Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
- ДокументМодернізація дробарки зерна(2023) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.; Ромашкевич, С. О.В роботі розглянуто питання, пов'язані із модернізацією дробарки для зерна кукурудзи.
- ДокументРоль зернопродуктів в раціональному харчуванні людини(2023) Гапонюк, І. І.; Гапонюк, О. І.Розглянуто роль зернопродуктів в раціональному харчуванні, представлені переваги вживання рослинної їжі для здорового харчування. Розглянуто сучасні технології обробки та покування харчової продукції та їх впив на зменшення еколого-енергетичних розиків для довкілля.
- ДокументВикористання насіння Чіа у сирах Паста Філата(2023) Клименко, О. Г.; Ткаченко, Н. А.В роботі розглянуто технологію виробництва сиру класу Паста Філата з додаванням насіння Чіа.
- ДокументВибір сировинних компонентів для виробництва емульсійного крему з ліфтинговим ефектом з використанням молочної сироватки(2023) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Королюк, Н. А.Розглянуто вибір сировинних компонентів для виробництва емульсійного крему з ліфтінговим ефектом з з урахуванням фізико-хімічних властивостей рослинних олій та рецептури кремів.
- ДокументОлія з насіння розторопші та її цілющі властивості(2023) Котляр, Є. О.; Гладкіх, Д. О.Розглянуто фізико-хімічні результати дослідження властивості олії з насіння росторопші та її лікувальний вплив на організм людини.