Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Іванова, Г. С."

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    59114 Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату
    (2011) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Аннюк, О. М.; Іванова, Г. С.
    Композиція інгредієнтів для отримання масляного бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно гречане, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, яка відрізняється тим, що додатково містить масло вершкове та какао-порошок.
  • Документ
    63782 Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива
    (2011) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Федорова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива, що містить борошно, крохмаль кукурудзяний, меланж, цукрову пудру, маргарин, інвертний сироп, молоко незбиране, молоко згущене, кухонну сіль, соду і вуглеамонійну сіль, яка відрізняється тим, що як борошно вона містить борошно гречане.
  • Документ
    67466 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
    (2012) Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Демченко, А. Б.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба, що містить пророщене не лущене зерно пшениці, активовані дріжджі, сіль та воду, яка відрізняється тим, що додатково вона містить пшеничні пластівці.
  • Документ
    80525 Композиція інгредієнтів для приготування затяжного печива
    (2013) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Дабіжа, Е. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування затяжного печива, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор-пісок, маргарин, інвертний сироп, патоку, есенцію, кухонну сіль, соду і вуглеамонійну сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно ячмінне.
  • Документ
    83240 Склад інгредієнтів для виробництва галет
    (2013) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.
    Склад інгредієнтів для виробництва галет, що містить зернову основу, дріжджі, цукор-пісок, молочну кислоту, інвертний сироп, сіль, соду і вуглеамонійну сіль, який відрізняється тим, що як зернову основу він містить суміш з диспергованого відволоженого зерна пшениці і борошна з крихти вівсяних пластівців.
  • Документ
    86706 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
    (2014) Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Левицька, А. І.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба, що містить дисперговане відволожене зерно пшениці, дріжджі пресовані і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно з крихти вівсяних пластівців, ізюм, кунжут подрібнений і молочну сироватку.
  • Документ
    99712 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
    (2015) Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Шмерига, Р. М.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба, що містить дисперговане відволожене зерно пшениці, дріжджі пресовані і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно з крихти вівсяних пластівців та концентровану молочнокислу закваску (КМКЗ).
  • Документ
    Використання побічних продуктів переробки круп’яних та олійних культур при виробництві зернових здобних виробів
    (2015) Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Тортіка, Н. М.
    Метою представленої роботи було встановлення доцільності використання побічних продуктів переробки круп’яних і олійних культур для підвищення якості зернових здобних виробів. При виготовленні виробів у рецептурі булочки здобної замість сортового борошна використовували суміші з диспергованого попередньо замоченого цілого зерна пшениці (ДЗМ), борошна з крихти пшоняних пластівців (БКПП) та шроту льону (БШЛ).
  • Документ
    Кекси функціонального призначення
    (2016) Муринка, Т. Т.; Іванова, Г. С.
    Обгрунтована доцільність використання трьохкомпонентних сумішей з борошна пшеничного, рисового та шроту льону при виробництві кексів функціонального призначення.
  • Документ
    Підвищення якості хлібних виробів на зерновій основі
    (2014) Іванова, Г. С.; Гоппов, О. К.
    Таким чином, на основi комплексу теоретичних та експериментальних дослi­джень обгрунтовано рацiональне спiввiдношення компонентiв зернових сумiшей та те­хнологiчнi рiшення, що дозволили пiдвищити якiсть хлiбних виробiв на зерновiй осно­вi, споживання яких задовольняє на 15... 30 % добову потребу в харчових волокнах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок