Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1827
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Використання комп’ютерних програм як умова безпеки тренувального процесу | Яготін, Р. С. |
2022 | Здоров'я – найбільша цінність студентської молоді | Халайджі, С. В. |
2022 | Визначення рівня фізичної підготовленості студентів технологічних факультетів | Струк, Б. І. |
2022 | Фізична культура у колі особистого життя студента | Кананихіна, О. М.; Сергєєва, Т. П. |
2022 | Війна в Україні та загроза світової продовольчої безпеки | Черняк, Г. А. |
2022 | Опір селянства суцільній колективізації в Одеському окрузі у 1930 році | Шишко, О. Г. |
2022 | Розвиток стресостійкості студентів ВНЗ в сучасних умовах | Черкаський, А. В. |
2022 | Соціальна відповідальність як складова етики | Соловей, А. О.; Ботіка, Т. С.; Мамроцька, О. А. |
2022 | Мародерство:моральний і правовий аспект | Осадча, І. А. |
2022 | Розуміння правової держави у філософії І. Канта | Мельник, Ю. М.; Тодорова, С. М.; Шевченко, Г. А. |
2022 | Принципи системного аналізу кліматичних установок для виробництва ентомологічних препаратів | Піщанська, Н. О.; Подмазко, О. С. |
2022 | Дослідження ефективності роботи аксіально-поршневого компресора автомобільного кондиціонера | Яковлєв, Ю. О.; Семко, А. С. |
2022 | Категорія потреб в економічній теорії | Згадова, Н. С.; Ткачук, Т. І.; Павленко, Г. М.; Згадова, Н. С. |
2022 | Делегування - як інструмент ефективного управління на підприєсмтві | Заболотна, О. С.; Работін, Ю. Г. |
2022 | Особливості забезпечення продовольчої безпеки України в умовах воєнного стану: правовий аспект | Шишлюк, В. Р. |
2022 | Особливості фінансового забезпечення сталого розвитку суб’єктів господарювання | Тарасова, О. В. |
2022 | Провідні напрямки розвитку галузей у контексті підняття економіки України | Немченко, В. В.; Колеснік, В. І. |
2022 | Роль моніторингу як статистичного методу дослідження ефективності діяльності підприємства | Ощепков, О. П.; Магденко, С. О. |
2022 | Методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості України на основі стратегічного аналізу на макро- та мезорівнях її дослідження | Купріна, Н. М. |
2022 | Продукція олієжирового підкомплексу України на зовнішньому ринку агропродовольчої продукції – аналіз сучасного стану та перспективи розвитку | Антонюк, П. О.; Антонюк, О. П.; Ступницька, Т. М.; Баранюк, Х. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1827