Патенти на винахід (Patents for inventions)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Патенти на винахід (Patents for inventions) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 93
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ5733 Протиральна машина(1994) Гуртовий, М. В.; Гладушняк, О. К.; Кукін, О. М.1. Протирочная машина, содержащая перфорированный барабан с установленными в нем на валу бичами, приемный патрубок и тангенциально примыкающий к выходному окну барабана, расположенному со стороны, противоположной приемному патрубку, выходной патрубок, соединенный с гасителем скорости отходов, отличающаяся тем, что гаситель выполнен в виде цилиндра или пластины, свернутой в спираль, при этом его геометрическая ось установлена под углом не менее 30° к горизонтальной поверхности. 2. Машина по п.1, отличающаяся тем, что в верхней торцевой части гасителя выполнено отверстие. 3. Машина по п. 1,2, отличающаяся тем, что она содержит дополнительный патрубок для отвода примесей, установленный под выходным отверстием в барабане.
- Документ28859 А Спосіб виробництва затяжного печива(2000) Карнаушенко, Л. І.; Д’яконова, А. К.; Василевич, О. В.Спосіб виробництва затяжного печива, що передбачає приготування емульсії шляхом змішування цукру, патоки, маргарину, яєчного порошку, солі, ароматизатору, ванільної пудри та води, приготування затяжного тіста вологістю 26-28% шляхом змішування борошна, крохмаля та соди з емульсією, вилежування, прокатку, формування, випічку тістових заготовок, охолодження готових випечених виробів, який відрізняється тим, що на стадії приготування емульсії додатково вводять соєво-білковий ізолят в кількості 3-9% від маси тіста по сухих речовинах, що отримують з подрібненого соєвого шроту шляхом проведення лужної екстракції в наявності лужноземельних металів при гідромодулі 1:10, осадженням 10%-ною соляною кислотою до ізоелектричної точки рН 4,7...4,5, центрифугуванням, промиванням водою при гідромодулі 1:5 з кінцевим вмістом сухих речовин не менше 20,0%.
- Документ28860 А Спосіб виробництва затяжного печива(2000) Карнаушенко, Л. І.; Д’яконова, А. К.; Василевич, О. В.Спосіб виробництва затяжного печива, що передбачає приготування емульсії шляхом змішування цукру, патоки, маргарину, яєчного порошку, солі, ароматизатору, ванільної пудри та води, приготування затяжного тіста вологістю 26-28% шляхом змішування борошна, крохмалю та соди з емульсією, вилежування, прокатку, формування, випічку тістових заготовок, охолодження готових випечених виробів, який відрізняється тим, що на стадії приготування емульсії додатково вводять соєво-білковий ізолят в кількості 3-9% від маси тіста по сухих речовинах, що отримують з подрібненого соєвого шроту шляхом проведення лужної екстракції в наявності лужноземельних металів при гідромодулі 1:10, осадженням 10%-ною соляною кислотою до ізоелектричної точки рН 4,7...4,5, центрифугуванням, промиванням водою при гідромодулі 1:5 з кінцевим вмістом сухих речовин не менше 20,0%, а на стадії приготування тіста вводять термічне оброблені пшеничні зародки в кількості 10-20% від маси борошна по сухих речовинах.
- Документ29197 А Спосіб одержання харчового білка з рослинної сировини(2000) Карнаушенко, Л. І.; Лукіна ., Г. Д.; Іоргачова, К. Г.; Золотарьова, Л. А.Спосіб одержання харчевого білка з рослинної сировини, передбачаючий подрібнення рослинної сировини, екстракцію білка лугом, відділення екстракта від нерозчинного твердого залишка, осадження білка кислотою, його відділення, промивку та сушку, який відрізняється тим, що в якості рослинної сировини використовують шрот амаранта, а екстракцію ведуть 0,2%-ним розчином гідроксиду натрію при гідромодулі 10, t=20-25°С протягом 55-60 хвилин, причому одержаний нерозчинний твердий залишок додатково віддають екстракції 0,2%-ним розчином гідроксиду натрію при гідромодулі 5, t=20-25°C протягом 55-60 хвилин, а осадження білка здійснюють після oб¢єднання екстрактів концентрованою оцетовою кислотою при рН 4,5-5,0 з поолідувчим його відділенням і двократною промивкою підкисленою водою та підкисленим спиртом до рН 4,5-5,0, а підсушування здійснюють спиртом.
- Документ68048 Спосіб приготування кормової суміші для великої рогатої худоби(2007) Єгоров, Б. В.; Гулавський, В. Т.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва кормової суміші для великої рогатої худоби, що включає подрібнення, дозування і змішування соломи, зелених рослин, преміксу та концентратів, який відрізняється тим, що здійснюють двоетапне подрібнення соломи та зелених рослин, на другому етапі проводять їх сумісне подрібнення в присутності висівок, додають сипкі компоненти, гранулюють, сушать та охолоджують.
- Документ85521 Селективна дробарка(2009) Гладушняк, О. К.1. Селективна дробарка, що містить приймальний бункер, корпус, всередині якого на валу закріплено з можливістю обертання диск із зубчатими ножами і розміщеними на коловій поверхні диска лопатками, яка відрізняється тим, що вал з розташованим на ньому диском розміщено в корпусі горизонтально, перед диском з зубчатими ножами встановлено проміжний диск, який є частиною корпусу дробарки і має отвір, розміщений в центрі, приймальний бункер виконаний у формі завитушки, який своїм виходом прилягає до отвору проміжного диска на площі диска. 2. Дробарка за п. 1, яка відрізняється тим, що відстань між проміжним диском та зубцями ножів диска дробарки складає не більше 1 мм. 3. Дробарка за п. 1, яка відрізняється тим, що на зворотному боці диска дробарки закріплені лопаті для вивантаження подрібненої сировини з дробарки. 4. Дробарка за п. 1, яка відрізняється тим, що отвір в проміжному диску складає площі диска. 5. Дробарка за п. 1, яка відрізняється тим, що лопатки на коловій поверхні диска встановлені під кутом до осі диска.
- Документ90749 Машина для миття рослинної сировини(2010) Всеволодов, О. М.; Гладушняк, О. К.1. Машина для миття рослинної сировини, що містить ванну-основу, похилий приймальний лоток, під яким розташований барботер, похилий роликовий транспортер, над яким розміщений душовий пристрій для чистового ополіскування проточною водою, яка відрізняється тим, що барботер виконано у вигляді камери, в яку введено послідовно, один навпроти одного, вихідний патрубок насоса і вхідний патрубок ежектора, а камера, в свою чергу, поєднана патрубком з зовнішнім середовищем. 2. Машина за п. 1, яка відрізняється тим, що водозабірна труба насоса розташована в зоні, вільній від бруду. 3. Машина за п. 1, яка відрізняється тим, що довжина проміжку між вихідним патрубком насоса і вхідним патрубком ежектора така, що площа поперечного перерізу струменя рідини дорівнює площі поперечного перерізу вхідного патрубка ежектора.
- Документ91141 Спосіб автоматично керованого виробництва рослинних олій методом пресування(2010) Доскач, М. В.; Муратов, В. Г.Спосіб автоматично керованого виробництва рослинних олій методом пресування, що включає подавання сировини в шнек-дозатор, магнітне сепарування металодомішок із сировини з подальшим подаванням її в прес-екструдер, вимірювання і регулювання струму навантаження електроприводу преса-екструдера шляхом зміни швидкості обертання шнека-дозатора сировини, вимірювання і регулювання температури в зоні нагріву преса-екструдера шляхом вмикання-вимикання його електронагрівачів, який відрізняється тим, що зону нагріву розподіляють на дві в напрямку руху сировини в пресі-екструдері, в кожній з цих зон вимірюють і регулюють температуру шляхом плавної зміни електричної потужності електронагрівачів, макуху, одержувану з виходу преса-екструдера, подрібнюють до розміру частинок не більших 1-3 мм в діаметрі, вимірюють і регулюють олійність цих частинок шляхом зміни кільцевого зазору для виходу макухи з преса-екструдера переміщенням уздовж осей шнекових валів їхніх вихідних конусів, компенсують вплив зміни сигналу регулювання олійності макухи на процес регулювання струму навантаження електроприводу преса-екструдера шляхом корекції заданого значення цього струму пропорційно зміні вказаного сигналу регулювання олійності макухи, компенсують вплив зміни сигналу регулювання швидкості обертання шнека-дозатора сировини на процес регулювання температури в першій зоні нагрівання преса-екструдера шляхом корекції заданого значення цієї температури пропорційно зміні вказаного сигналу регулювання швидкості, компенсують вплив зміни сигналу регулювання температури в першій зоні нагрівання преса-екструдера на процес регулювання температури в його другій зоні нагрівання шляхом корекції заданого значення температури в другій зоні пропорційно зміні вказаного сигналу регулювання температури в першій зоні.
- Документ92033 Спосіб одержання інгібітора амілази(2010) Крусір, Г. В.; Кушнір, Н. А.Спосіб одержання інгібітору амілази, що передбачає обробку компонента зерна вівса екстрагентом, відокремлення осаду, обробку осаду екстрагентом, хроматографічне очищення виділеного білка і сушіння цільового продукту, який відрізняється тим, що як компонент зерна вівса використовують борошенця вівса, які обробляють бікарбонатним буферним розчином при рН =7,0-11,0, відокремлюють осад і фракціюють білки подвійною обробкою сульфатом амоніаку, після чого видаляють сульфат амонію і здійснюють очищення білка афінною хроматографією.
- Документ95311 Система автоматичного керування магнітною обробкою харчових рідинних середовищ(2011) Штепа, Є. П.; Михайлова, К. А.Система автоматичного управління магнітною обробкою харчових рідинних середовищ, що містить суматор, перший вхід якого з'єднаний з джерелом напруги, що відповідає заданій оптимальній амплітуді пульсацій магнітного поля, другий вхід - з джерелом напруги, що відповідає заданій оптимальній частоті коливань магнітного поля; вихід суматора з'єднаний з входом імпульсного блока живлення, вихід якого з'єднаний з котушками апарата для магнітної обробки рідинних харчових середовищ, а третій вхід суматора з'єднаний з датчиком електрорушійної сили апарата для магнітної обробки рідинних харчових середовищ.
- Документ96105 Спосіб виробництва твердого сичужного пресованого сиру функціонального призначення(2011) Дідух, Н. А.; Молокопой, Л. О.Спосіб виробництва твердого пресованого сичужного сиру функціонального призначення, що передбачає визрівання вихідного молока, нормалізацію, підігрівання, очищення, теплове оброблення суміші, охолодження до температури зсідання, внесення хлориду кальцію, симбіотичної закваски та молокозсідального ферменту, перемішування, зсідання, оброблення згустку, видалення сироватки, становлення сирного зерна, друге нагрівання сирного зерна, обсушування сирного зерна, часткове соління у зерні, формування, самопресування, пресування, досолювання, визрівання та зберігання, який відрізняється тим, що при нормалізації у суміш незбираного і знежиреного молока вносять фруктозу у кількості 0,05-0,1 %, теплове оброблення нормалізованого молока здійснюють при температурі 82±2 °С з витримкою 20-25 сек., охолодження пастеризованого нормалізованого молока здійснюють до температури зсідання 37±1 °С, до пастеризованого охолодженого молока вносять симбіотичну закваску, яка містить ліофільно висушені культури Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. diacetylactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides ssp. cremoris, Lactobacillus helveticus, Streptococcus thermophilus та адаптовані до молока пробіотичні культури Bifidobacterium при кількісному співвідношенні біфідо- та лактобактерій 10:1, у кількості, що забезпечує концентрацію життєздатних клітин Bifidobacterium та лактобактерій у молоці 1·106 та 1·105 КУО/см3, відповідно, молокозсідальний фермент у кількості 1,0-2,5 г на 100 кг нормалізованого молока, зсідання нормалізованого пастеризованого молока здійснюють при температурі 37±1 °С протягом 30±5 хв., розрізання згустку проводять протягом 20±5 хв., становлення сирного зерна розміром 3-5 мм проводять при температурі 37±1 °С протягом 30±10 хв., друге нагрівання проводять при температурі 47±1 °С, обсушування сирного зерна здійснюють при температурі 47±1 °С протягом 40±10 хв., часткове соління у зерні здійснюють додаванням до суміші сирного зерна з сироваткою солі класу "Екстра" у кількості 300-400 г на 100 кг суміші, формування твердого пресованого сичужного сиру функціонального призначення проводять з пласта, самопресування сиру здійснюють при температурі 18-20 °С протягом 55±5 хв., пресування твердого сичужного пресованого сиру функціонального призначення здійснюють при тиску 1,3-2,5 кг/см2 та температурі 18-20 °С протягом 1,5-2,0 год., досолювання твердого сичужного пресованого сиру функціонального призначення здійснюють у розсолі з концентрацією кухонної солі 18-20 % при температурі 11±1 °С протягом 15±1 год., визрівання твердого сичужного пресованого сиру функціонального призначення здійснюють при температурі 10-14 °С та відносній вологості повітря 80-85 % протягом 30±2 діб, зберігання твердого сичужного пресованого сиру функціонального призначення при температурі 4±2 °С протягом 90±2 діб.
- Документ95166 Вологий комбікорм для кішок(2011) Єгоров, Б. В.; Бордун, Т. В.1. Вологий комбікорм для кішок, що містить м'ясо куряче II категорії, як м'ясний компонент, печінку, серце і вим'я яловичі, як субпродукти яловичі І категорії, рубець і легені яловичі, як субпродукти яловичі II категорії, рибу, зерно екструдоване подрібнене, борошно рибне як кормовий продукт харчових виробництв, жир яловичий і свинячий, як жировий компонент, вітамін А і таурин, як біологічно активні речовини, який відрізняється тим, що він додатково містить моркву та/або гарбуз, та/або буряк, як овочевий компонент, печінку та/або серце, та/або м'язовий шлунок птиці, як субпродукти птиці, а також бульйон, при цьому додатково комбікорм містить як м'ясний компонент м'ясо яловиче II категорії і кроля II категорії, як м'ясні субпродукти яловичі І категорії - м'ясні обрізки, мізки і нирки, як м'ясні субпродукти яловичі II категорії - селезінку і м'ясо стравоходу, як зерно екструдоване подрібнене - зерно пшениці та/або кукурудзи, та/або вівса лущеного, та/або ячменю лущеного, та/або сої, та/або крупи рисової, як кормові продукти харчових виробництв - борошно м'ясо-кісткове, борошно кісткове, дріжджі кормові та дріжджі пивні, як жировий компонент - жир курячий, кукурудзяну та/або соняшникову, та/або соєву олію, концентрат фосфатидний, вітамін Е або комплекс жиророзчинних вітамінів A, D, Е, як біологічно активні речовини - премікс для кішок, сіль кухонну та йодовану. 2. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят, кішок у період вагітності і лактації, а також у період стресу він додатково містить яєчний порошок, як кормові продукти харчових виробництв, у кількості 1,5-7,0 мас. %. 3. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят, кішок у період вагітності і лактації, а також у період стресу він додатково містить жир риб'ячий, як жировий компонент, у кількості 10,0-15,0 мас. %. 4. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят, кішок у період вагітності і лактації, а також у період стресу він додатково містить молоко сухе, як кормові продукти харчових виробництв, у кількості 3,0-7,0 мас. %. 5. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят він додатково містить борошно з водоростей, як біологічно активні речовини, у кількості 2,0-5,0 мас. %. 6. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кішок у період вагітності і лактації, старіючих кішок він додатково містить цикорій, як овочевий компонент, у кількості 1,0-4,5 мас. %. 7. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для старіючих кішок він додатково містить висівки пшеничні, як борошнисту сировину, у кількості 3,0-5,0 мас. %.
- Документ96232 Спосіб вилучення виноградного сусла та пристрій для його здійснення(2011) Іваненко, А. В.; Тенюх, К. М.; Сологуб, О. А.; Кушнір, В. В.1. Спосіб вилучення виноградного сусла, що передбачає поступове стискання грон винограду при безперервній їх подачі та відбору вичавок, який відрізняється тим, що грона подають у спіральний канал, утворений двома коаксіальними перфорованими циліндрами, які не дозволяють гронам обертатися разом із спіраллю, при цьому, процес здійснюють при тиску 0,01-0,06 МПа, питомій потужності 1-20 Вт/кг протягом 5-15 хв. 2. Пристрій для вилучення виноградного сусла, що містить перфорований корпус, збірник сусла, рушійний механізм, а також розташовані всередині корпуса гвинтовий пресуючий механізм і регулюючий конус, який відрізняється тим, що він додатково забезпечений внутрішнім нерухомим коаксіальним перфорованим циліндром, при цьому корпус виконаний у вигляді зовнішнього циліндра з суцільною перфорацією, а пресуючий гвинтовий механізм виконаний у вигляді спіралі, яка обертається з частотою 2-6 обертів за хвилину.
- Документ94485 Спосіб приготування овочевого желе(2011) Іоргачова, К. Г.; Салавеліс, А. Д.; Попеско, О. Л.Спосіб приготування овочевого желе, що передбачає розчинення желатину, змішування з овочевим соком, розливання у форми й охолодження, який відрізняється тим, що спочатку желатин замочують у воді протягом 5-10 хв. і розчиняють його при нагріванні протягом 2-4 хв., після цього готують суміш овочевого соку та порошкоподібного Ламідану і додають її до розчиненого желатину, а отриману таким чином суміш желатину, овочевого соку і порошкоподібного Ламідану доводять до температури 95 °С.
- Документ96074 Спосіб визначення катехінів(2011) Бельтюкова, С. В.; Бичкова, Г. О.Спосіб визначення катехінів, що включає відбір проби, виділення катехінів, взаємодію їх з хімічним реагентом і вимір аналітичного сигналу, який відрізняється тим, що виділення катехінів здійснюють сорбцією на сорбенті, виділені таким чином катехіни піддають взаємодії з іонами скандію (III), модифікованими на поверхні сорбенту, а вимір аналітичного сигналу здійснюють в присутності цитрату калію і лаурилсульфату натрію при рН=4,3-4,5.
- Документ94419 Пристрій для обрушування насіння соняшника(2011) Гросул, Л. Г.; Гапонюк, О. І.; Писцов, Б. О.; Гросул, О. Л.; Яцкова, Т. Й.; Кудашев, С. М.Пристрій для обрушування насіння соняшника, який містить корпус, живильник, деку, бичовий барабан, привідний механізм та систему регулювання робочого зазору, який відрізняється тим, що бичовий барабан та дека оснащені гостро-шорсткими робочими поверхнями, а остання являє собою пружну конструкцію, в основі якої використано полотно лускоподібного решета, яке утворює робочу поверхню циліндричного профілю з гострими кромками луски на внутрішній робочій стороні деки, орієнтованими проти напрямку колового руху барабана, при цьому до вхідного верхнього та вихідного нижнього кінців лускоподібного полотна приєднано елементи жорсткості, виготовлені з кутикового профілю і розміщені з радіальною та дотичною до поверхні барабана орієнтацією полок, а до зовнішньої сторони полотна та до дотичних полок кутиків приєднані подовжні пружні полоси, а система регулювання робочого зазору виконана у вигляді шарнірно з'єднаних з кутиками нижніх гвинтових стояків, установлених в радіально орієнтованих отворах корпуса, та верхніх гвинтових стояків, установлених в радіальних отворах дотично орієнтованих гвинтових тяг, розміщених в дотичних отворах корпуса з можливістю переміщення за допомогою маховичків регулювання та фіксації їх контргайками утримання виставленого робочого зазору відповідно на виході з робочої зони та на вході до неї, при цьому радіальні гвинтові стояки оснащені дотично орієнтованими гвинтами з маховичками, які упираються в радіальні полки кутиків, обумовлюють їх поворот навколо осей шарнірів та приводять до пружного деформування деки, а бичовий барабан складається із закріплених на валу двох розеток та чотирьох гвинтів для установки та фіксації в одному з можливих робочому положенні кожного з бичів, які являють собою конструктивні елементи квадратного поперечного перерізу, виготовлені відповідним профілюванням та з'єднанням лускоподібного полотна таким чином, що гострі кромки луски спрямовані в напрямку колового руху барабана.
- Документ99874 Установка для пресування винограду(2012) Іваненко, А. В.; Уварова, М. С.; Кушнір, В. В.Установка для пресування винограду, що містить шнековий прес з циліндром і конусом, гідрорегулятор тиску, гідроциліндри якого сполучені з конусом, і систему управління гідрорегулятором тиску, яка відрізняється тим, що система управління гідрорегулятором тиску виконана у вигляді оптичного датчика й електричного датчика опору вичавок, установлених на циліндрі шнекового преса над конусом, причому оптичний датчик виконаний у вигляді випромінювача світла і фотоприймача, а електричний датчик опору вичавок виконаний у вигляді підпружиненого електрично ізольованого коліщатка з рифленою поверхнею, при цьому оптичний датчик і електричний датчик опору вичавок сполучені із суматором, вихід якого з'єднаний з блоком управління редукційним клапаном гідрорегулятора тиску.
- Документ99542 Спосіб іммобілізації трипсину(2012) Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Капустян, А. І.1. Спосіб іммобілізації трипсину, що передбачає включення ферменту в полімерну матрицю гелеподібної структури, який відрізняється тим, що спочатку змішують водні розчини пектину і трипсину та витримують 10-15 хвилин, після чого додають розчин хітозану в 1 %-ній оцтовій кислоті, суміш витримують 10-15 хвилин і піддають ліофільному сушінню, при цьому розчин пектину, трипсину і хітозану беруть в масовому співвідношенні, рівному (0,5-2) : (0,25-1) : (0,5-2) відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що пектин і хітозан беруть в концентрації 0,25-1 %.
- Документ97419 Льодогенератор, що використовує холодне повітря навколишнього середовища(2012) Денисов, Ю. П.; Смірнов, Л. Ф.1. Льодогенератор, що використовує холодне повітря навколишнього середовища, наприклад у зимову пору року, містить контактний кристалізатор льоду з розбризкуванням води назустріч холодному повітрю, транспортний пристрій для виводу льоду із кристалізатора і сховище льоду як акумулятор холоду, обладнане контактним плавильником льоду і насосом для подачі крижаної води споживачеві в літню пору року, який відрізняється тим, що контактний кристалізатор льоду, виконаний у вигляді вихрової камери з вертикальною віссю, включає сопловий апарат для тангенціального введення холодного повітря навколишнього середовища в поверхневий шар води і сепаратор краплинної вологи, вихідний патрубок якого обладнаний витяжним вентилятором. 2. Льодогенератор за п. 1, який відрізняється тим, що транспортний пристрій виконаний у вигляді вертикальної переливної труби для виводу із кристалізатора льодоводяної суспензії. 3. Льодогенератор за будь-яким з пп. 1-2 який відрізняється тим, що переливна труба транспортного пристрою в нижній частині оснащена фільтром для дренажу води із льодоводяної суспензії у фільтруючу камеру, на виході з якої встановлений насос для рециркуляції цієї води в кристалізатор.
- Документ98861 Круповіддільник(2012) Гапонюк, О. І.; Гросул, Л. Г.; Мосієнко, Г. А.; Яцкова, Т. Й.Круповіддільник, що містить станину, фрикційну робочу поверхню, твірна якої має зростаючий від вертикальної площини симетрії до периферії кут нахилу до горизонту, установлену на підпружиненому вібростолі разом з вібратором, виконаним у вигляді вала з закріпленими дебалансами, живильник і розміщені під робочими органами та збоку від них вивідні патрубки і збірні лотки, який відрізняється тим, що фрикційна робоча поверхня виконана у формі частини зрізаного конуса з горизонтальною віссю і виготовлена з полотна лускоподібного решета, анізотропнофрикційні властивості якого орієнтовані таким чином, що коефіцієнт тертя залежить від напрямку руху та набуває мінімального значення при переміщенні часток суміші проти нахилу, а максимального - в напрямку нахилу, і підвішена на горизонтальному валу з можливістю коливань відносно його осі разом з вібратором, який включає установлений за допомогою кронштейна, сайлендблока та шатуна привідний електродвигун з двома балансирами, закріпленими на валу його ротора, а живильник виконаний у вигляді патрубка та вантажного клапана.