Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Антіпіна, О. О."

Зараз показуємо 1 - 15 з 15
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    137181 Композиція інгредієнтів для приготування фреш-соку
    (2019) Вікуль, С. І.; Антіпіна, О. О.; Воєвудська, Ю. З.
    В основу запропонованої корисної моделі поставлено задачу - розробити композицію для виробництва фреш-соку з високим показником біологічної активності.
  • Документ
    148022 Спосіб одержання глюкан-папаїнового комплексу
    (2021) Черно, Н. К.; Науменко, К. І.; Антіпіна, О. О.; Бордя, Д. П.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб одержання раніше невідомого комплексу папаїну з водорозчинним глюканом дріжджів Saccharomyces cerevisiae, який має протеолітичну активність. Даний комплекс може бути використано як дієтична добавка або як засіб лікувальнопрофілактичної дії.
  • Документ
    Біологічна активність екстрактів з вичавків винограду
    (2017) Антіпіна, О. О.
    Відходи багатьох харчових виробництв містять корисні для людини речовини, тобто є потенційним джерелом одержання низки фізіологічно функціональних інгредієнтів. З відходів переробки рослинної сировини отримують концентрати харчових волокон, додаткову кількість цінних олій, біологічно активні речовини.
  • Документ
    Вимоги до показників якості зерна пшениці за різними системами стандартів
    (2019) Антіпіна, О. О.
    Дотепер не існує єдиних підходів до визначення якісних показників зерна. Досить важко порівнювати показники, за якими оцінюється якість пшениці у різних країнах Європи та Північної Америки, внаслідок різниці як в самих параметрах, так і в їхній трактовці. Частіше важливішими за класифікацію різних партій зерна виступають методи визначення якісних показників параметрів, за якими вона проводиться.
  • Документ
    Застосування методу визначення біологічної активності при купажуванні фреш-соків
    (2018) Вікуль, С. І.; Антіпіна, О. О.
    Мета дослідження - розробка рецептури фреш-міксів підвищеної біологічної активності на основі грейпфрутового соку.
  • Документ
    Контроль знань дистанційного модуля з хімічних дисциплін
    (2019) Антіпіна, О. О.; Черно, Н. К.
    Впровадження дистанційного навчання відповідає вимогам сьогодення, які висуваються до вищої освіти. А контроль отриманих знань допомагає забезпечити ефективність самостійної роботи студентів. Особливо це має значення для студентів молодших курсів, які тільки почали усвідомлювати необхідність та важливість самостійного опрацювання матеріалу предметів учбового плану.
  • Документ
    Критерії ідентифікації та методи виявлення фальсифікації рослинних олій
    (2022) Антіпіна, О. О.; Озоліна, С. О.
  • Документ
    Методи визначення фальсифікації харчових продуктів
    (2020) Антіпіна, О. О.
    Для викривання фальсифікації використовують весь спектр існуючих методів аналізу харчових продуктів – сенсорні, інструментальні, мікробіологічні, починаючи від самих простих до дуже складних і витратних.
  • Документ
    Органічна хімія
    (ОНАХТ, 2017) Черно, Н. К.; Денісюк, Н. О.; Озоліна, С. О.; Антіпіна, О. О.
    У навчальному посібнику наведено основні поняття з органічної хімії, основи класифікації та номенклатури органічних сполук, головні властивості основних класів органічних речовин, методи їх добування та значення і використання у харчовій промисловості. Для студентів технологічних спеціальностей 181 «Харчові технології» ВНЗ І, ІІ, ІІІ рівнів акредитації.
  • Документ
    Основи хімії та методи аналізу харчової продукції
    (ОНАХТ, 2018) Черно, Н. К.; Антіпіна, О. О.; Малинка, О. В.; Вікуль, С. І.
    У підручнику представлені основні поняття й базові відомості з найважливіших розділів хімії: загальної та неорганічної, органічної, аналітичної, без яких неможливо опанування технологічних дисциплін виробництва харчових продуктів. Розглянуті класифікація, головні властивості, способи добування неорганічних та органічних сполук, найважливіші представники кожного класу та їх застосування, а також методи якісного та кількісного аналізу, що використовуються у сучасних дослідженнях якості продукції та контролю виробництва. Рекомендується для студентів ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», зокрема які навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів», а також спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».
  • Документ
    Підвищення ефективності самостійної роботи при викладанні курсів хімічних дисциплін для студентів технологічних спеціальностей
    (2018) Антіпіна, О. О.; Черно, Н. К.
    Інтенсифікація процесу навчання висуває нові вимоги до організації самостійної роботи студентів та контролю за її виконанням. Хімічні дисципліни є обов’язковими й мають важливе значення для формування наукового мислення молодих фахівців і отримання фундаментальних знань.
  • Документ
    Розробка хіміко-технологічних основ одержання харчового білку та волокон з вторинних зернових ресурсів
    (ОДАХТ, 1995) Антіпіна, О. О.
    Дисертаційна робота на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02, - технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів. Захищається 12 наукових робіт, які містять експериментальні дані по характеристиці вуглеводно-білкових і вуглеводно-лігнінових комплексів з пшеничних і житніх висівок і мезги кукурудзи, використовуючи комплексну безвідхідну технологію. Для процесу переробки кукурудзяної мезги визначені оптимальні значення технологічних параметрів.
  • Документ
    Роль профільної практичної підготовки у формуванні професійних компетенцій майбутніх фахівців-експертів з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції
    (2021) Антіпіна, О. О.; Гураль, Л. С.
  • Документ
    Удосконалення оцінювання дистанційного модуля дисципліни «Органічна хімія»
    (2020) Антіпіна, О. О.; Черно, Н. К.
  • Документ
    Шляхи використання кавового шламу
    (2016) Антіпіна, О. О.
    Актуальні у наш час ресурсозберігаючі технології передбачають комплексну переробку харчової сировини, безвідходні виробництва та використання цінних біологічно активних речовин і фізіологічно функціональних компонентів. Одним з перспективних джерел таких компонентів є відходи виробництва розчинної кави — кавовий шлам.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок