Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пшенишнюк, Г. Ф."

Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    106191 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
    (2016) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Коцюк, І. С.
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що включає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, формування тістових заготовок, бродіння, вистоювання, випікання виробів на 70 %, зберігання та повне випікання, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 25-50 % картопляного крохмалю.
  • Документ
    113694 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
    (2017) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Ткаченко, Н. С.
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що передбачає приготування тіста безопарним методом, введення рецептурних компонентів, бродіння, вистоювання, часткове випікання, заморожування, витримка, розморожування і остаточне випікання готового продукту, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста додатково вводять 5-10 мас. % мальтозної патоки і 5-10 мас. % пшеничних висівок, а розморожування проводять при кімнатній температурі протягом 120-125 хвилин.
  • Документ
    67466 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
    (2012) Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Демченко, А. Б.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба, що містить пророщене не лущене зерно пшениці, активовані дріжджі, сіль та воду, яка відрізняється тим, що додатково вона містить пшеничні пластівці.
  • Документ
    75673 Склад для виробництва булочки «До сніданку» із заморожених напівфабрикатів
    (2012) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.
    Склад для виробництва булочки із заморожених напівфабрикатів, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить молочну сироватку, олію рослинну, цукор-пісок.
  • Документ
    76073 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення
    (2012) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Писанецька, О. Є.
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення, який включає заміс тіста, його бродіння, формування тістових заготовок, їх вистоювання та випікання, який відрізняється тим, що випікають тістові заготовки до 70 % повної готовності, потім заморожують, зберігають 5-7 днів, розморожують та випікають до повної готовності.
  • Документ
    76495 Склад для виробництва булочки «Корисної» із заморожених напівфабрикатів
    (2013) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.
    Склад для виробництва булочки із заморожених напівфабрикатів, який містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить молочну сироватку, олію рослинну, цукор-пісок.
  • Документ
    86706 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
    (2014) Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Левицька, А. І.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба, що містить дисперговане відволожене зерно пшениці, дріжджі пресовані і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно з крихти вівсяних пластівців, ізюм, кунжут подрібнений і молочну сироватку.
  • Документ
    97838 Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба
    (2015) Пшенишнюк, Г. Ф.; Битка, М. В.
    Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба, що передбачає приготування водно-борошняної суміші, введення в суміш попередньо приготовленої закваски спонтанного бродіння із пророщеного подрібненого зерна жита і рецептурних компонентів, заміс тіста, бродіння, формування тістових заготовок, вистійку і випічку, який відрізняється тим, що при замісі в тісто додають 10-30 мас. % цілого пророщеного зерна жита, після чого додають рецептурну кількість хлібопекарських дріжджів і солі.
  • Документ
    99712 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
    (2015) Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Шмерига, Р. М.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба, що містить дисперговане відволожене зерно пшениці, дріжджі пресовані і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно з крихти вівсяних пластівців та концентровану молочнокислу закваску (КМКЗ).
  • Документ
    Процессы смешивания и пластикации при двухстадийном приготовлении пшеничного теста в хлебопекарном производстве
    (Одесса: ОТИПП им.М.В.Ломоносова, 1984) Пшенишнюк, Г. Ф.
    Диссертационная работа посвящена исследованию смешивания и пластикации тестообразных масс с целью интенсификации процесса двухстадийного тестоприготовления и разработки высокоэффективного роторного смесителя непрерывного действия. Разработана математическая модель и установлены кинетические закономерности процесса смешивания компонентов теста. Выявлены сложные реологические и адгезионные изменения его свойства в процессе механической обработки замеса. Разработан метод экспрессного определения индикатора однородности теста. Установлены оптимальные параметры интенсивной технологии приготовления теста с двухстадийным его замесом. Разработана конструкция центробежно-вихревого роторного смесителя, опытный образец которого изготовлен на заводе «Одессалидереммаш» и испытан в условиях хлебозавода № 5.
  • Документ
    Разработка технологии замороженных полуфабрикатов булочных изделий функционального назначения
    (2015) Солоницкая, И. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Мальков, Р. Ю.
    Нами были проведены исследования по влиянию крахмалов на качество готовых изделий, изготовленных по традиционной технологии. За контроль брали изделие без внесения добавок.
  • Документ
    Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум
    (2014) Лебеденко, Т. Є.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Соколова, Н. Ю.
    У навчальному посібнику представлено роботи з визначення якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів хлібопекарського виробництва; з визначення впливу якості основної сировини, технологічних параметрів, рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості та якість напівфабрикатів, готових виробів. Посібник містить опис сучасних методів аналізу, що дозволяють контролювати перебіг біохімічних, колоїдних та мікробіологічних процесів у напівфабрикатах. Подано варіанти ситуаційних задач, з якими можуть зустрітися майбутні спеціалісти підприємств галузі, питання для самостійної перевірки студентів та методи статистичного оброблення результатів аналізів. Для студентів 1-ІУ освітньо-кваліфікаційних рівнів, що навчаються за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», може бути використаним для аспірантів і інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок