J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 112
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції ресторану «Пироги та м’ясо» в м. Одеса шляхом оновлення меню(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Мамалига ОльгаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина склада-ється з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових дослі-джень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної при-вабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного го-сподарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управлін-ня закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати дослі-джень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану «Пироги та м’ясо» в м. Одеса. Ресторан «Пироги та м’ясо» пропонує відвідувачам скуштувати регіони України на смак. Заклад пропонує традиційні страви регіонів України та ії ва-ріацію и вигляді пирога. Також ресторан використовує нові AR технології у своєму меню. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої про-грами закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представ-лено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персона-лу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної приваб-ливості проекту.
- ДокументРозробка нової концепції розвитку для готелю “Братислава” у м. Київ шляхом впровадження додаткових послуг(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Гертнер АнастасіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; Технологічний розділ; Організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 5 листів на яких показано: Лист 1 - Концепція закладу готельно – ресторанного господарства; Лист 2 - SWOT –аналіз підприємства; Лист 3 - Послуги готелю «Братислава» та Оцінка інвестиційної привабливості проекту; Лист 4 - План 2-го поверху до та після облаштування кіно - залу; Лист 5 - План 3-го поверху до та після облаштування масажних кабінетів. В першому розділі надана характеристика готелю, розглянуті статистичні данні готельного бізнесу в Україні та Києві, наукові статті, проведений порівняльний аналіз потенційних конкурентів, описана нова концепція з етапами впровадження. Для готелю «Братислава» була запропонована нова концепція метою якої є впровадження додаткових послуг та розширення контингенту гостей від бізнес - туристів до мандрівників - відпочиваючих. В інфраструктурі готелю основна частина додаткових послуг зосереджена на конференц – сервісу, банкетах, заходах, а ось розважливих додаткових послуг майже немає, тому було вирішено готелю запропоновувати нову концепцію не тільки ділового готельного комплексу, але й для туристів загалом. Особливо це важливо сьогодні, адже туристичний бізнес зазнає збитків і туристичні потоки в рази менше ніж були до війни. Групи туристів перейшли від ділових до вимушених і психологічно – важливих подорожей. Під психологічно важливими подорожами мається на увазі подорожі, в яких туристи намагають відволіктися, розслабитися і «перезавантажити», як це можливо, психологічний стан. За концепцією було запропоновано: Створення та облаштування кіно - залу для гостей; Облаштування зони релаксації на четвертому поверсі з послугами масажу та інноваційною гідромасажною капсулою «AquaMassage SPA» в тестовому режимі з можливим подальшим облаштування зони СПА. В технологічному розділі представлена організаційна структура, технологія надання послуг службами готелю, штатний розклад. Описані заходи щодо охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 80 стор.; таблиць – 8 додатків – 30 графічних аркушів – 5
- ДокументРозробка концепції ресторану української кухні 1 класу в м.Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Ейзімір ДмитроКвaліфікaційнa роботa бaкaлaврa, метою якої є розробкa проєкту конкурентоспроможного ресторану української кухні 1 класу в місті Одеса, містить текстову та графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох основних розділів: обґрунтування концепції, що включає аналіз та дослідження конкурентів на ресторанному ринку Одеси, розробку основної концепції ресторану та SWOT-аналіз підприємства; технологічний розділ, що включає інженерно-технологічні розрахунки роботи ресторану; організаційний розділ, в якому обрано відповідну організаційну структуру управління та описано основні та додаткові послуги підприємства; аналіз інвестиційної привабливості проєкту, що включає розрахунок економічних показників при проєктуванні та будівництві закладу. Графічна частина складається з 4 аркушів, на яких представлено концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу зі структурою управління закладом ресторанного господарства та SWOT-аналіз. Квaліфікaційнa роботa містить: Текстової чaстини – 7 стор. Тaблиць – 27, Рисунків – 13, Грaфічних aркушів – 4 листів формaту A1. Літерaтурних джерел – 24 нaйменувaнь.
- ДокументРозробка концепції Pet`s Friendly кафе у м Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Плукчи АннаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, аналіз конкурентів закладу ресторанного господарства та структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресто-ранних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попи-ту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію pets friendly кафе у м. Одеса. Це сере-довище, де власники можуть приводити своїх домашніх тварин і насолоджуватися часом разом. У сусідньому приміщенні буде розміщено грумінг салон та зоо-магазин. В меню закладу крім звичайних страв буде окреме меню для домашніх улюбленців – спеціальне печиво, конфети, жувальні кісточки та інші смаколики для тварин. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка концепції кафе з боул баром в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Міхальчук КостянтинРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, аналіз кон-курентів закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресто-ранного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію кафе з боул-баром в м. Одеса. Суть концепції полягає в організаці боул-бару з відкритою кухнею. Гості зможуть замовити різні варінти боулів та дивитись як їх страви готують на відкри-тій кухні. Крім можливості скуштувати страви в закладі, можна буде зробити за-мовлення онлайн та дивитись за процесом приготування на сайті закладу. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка концепції онлайн ресторану в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Гатило АлінаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги за-кладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного го-сподарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформо-вано унікальну торгову пропозицію онлайн ресторану здорового харчування «Healthy Food» в м. Одеса. «Healthy Food» представляє собою доставку правильного харчування з комплексом різних раціонів для споживачів, які стежать за своїм здоров'ям, фігурою чи формою. Основна ідея проекту – надати послуги харчування спожива-чам які бажають харчуватися правильно, завжди бути впевненим у собі, у своєму тілі та самопочутті. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка концепції закусочної швидкого харчування в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Радченко ЮліяКваліфікаційна робота бакалавра, метою якого є розробка проекту конкурентоспроможної закусочної швидкого харчування ""Артишок"" в м. Одеса: Вступу, в якому розглянуто основні особливості, задачі та особливості розвитку підприємтсв ресторанного господарства в місті Одеса, розкриває актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра . Обгрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити закусочну швидкого харчування ""Артишок"" в м. Одеса, яка спрямована на забезпечення попиту людей, підвищення конкурентоспроможності закладу та залученню нових клієнтів. На початку проекту наведено характеристику та аналіз ринку ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію закусочної швидкого харчування ""Артишок"" в м. Одеса. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закусочної швидкого харчування, а саме розрахунок технологічного обладнання для виробничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закусочної швидкого харчування, також наведено опис інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслуговування відвідувачів в залі закусочної швидкого харчування. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг,що пропонує закусочна швидкого харчування, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників закусочної швидкого харчування ""Артишок"". Аналіз інвестиційної привабливості роботи, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закусочної швидкого харчування ""Артишок"" м.Одеса, аналіз витрат проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційнаробота бакалавра містить: - Текстової частини - 88 стор. - Таблиць - 39 - Графічних аркушів формату А1 – 5 - Літературних джерел - 55 найменування
- ДокументРозробка концепції дитячого кафе з розширеним спектром анімаційних послуг в смт. Сергіївка Б.-Дністровського р-ну Одеської обл.(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Боринський МихайлоКваліфікаційна робота бакалавра, метою якого є розробка проекту конкурентоспроможного дитячого кафе ""Веселий гном"" в с.м.т. Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області, особливістю якого є роширення спектру анімаційних послуг: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємтсв ресторанного господарства в с.м.т. Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області, актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра . Обгрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити дитяче кафе ""Веселий гном"" з великим асортиментом анімаційних послуг, які спрямовані на забезпечення попиту людей, підвищення конкурентоспроможності закладу та залученню нових клієнтів. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи дитячого кафе, а саме розрахунок технологічного обладнання для виробничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування дитячого кафе, також наведено опис інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслуговування відвідувачів в залі дитячого кафе. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг,що пропонує дитяче кафе, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління кафе, та розроблено штатний розпис робітників кафе ""Веселий гном"". Аналіз інвестиційної привабливості роботи, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності дитячого кафе ""Веселий гном"" в с.м.т. Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області, аналіз витрат проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційнаробота бакалавра містить: -Текстової частини - 89 стор. -Таблиць - 30 -Графічних аркушів формату А1 – 5 -Літературних джерел - 37 найменувань
- ДокументРозробка концепції дитячого кафе в м. Чорноморськ (впровадження анімаційних послуг)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Пшенична ДаріяКваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка проєкту дитячого кафе з впровадженням анімаційних послуг в місті Чорноморськ, містить текстову та графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох основних розділів: обґрунтування концепції, що включає аналіз та дослідження конкурентів, розробку основної концепції кафе та SWOT-аналіз підприємства; технологічний розділ, що включає інженерно-технологічні розрахунки роботи кафе; організаційний розділ, в якому обрано відповідну організаційну структуру управління та описано послуги підприємства; аналіз інвестиційної привабливості проєкту, що включає розрахунок економічних показників при проєктуванні та будівництві закладу. Графічна частина складається з 4 аркушів, на яких представлено концепцію закладу дитячого кафе, план закладу ресторанного господарства, послуги кафе зі структурою управління та SWOT-аналіз. Кваліфікаційна робота бакалавра містить: Текстової частини – 79 стор. Таблиць — 26, Рисунків — 3, Графічних аркушів – 4 листів формату А1. Літературних джерел – 27 найменування.
- ДокументРозробка концепції кафе при бізнес-центрі в м. Києві(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Мазуренко ПолінаКваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка проєкту конкурентоспроможного кафе в місті Києві, що розташовується на території бізнес-центру, містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох основних розділів: обґрунтування концепції, в якому проведено аналіз та дослідження конкурентів, розроблено основну концепцію кафе, проведено SWOT-аналіз підприємства; технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи кафе; організаційного розділу, де було обрано доцільну організаційну структуру управління, схарактеризовано послуги кафе; аналізу інвестиційної привабливості проєкту, що містить розрахунок економічних показників при проєктуванні й будівництві закладу. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу зі структурою управління закладу ресторанного господарства та SWOT-аналіз. В кафе при бізнес-центрі підтримується робоча атмосфера, до можна провести бізнес-зустріч в спеціальних столах-кабінках, що мають на своїй меті створення умов для комфортних бізнес-перемов.
- ДокументРозробка концепції сімейного міні-готелю в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Бархам ДіанаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проєкту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельно-ресторанного господарства, план житлового поверху, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готельного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію сімейного міні-готелю «Морський курорт» в м. Одеса. Згідно з концепцією міні-готель «Морський курорт» буде відрізнятись широким спектром основних і додаткових послуг для сімей з дітьми. Відмінною характеристикою мініготелю є вигідне розташування готелю неподалік від узбережжя Чорного моря, наявність спа-центру, ресторану, стоянки, дитячого клубу. В технологічному розділі представлено моделювання інфраструктурної складовою готелю, проєктування окремих функціональних елементів готелю. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та підходи до охорони навколишнього середовища, розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проєкту.
- ДокументРозробка концепції ресторану при бізнес-готелі в м. Чорноморськ Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кіров ДенисРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячого цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. В першому розділі проведено обґрунтування обраної теми, для чого проведено наукові дослідження ресурсів і можливостей, основних проблем і задач розвитку ресторанного господарства м. Чорноморськ. Встановлено, що Чорноморськ - діловий, курортний центр, має потужні природно-кліматичні і високий туристичний потенціал. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки концепції ресторану при бізнес-готелі, в якому будуть враховані особливі потреби ділових гостей. В технологічному розділі описано модель закладу, структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпочинку гостей. Проведено розробку меню та виробничої програми закладу, розрахунки гарячого цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в ресторані, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 92 стор.; таблиць – 33 графічних аркушів – 4 додатків _ 2
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Зеніт» в м. Одеса (оновлення номерного фонду)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Семененко КатеринаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: модель концепції підприємства, організаційну структуру управління готелем, послуги готелю, план житлового поверху готелю. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Зеніт» в м. Одеса. Готель «Зеніт» - демократичний заклад категорії 3 зірки, що має зручне розташування, харчування у кафе та прості номери. Номерний фонд та концепція готелю потребують оновлення, тому запропоновано реконструкцію готелю шляхом оновлення номерного фонду. В технологічному розділі представленні розрахунки місткості готелю, характеристика номерного фонду та інших приміщень закладу, характеристика та кошторис створення додаткових приміщень. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві, заходи протипожежної безпеки, заходи щодо охорони навколишнього середовища та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю для волонтерів та журналістів при готелі «Аркадія» в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Бобова НаталіяАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка нової концепції розвитку готелю для волонтерів та журналістів при готелі «Аркадія» в м. Одеса» Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; Технологічний розділ; Організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 5 листів на яких показано: Лист 1 - Концепція закладу готельно – ресторанного господарства; Лист 2 - SWOT –аналіз підприємства; Лист 3 - Послуги готелю «Аркадія» та Оцінка інвестиційної привабливості проекту; Лист 4 - Будівля СПА та зони відпочинку; Лист 5 - Приміщення до та після облаштування зон для роботи «Business space». На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію для готелю «Аркадія» в м. Одеса. Актуальність даної кваліфікаційної роботи полягає у створення для волонтерів, журналісті та споріднених професій комфортних умов проживання, вдалого поєднання роботи та відпочинку в одному місці, допомога у психологічному розвантаженні. Нова концепція для готелю «Аркадія» має на меті створити комфортні умови для роботи і проживання журналістів, волонтерів та ділових людей, кількість яких збільшується в не сезон, а в сезон вони можуть повернутися у свою відпустку. Тобто, таким чином, готелю напрацьовуватиме собі постійних гостей. Заплановано впровадити за новою концепцією: 1. Впровадження в роботу терміналу самопоселення «Self-check-in»; 2. Створення зон для роботи та нарад «Business space» та рядом додаткових послуг; 3. Доступна категорія номерів для волонтерів; 4. Побудова будівлі з зоною відпочинку та СПА на території готелю; 5. Встановлення фінської сауни та побудова басейну. В технологічному розділі розрахована експлуатаційна програма, описані заходи охорони праці, пожежної безпеки, розрахована інвестиційної привабливості нової концепції. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 80 стор.; таблиць – 11 додатків – 22 графічних аркушів – 5
- ДокументРозробка концепції рибного ресторану біля моря в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Новак ЗахарРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, аналіз кон-курентів закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресто-ранного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресто-ранних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попи-ту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію рибного ресторану біля моря в м. Оде-са. Ідея проекту спрямована на створення атмосферного рибного ресторану на березі Чорного моряв Одесі. Основним акцентом буде рибна кухня - широкий асо-ртимент чорноморських риб та морепродуктів свіжого вилову. Для гостей буде впроваджено різноманітні майстер-класи з приготування мідій, риби, рапанів та інших страв для справжніх гурманів. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка нової концепції ресторану «Pasta & Pizza» в м. Одеса шляхом впровадження технологічних інновацій(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Луценко АннаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги за-кладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного го-сподарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану «Pasta & Pizza» в м. Одеса. Ресторан «Pasta & Pizza» є відомим закладом італійської кухні із високим рі-внем щоденного та банкетного обслуговування. Запропоновано створення служби доставки та кейтерингу із застосуванням сучасних технологій для виготовлення страв у великому обсязі. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Едельвейс» в м. Яремче Івано-Франківської області шляхом впровадження програм відпочинку(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Притула ВікторіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: модель концепції підприємства, організаційну структуру управління готелем, послуги готелю, план житлового поверху готелю з приміщеннями для додаткових послуг. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Едельвейс» в м. Яремче. Готель «Едельвейс» розташовується в курортному містечку Яремче у Прикарпатті. Це тризірковий, але досить комфортабельний готель, що пояснюється жорсткою конкуренцією. Заклад відомий конференц-залом та входить до мережі готелів Буковель. Також гостям надається харчування в ресторані. Готель надає послуги розміщення у номерах Економ, Стандарт, Напівлюкс, Люкс та Апартаменти за демократичними цінами. Запропоновано створення програм відпочинку для мешканців готелю, що підвищить прибутковість закладу. В технологічному розділі представленні розрахунки місткості готелю, характеристика номерного фонду та інших приміщень закладу, характеристика та кошторис створення додаткових приміщень. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві, заходи протипожежної безпеки, заходи щодо охорони навколишнього середовища та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка концепції сімейного хостелу в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Маркевич ЄлизаветаКваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка проекту конкурентоспроможного хостелу в місті Одеса, особливістю якого є спрямованість на надання послуг гостинності сім’ям не високого рівня статку, а також тимчасовим внутрішнім переселенцям, складається з: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в місті Одеса, актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується концепція сімейного хостелу з додатковим послугами та організацією сімейного дозвілля під час перебування у засобі розміщення. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи хостелу, а саме розрахунок необхідного обладнання для функціонування додаткових зручностей для сімей, кількості потрібного персоналу, площ приміщень для їх організації, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організацію роботи в хостелі та організації сімейного відпочинку. Організаційного розділу, де проведено аналіз послуг, що пропонує хостел, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління хостелом, а також представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Аналізу інвестиційної привабливості проекту, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності сімейного хостелу, витрат на впровадження та проектованих показників прибутку від надання послуг гостинності.
- ДокументРозробка концепції EVENT-кафе в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Рахліна ЛуїзаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, аналіз конкурентів закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію EVENT-кафе в м. Одеса. EVENT-кафе – це невеличкий заклад орієнтований на творчих людей, які прагнуть не просто смачно поїсти, а отримати нестандартні гастрономічні враження та весело провести час спостерігаючи за виступами музикантів, поетів та інших артистів. Основна ідея проекту – цікавий заклад, де будуть проходити ріхні тематичні заходи та гастрономічні вечері. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка концепції ресторану з власною випічкою в м. Ізмаїл Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Латій МикитаАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: Розробка концепції ресторану з власною випічкою в м. Ізмаїл Одеської області Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та борошняного цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. В першому розділі представлено обґрунтування обраної теми, для чого проведено наукові дослідження проблем і задач готельно-ресторанного господарства м. Ізмаїл, аналіз стану закладів ресторанного бізнесу, їх недоліки в перспективи розвитку. Встановлено, що м. Ізмаїл має потужні ресурси для розвитку історичного, ділового, гастрономічного туризму при недостатній кількості закладів готельно-ресторанного господарства. Працюючі заклади ресторанного бізнесу під час пандемії, воєнного стану зустрілися з численними проблемами, насамперед зниження кількості відвідувачів і об'ємів реалізації продукції. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки концепції ресторану з власною випічкою, що додасть кризостійкості закладу, стабільності роботі і прибуткам. В технологічному розділі розроблено модель закладу, описано структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпочинку гостей, їх взаємозв'язок. Розроблено меню та виробничої програми закладу, проведено розрахунки борошняного цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в ресторані, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 102 стор.; таблиць – 47 графічних аркушів – 4