку Одеси, розробку основної концепції ресторану та SWOT-аналіз підприємства; технологічний розділ, що включає інженерно-технологічні розрахунки роботи ресторану; організаційний розділ, в якому обрано відповідну організаційну структуру управління та описано основні та додаткові послуги підприємства; аналіз інвестиційної привабливості проєкту, що включає розрахунок економічних показників при проєктуванні та будівництві закладу. Графічна частина складається з 4 аркушів, на яких представлено концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу зі структурою управління закладом ресторанного господарства та SWOT-аналіз. Квaліфікaційнa роботa містить: Текстової чaстини – 7 стор. Тaблиць – 27, Рисунків – 13, Грaфічних aркушів – 4 листів формaту A1. Літерaтурних джерел – 24 нaйменувaнь.
- ДокументРозробка концепції ресторану при міні-готелі для розвитку сільського туризму в с. Курісове Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Разкола ВеронікаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресто-ранних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попи-ту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію еко-ресторану в с. Курісове Одеської області при міні-готелі. Ресторан «Степове» – зосереджений на здоровому способі життя та екологічної стійкості. Це заклад працює на натурально вирощених продуктах з власними оранжереями, з яких готують вишукані страви бессарабської та європейської кухнь. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Структура та обсяг роботи. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та списку використаної літератури. Загальний зміст викладено на 96 друкваних аркушах, основний – на 83 сторінках. Робота містить 55 таблиць, 6 рисунків та 7 додатків. Список використаної літературних джерел налічує 34 найменувань.