Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 1828
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання збагаченої олії в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температур(2015) Манолі, Т.А.; Кушніренко, Н.М.; Баришева, Я.О.На сьогоднішній день актуальним є пошук ефективних бар'єрних засобів і способів обробки рибної сировини, що забезпечують мікробіологічну стійкість, антиокислювальний ефект, безпеку рибної продукції при зберіганні, високі органолептичні властивості та харчову цінність.
- ДокументОсобливості розрахунку емісії парникових газів для локальних очисних споруд(2015) Шевченко, Р.І.; Крестінков, І.С.Величина повної еквівалентної емісії парникових газів (ПЕЕПГ) може бути інтегральною мірою ефективності очищення стічних вод для конкретних комунальних чи промислових очисних споруд.
- ДокументСутність та структура економічного потенціалу підприємства(2015) Яблонська, Н.В.Як інтегрована сукупність можливостей і ресурсів підприємства економічний потенціал набуває вагомого значення у процесах підвищення результативності функціонування й розвитку вітчизняних підприємств.
- ДокументОсобливості формування рецептур комбікормів для співучої та декоративної птиці(2015) Єгоров, Б.В.; Бордун, Т.В.Декоративна та співуча птиця, як і все живе, потребують повноцінної годівлі для підтримання життєдіяльності та здоров’я організму. Комбікорм повинен містити всі компоненти, які необхідні для вироблення енергії, росту, регенерації тканин, а також для регулювання обміну речовин.
- ДокументХарактеристика та застосування гуміарабіку у виробництві дієтичних добавок і функціональних продуктів харчування(2015) Черно, Н.К.; Гураль, Л.С.; Куріленко, А.П.Популярним у харчовій і фармацевтичній промисловості інгредієнтом є гуміарабік (аравійська камедь). Цей біополімер не розщеплюється травними ферментами, у зв’язку з чим використовується як безпечне джерело розчинних харчових волокон та є ефективним пробіотиком.
- ДокументОсобливості переробки вітчизняного зерна полби(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Жара, М.Перспективною культурою для розширення асортименту круп’яних продуктів є зерно полби, яке являє собою особливий сорт пшениці, що характеризується своєрідною морфологічною будовою зерна і колоса, а також невибагливістю до агрокліматичних умов.
- ДокументЕволюція біологічно активних речовин і способів збагачення комбікормової продукції(2015) Макаринська, А.В.З появою на кормовому ринку сировини вододисперсних форм препаратів жиророзчинних вітамінів, препаратів амінокислот, які відрізняються високою біологічною доступністю та значно нижчою вартістю у порівнянні з сухими формами, розпочинається новий етап застосування БАР.
- ДокументСушіння сої в стрічковій інфрачервоній установці(2015) Паламарчук, В.І.; Бандура, В.М.Метою роботи є вивчення механізму та кінетики процесу сушіння цілого насіння сої з використанням інфрачервоного опромінювання для розробки теоретичних основ даного процесу.
- ДокументРозрахунок та проектування відцентрової фрикційної муфти з клиновидними перетворювачами зусиль(2015) Делі, І.І.Відцентрові фрикційні муфти (ЦФМ) найбільш широко застосовуються в машинах, що мають великий моментом інерції. Особливе місце в групі ЦФМ займають муфти з перетворювачем зусиль відцентрових сил інерції.
- ДокументРазработка технологий синбиотических биологически активных добавок(2015) Капрельянц, Л.В.; Крупицкая, Л.А.В настоящее время, активно ведутся поиски новых путей повышения эффективности, качества коррекции и профилактики дисбиотических нарушений при применении биологических бактериальных препаратов.
- ДокументІнноваційні методи просування послуг на ринок(2015) Голубьонкова, О.О.; Пащенко, Ю.Ю.Усе складніше стає рекламувати туристичні послуги та туристичні агенції, збільшується кількість необхідних фінансових ресурсів, людських зусиль для залучення клієнтів і продажу туристичного продукту. Виникає необхідність в комплексному підході до реклами туристичного бізнесу.
- ДокументФормування здоров’язбережної компетентності у студентів ОНАХТ під час навчально-виховного процесу(2015) Павлюк, О.В.; Цапенко, Л.М.Проблема здоров'я студентської молоді – одна із пріоритетних. Спостереження останніх десятиріч чітко вказують на тенденцію зниження параметрів фізичних і функціональних можливостей організму молодої людини.
- ДокументІнновації в культурі і сервісі обслуговування в готельному господарстві(2015) Тітомир, Л.А.Процес надання готельних послуг є досить складний процес і лише добре організований комплекс дій дозволяє досягти мети: надати послуги найкращим чином, щоб гості були задоволені та мали бажання знов зупинитися саме в цьому готелі.
- ДокументСистемний аналіз теплонасосної вакуум-випарної установки(2015) Резніченко, Д.М.; Зиков, О.В.; Смірнов, Г.Ф.При концентрації продуктів в однокорпусних вакуум-апаратах витрачається 1,2...1,3 кг пари на 1 кг випарованої води. При цьому 75% всій тепловій енергії, що витрачається, залишається у вторинних парах, що направляються на конденсацію.
- ДокументВпровадження концепції здорового харчування у ресторанному господарстві(2015) Кузнецова, К.Д.Зі збільшенням кількості прихильників правильного харчування неминуче примножується число закладів, що пропонують смачні, але при цьому корисні страви.
- ДокументІнвестиційна складова фондового ринку України(2015) Лобоцька, Л.Л.Основним завданням фондового ринку є залучення капіталу – вільних грошей, накопичень фізичних осіб, юридичних осіб, муніципальних, регіональних та інших господарських структур.
- ДокументОптимізація складу безглютенових бісквітних напівфабрикатів(2015) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.Метою даної роботи є оптимізація складу бісквітних напівфабрикатів на основі вивчення впливу безглютенових видів борошна на структурно-реологічні властивості, показники якості БН для розробки нових видів виробів спеціального призначення.
- ДокументЗаквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями(2015) Ткаченко, Н.А.; Окуневська, С.О.Метою представленої роботи стала розробка складу заквашувальної композиції з лакто- та біфідобактерій для виробництва кисломолочних продуктів, призначених для людей з серцево-судинними захворюваннями.
- ДокументКомп’ютерне моделювання роботи мембран кришок консервної скляної тари(2015) Ватренко, О.В.В даній роботі поставлено завдання визначення характеристик деформації мембран залежно від зміни початкового прогину та товщини жерсті, з’ясування впливу початкового прогину та товщини жерсті на належне функціонування мембран та оцінці роботи математичної моделі за допомогою якої здійснювалося моделювання.
- ДокументРозробка купажів рослинних олій(2015) Котляр, Є.О.Важлива роль в структурі харчування відведена рослинним оліям. Отримані в промислових умовах олії являють собою суміші триацилгліцеридів жирних кислот, містять супутні речовини і не жирові домішки.