Кваліфікаційні роботи
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кваліфікаційні роботи за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 3070
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТермодинамічний аналіз ефективності кріогенної установки, що працює за простим детандерним циклом(ОНАХТ, кафедра кріогенної техніки, 2021) Користа, Олександр"Кваліфікаційна робота присвячено розгляду термодинамічних питань, пов’язаних з простим детандерним циклом кріогенної рефрижераторної системи. Зокрема в ній створені розрахункова схема і математична модель відповідної установки, виконана постановка задачі термодинамічної оптимізації циклу для таких критеріїв, як холодопродуктивність і ексергетичний ККД. Аналітично доведено, що ці показники енергетичної ефективності мають максимальні значення в залежності від тиску прямого потоку робочої речовини. Досліджено застосування кубічних рівнянь стану як моделей для обчислення термодинамічних властивостей чистих речовин та їх сумішей. Розглянуті питання розрахунку показників економічної ефективності дипломної роботи та вимог охорони праці при створенні установок, що працюють за простим детандерним циклом."
- Документ«Дослідження конструкцій компресорних станцій рефконтейнерів».(ОНАХТ, кафедра кріогенної техніки, 2021) Лисий, Юрій Ігорович" Лисий Юрій Ігорович Проект модернізації компресорної установки рефрижераторного контейнера Проведений аналіз існуючих схем компресорних установок рефконтейнерів. Досліджені методи підвищення ефективності установок з різними типами компресорів. Виконаний розрахунок компресора та повітряного конденсатора холодильної установки, працюючого на R404a. "
- ДокументУдосконалення асортименту послуг підприємства Wellness- індустрії(ОНТУ, кафедра управління бізнесом, 2021) Купріянова, ОленаМетою даної праці є аналіз асортиментної політики фітнес-послуг та визначення напрямків її удосконалення. Об’єктом дослідження є основи асортиментної політики фітнес клуба «Малібу». Предметом дослідження є напрямки удосконалення фітнес-послуг «Малібу» системи мотивації персоналу Виходячи з цієї мети були поставлені наступні основні дослідницькі завдання: розкрити стан та перспективи системи оздоровчого фітнесу, вивчити міжнародний досвід системи оздоровчого фітнесу, особливості діяльності найкрупніших фітнес-мереж України, розглянути перспективи розвитку системи оздоровчого фітнесу в Україні, охарактеризувати напрямки удосконалення системи фітнесу, обґрунтувати зміст проектів на території фітнес клубу За результатами роботи сформульовано висновки щодо удосконалення асортименту послуг фітнес клубу «Малібу» що підвищить рівень прибутку вже в перший місяць роботи.
- ДокументРозробка заходів щодо просування продукції караоке-ресторану “Light Café” ФОП Сташок О. А.(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ЛАЩЕВСЬКА, МАРГАРИТААктуальність теми Український ринок товарів та послуг достатньо насичений у найрізноманітніших сферах. Увійти на ринок та переконати споживачів у якості товару та втримати пріоритетні позиції для виробника стає все складніше, хоча має максимум переваг: збільшити обсяг продажу; завоювати певну частину ринку; збільшити прибуток; зменшити залежність від процесу реалізації одного товару або асортиментної групи; ефективніше використовувати існуючу систему товароруху; створити або підтримувати образ інноваційної організації. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування та розробка теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо просування продукції караоке-ресторану «Light Cafe» ФОП Сташок О.А. Об’єктом дослідження виступає процес просування продукції караоке-ресторану «Light Cafe» ФОП Сташок О.А. Предметом дослідження теоретичні положення та практичні рекомендацій з просування продукції караоке-ресторану «Light Cafe» ФОП Сташок О.А. Практична значущість кваліфікаційної роботи. Надані у роботі пропозиції щодо розробки заходів з просування продукції караоке-ресторану «Light Cafe» ФОП Сташок О.А. нададуть можливість керівництва підприємства підвищити конкурентоспроможність підприємства Кваліфікаційна роботи першого (бакалаврського) ступеня вищої освіти містить 95 сторінок, 19 таблиць, 2 рисунків. Перелік посилань нараховує 68 найменувань.
- ДокументУдосконалення організаційно-економічних механізмів діяльності ТОВ «Одесагаз -Постачання»(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) СЕРЕДА, ОЛЕКСАНДРАМетою дослідження є обґрунтування системи заходів щодо удосконалення організаційно-економічного механізму діяльності підприємства. Об’єктом дослідження є процес удосконалення організаційно-економічних механізмів діяльності підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, практичні аспекти щодо удосконалення організаційно-економічних механізмів діяльності підприємства. Методи дослідження. Теоретичною і методологічною основою проведених досліджень стали наукові концепції і теоретичні розробки провідних вітчизняних і закордонних учених в царині удосконалення організаційно-економічного механізму. У процесі досліджень застосовувались: метод теоретичного узагальнення та порівняння, індукції та дедукції, системний метод, метод синтезу та методи аналізу та динаміки. У сучасних умовах вибір ефективного напряму удосконалення організаційно-економічного механізму підприємства є важливим завданням, від рішення якого залежить його розвиток. Кваліфікаційна робота містить 91 сторінок, 21 таблицю, 22 рисунка, 10 формул, 5 додатків. Перелік посилань нараховує 53 найменування
- ДокументУдосконалення системи методів менеджменту караоке-ресторану «LiqhtCafe» ФОП Сташок О.А.(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ЛАЗАР, АНАСТАСІЯМетою дослідження є поглиблення теоретичних засад та обґрунтування управлінських рішень щодо удосконалення системи методів менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання. Об'єктом дослідження є системаметодів менеджменту підприємств ресторанного бізнесу в сучасних умовах. Предметом дослідження є теоретико-методичні аспекти формування сучасної системи методів менеджментукараоке-ресторану «LiqhtCafe» ФОП Сташок О.А. Методи дослідження.У дослідженні застосовувалися логістичний, порівняльний, статистичний і графічний методи аналізу, а також системний, експертний і комплексний підходи. При розкритті теоретичних положень щодо пояснення методів менеджменту використано методлогічного узагальнення. Припорівнянн і особливостей використання методів управління у класичному менеджменті та менеджменті ресторанного бізнесу використано методи аналізу, синтезу та системно-структурного порівняння. Кваліфікаційна робота містить 104 сторінки, 21таблицю, 20 рисунків, 2 формули, 1 додаток. Перелік посилань нараховує 70 найменувань.
- Документ«Фінансові результати діяльності ТОВ «ДРУЖБА СВК»: облік та аналіз»(ОНАХТ, кафедра Облік і аудит Цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Худобенко, Наталія АндріївнаВипускна робота складається з трьох розділів. У першому розділі розгляда-ються питання методологічної основи обліку фінансових результатів діяльності: визначається суть доходів, витрат та фінансових результатів діяльності підприємства, їх класифікація, нормативно-правова база та фінансовий облік доходів, витрат та фінансових результатів, а також питання контролю достовірності інформації щодо обліку фінансових результатів діяльності підприємства. У другому розділі проведений економічний аналіз діяльності ТОВ «ДРУЖБА СВК», розглянуті етапи здійснення аналізу фінансових результатів діяльності підприємства з поглибленим аналізом фінансових результатів діяльності підприємства за 2017-2018 рр. В третьому розділі розглядається організація бухгалтерського обліку у ТОВ «ДРУЖБА СВК» та документальне оформлення та ведення обліку фінансових ре-зультатів діяльності на підприємстві. У завершальній частині випускної роботи сформульовані висновки і пропозиції по удосконаленню обліку фінансових результатів діяльності для ТОВ «ДРУЖБА СВК».
- ДокументПроектування м’ясокомбінату в Одеській об-ласті з розробкою цеху по виробництву про-дукції широкого асортименту з харчової крові(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Аксютіна, Юлія ЮріївнаХарчову кров забійних тварин відносять до джерел сировини для отримання харчової продукції. Високі вміст білка, мінеральних солей, вуглеводів і вітамінів визначило широке використання крові на виробництво харчової продукції. При цьому харчова цінність білків крові аналогічна білкам м’яса. У натуральном вигляді кров характеризується високої харчової цінністю і високім вмістом води, що сприяє її швидкому псуванню під впливом мікроорганізмів. Тому кров, яку отримують при переробки забійних тварин на м’ясокомбінатах, консервують або переробляють в різноманітні види харчової і технічної продукції. У зв’язку з цим у дипломному проекті розглядаються різні технології переробки харчової крові. Для чого в проекті проведені необхідні технологічні розрахунки, у тому числі сировинні, складені технологічні схеми виробництва продукції широкого асортименту, визначена кількість технологічного обладнання та працівників виробництва, проведені інженерно-технологічні розрахунки, визначені економічні показники та термін окупності цеху по переробки харчової крові..
- Документ«Облік і контроль доходів діяльності на ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України(ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Ардатьєва, ДаріяАНОТАЦІЯ випускної роботи на тему: «Облік і контроль доходів діяльності на ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України"" Випускна робота містить три розділи, вступ, висновки та пропозиції. У першому розділі розкрита економічну сутність доходів діяльності підприємства, визначені порядок обліку доходів, а також порядок їх відображення у бухгалтерському та податковому обліку відповідно до Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку, дано визначення прибутку як результату фінансово-господарської діяльності підприємства. У другому розділі виконаний економічний аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства, визначені фактори формування та напрямки збільшення суми фінансових результатів діяльності підприємства. У третьому розділі охарактеризовані організація бухгалтерського обліку на підприємстві, а також стан бухгалтерського обліку та контролю доходів на підприємстві. У висновках наведені конкретні пропозиції щодо поліпшення ефективності діяльності ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України Випускна робота містить: текстової частини - 81 с. таблиць - 32 схем - 7 додатків - 5
- ДокументУдосконалення системи управління конкурентоспроможністю ПП «Хаджибей-2005»(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ЧЕРНЯК, ОЛЕКСАНДРМетою дослідження є удосконалення системи управління конкурентоспроможністю підприємства. Об’єктом дослідження є процес управління конкурентоспроможністю виноробного підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, практичні аспекти щодо удосконалення системи управління конкурентоспроможністю підприємств. Методи дослідження. Теоретичною і методологічною основою проведених досліджень стали наукові концепції і теоретичні розробки провідних вітчизняних і закордонних учених в царині удосконалення системи управління конкурентоспроможністю. У процесі досліджень застосовувались: метод теоретичного узагальнення та порівняння, індукції та дедукції, системний метод, метод синтезу та методи аналізу та динаміки. Кваліфікаційна робота містить 89 сторінок, 20 таблиць, 2 9 рисунків, 2 0 формул. Перелік посилань нараховує 68 найменувань.
- ДокументПроект їдальні бази відпочинку у с. Грибівка Одеської обл.(ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Кокош, Максим ОлександровичАктуальність теми. В даний час в Україні склалася загальна тенденція демократизації ресторанного бізнесу: усе більш популярними стають заклади відносно недорогі, але з хорошою кухнею, оригінальним (але не надтодорогим) інтер'єром, спрощеним обслуговуванням. Їдальня як підприємство, орієнтована на певний контингент споживачів в даній ситуації виправдовує створення. Їдальня - це успішно працюючий бізнес в умовах кризи. Доступну їжу купуватимуть завжди! Вареничні, пельменні і інші види їдалень завжди отримують постійних клієнтів. А в періоди фінансових криз кількість їх відвідувачів навіть зростає. Адже шар населення із середнім рівнем доходів починає рідше відвідувати ресторани і частіше віддають перевагу на користь їдалень. Місце розташування їдальні. Підібрана ділянка, на якої сконцентровано максимальна кількість споживачів. В даному випадку - відпочиваючих в курортної зоні Одеської області. Метою дипломного проекту є «Проект їдальні бази відпочинку у с. Грибівка Одеської обл.» Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - скласти меню, що дозволить розширити асортимент страв, для харчування людей, які приїхали відпочивати; - скласти виробничу програму їдальні та встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення; - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів їдальні (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності будівництва їдальні при базі відпочинку та встановлення термінів окупності проекту
- ДокументФормування організаційної культури ТОВ «ЮРТАЛ» в сучасних умовах(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ОМЕЛЬЧЕНКО, ДМИТРОМетою дослідження є проаналізувати особливості формування організаційної культури в сучасних умовах та розробити заходи щодо її удосконалення на ТОВ «ЮРТАЛ». Об’єктом дослідження є процес формування організаційної культури на підприємствах. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні аспекти формування організаційної культури в сучасних умовах на ТОВ «ЮРТАЛ». Методи дослідження. Теоретичною і методологічною основою проведених досліджень стали наукові концепції і теоретичні розробки провідних вітчизняних і закордонних учених в частині удосконалення організаційно-економічного механізму. У процесі досліджень застосовувались: метод теоретичного узагальнення та порівняння, індукції та дедукції, системний метод, метод синтезу та методи аналізу та динаміки. Кваліфікаційна робота містить 96 сторінок, 11 таблиць, 15 рисунків. Перелік посилань нараховує 55 найменувань.
- ДокументПроект ресторану одеської кухні для ресторанного комплексу «Odessa restaurants market» у м. Одеса(ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Карагяур, ІгорУ даному дипломному проекті представлений проект ресторану одеської кухні на 95 місць. Новий ресторанний комплекс «Odessa restaurants market» нагадує «гастрономічний острів», в якому втілюються ідеї реалізації кулінарного туризму, запровадження інноваційних технологій ресторанного бізнесу та організацією бази практики студентів ОНАХТ. Це виражається у різноманітності та багатогранності ресторанних закладів, що входять у наш «гастрономічний острів», а також вдалим містом розташування комплексу. Адже «Odessa restaurants market» знаходиться у Малиновському районі м. Одеси на Овідіопольський дорозі, яка є шляхопроводом у курортні райони Одещини – м. Б. Дністровський, с.м.т. Затоку, с.м.т. Грибівку та інші. Одеська кухня – це про самобутність, кольоровість, щедрість і звісно про ситість. У ресторані будуть організовані й виділені технологічні лінії( а саме: лінії обробки сировини; лінії виробництва закусок, гарячих та холодних страв, напоїв, фірмових блюд та іншої продукції. В ресторані встановлено сучасне обладнання для поліпшення праці робітникам як на кухні, так і у самому ресторані, щоб гості змогли одержати обслуговування найкращого рівня та смак бездоганної Одеської кухні. Гості можуть зацікавитись такими послугами: - Гарна атмосфера; - Ввічливі офіціанти, менеджери, хостес; - Гарне обслуговування; - Жива музика; - Ігрова кімната(для дітей); - Широкий вибір страв та напоїв; - Контроль якості кожного продукту; - Цінова політика знижена тому збільшується контингент який може собі дозволити посидіти у ресторані;
- ДокументПідвищення ефективності автоматизованого управління розподілом та просуванням хлібобулочної продукції(ОНАХТ, кафедра автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем, 2021) Лебедь, НаталіяСучасний ринок програмного забезпечення пропонує продукти, що вирішують проблеми автотранспортної логістики, проте жоден з них не дозволяє оптимізувати маршрути розвезення продукції, що є актуальним для хлібозаводу. Тому, можна зробити висновок, що дослідження бізнес-процесу розподіл та просування хлібопекарської продукції підприємства є актуальним питанням, вивченню якого і присвячується дана робота. Метою даної роботи є удосконалення управління збутової діяльності з метою підвищення конкурентоспроможності та прибутковості підприємства. Досягнення поставленої мети потребує вирішення таких завдань: - проаналізувати діяльність підприємства та сформулювати задачі підвищення ефективності його управління засобами АСУ; - створення комплексу моделей бізнес- процесу; - визначення проблем ефективної реалізації бізнес-процесу; - вибір методів інтелектуального аналізу даних для оптимізації логістичного процесу підприємства; - впровадження нових функціональних можливостей програмного продукту; - реалізація RESTFUL API для взаємодії веб-додатку зі створеним програмним модулем.
- ДокументРозробка системи життєзабеспечення ігрових кімнат та кімнат відпочинку дошкільного навчально- виховного комплексу "Зірка". м. Миколаїв.(ОНАХТ кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря, 2021) Афанасенко, Вячеслав"Дипломний проект складається з: 81 сторінки тексту, 6 рисунків, 3 таблиці, 52 посилання на літературні джерела. У даній науковій роботі йде мова про розробку системи життєзабезпечення ігрових кімнат та кімнат відпочинку дошкільного навчально-виховного комплексу «Зірка», в м.Миколаїв. Це основна задача, яка полягла в основу написання цієї роботи. В роботі проведений розрахунок процесів кондиціювання повітря: вибір розрахункових параметрів внутрішнього й зовнішнього повітря; розрахунок теплопритоків і вологопритоків; обгрунтування вибору і підбір обладнання для системи життєзабезпечення; розрахунок повітряного фільтра, системи розподілу повітря та систем вентиляції. "
- Документ«Облік та внутрішньогосподарський контроль запасів у ТОВ «ДРУЖБА СВК»(ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2021) Казимірова, НаталяАНОТАЦІЯ випускної роботи на тему: «Облік та внутрішньогосподарський контроль запасів у ТОВ «ДРУЖБА СВК» Сучасні ринкові відносини зумовлюють формування нових підходів до системи управління фінансово-господарською діяльністю суб’єктів господарювання. Важливе місце у цій системі займає управління матеріальними запасами. Зокрема, зростає роль системи внутрішнього контролю за використанням матеріальних запасів. Враховуючи, що їх частка у структурі собівартості продукції становить понад 60 відсотків, зростає значення внутрішньогосподарського контролю, Випускна робота складається з трьох розділів. Перший розділ присвячений економічній сутності показників, що характеризують запаси підприємства. У другому розділі представлений економічний аналіз використання матеріальних ресурсів, фінансових результатів діяльності ТОВ «ДРУЖБА СВК» та дана оцінка техніко-економічних показників даного підприємства за два роки. У третьому розділі роботи розглядається стан бухгалтерського та податкового обліку запасів у ТОВ «ДРУЖБА СВК». У завершальній частині випускної роботи сформульовані пропозиції і рекомендації по удосконаленню фінансового та управлінського обліку запасів у ТОВ «ДРУЖБА СВК». Випускна робота містить: текстової частини – 73 с. таблиць – 28 рисунків – 5
- ДокументБудівництво рибопереробного підприємства з виробництва рибних консервів з впровадженням інноваційних технологій у с. Нові Біляри Лиманського району Одеської Області.(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Галєва, Віра СергіївнаМетою дипломного проекту є будівництво рибопереробного підприємства з виробництва рибних консервів з впровадженням інноваційних технологій у с. Нові Біляри Лиманського району Одеської Області. Актуальність. Виробництво стерилізованих рибних консервів є одним з актуальних напрямків переробки рибної сировини і взагалі гідробіонтів. Стерилізація дозволяє зберегти і переробити значні обсяги сировини та споживати їх протягом всього року. Повноцінне харчування на протязі всього року можна забезпечити використанням рибних консервів, які володіють високою харчовою цінністю, так як містять білки, жири, мінеральні речовини, характеризуються високим вмістом вітамінів. Консерви багаті на вітаміни, так 200 г консервів можуть забезпечити в середньому 4-10% добової потреби людини у вітамінах А, С, В1 і В12. Вітаміну В2 в цих консервах значно більше, і 200 г консервів можуть задовольнити 10-30% добової потреби організму людини. Консерви є готовим продуктом для споживання в їжу, що не вимагає додаткової обробки. Приємний смак консервів заслужив визнання у населення. Герметичне закупорення і стерилізація сприяє довготривалому збереженню консервів. Консерви бланшовані в олії – це продукція, яка користується великим попитом у населення. При виробництві консервів в олії відбувається перерозподіл олії в м`язову тканину риби, що надає рибі апетитний вигляд, приємний аромат та ніжний смак та користується попитом за рахунок свої універсальності Особливістю технології виробництва консервів скумбрії з ароматизованою олією являється додавання різноманітних смаково-ароматичних речовин, що надають готовому продукту пікантний смак і аромат. Новизна. При проектуванні консервного цеху виходили з умови маловідхідних і ресурсозберігаючих технологій, використаємо сучасні прогресивні технологічні рішення. Технологічні процеси розморожування, розбирання, миття, укладання частково механізовані. Передбачені дефростери зрошувального типа, а не погружного, що дозволяє максимально зберегти екстрактні речовини. Практична цінність. Реалізація даного проекту дозволить щорік випускати до 16040 туб консервної рибо продукції, що в грошовому виражені складе 655419,13 тис. грн. і потребує 148370 тис. грн. на виробництво продукції. Будівництво підприємства вимагає залучення робітників в кількості 277 людини, продуктивність роботи яких складає 1283,1 тис. грн./чол. Чистий прибуток, отриманий в результаті діяльності підприємства, складе 73734,65 тис. грн.., що дозволить окупити капітальні вкладення сумою 148370 тис. грн.. в межах нормативного терміну – за 2,1 роки. Це дозволяє стверджувати, що будівництво рибопереробного підприємства з виробництва рибних консервів економічно ефективно і необхідно. Об’єм дипломного проекту. Даний дипломний проект складається з розрахунково-пояснювальної записки об’ємом та аркушів і 6 листів графічної частини.
- ДокументОцінка впливу на довкілля агротехнологічних інновацій(ОНТУ, кафедра екології та природоохоронних технологій, 2021) Єненко, Марина"Розрахунково-пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи: стор. – 119, рис. – 26, табл. – 7, література – 35. Тема: Оцінка впливу на довкілля агротехнологічних інновацій Об’єкт дослідження – агропромисловий комплекс України. Предмет дослідження – екологічні аспекти агротехнологічних інновацій. Кваліфікаційна робота, метою якого є оцінка впливу на довкілля агротехнологічних інновацій, складається з чотирьох розділів. У першому розділі ідентифіковано, класифіковано та проаналізовано інновації в агропромисловому комплексі. Охарактеризовано сучасні методи екологічної оцінки. В другому розділі встановлено та охарактеризовано об’єкт та методи дослідження, розроблено програму та обрано методи дослідження. В третьому розділі проаналізовано життєвий цикл АПК та здійснено оцінку потенційних впливів на довкілля, пов’язаних із вхідними і вихідними потоками речовини та енергії. В четвертому розділі основи експертної оцінки впливу на довкілля агротехнологічних інновацій. В п’ятому та шостому розділах розглянуто окремі питання охорони праці та цивільного захисту для сільського господарства. Практична цінність результатів роботи: Попередня оцінка впливу на довкілля інноваційних технологій на стадіях їх розробки, тестування та впровадження дозволить суттєво зменшити відповідні витрати та обирати для подальшого дослідження та впровадження найбільш ефективні та доцільні з точки зору мінімізації впливу на довкілля, покращення ефективності функціонування складових АПК інноваційних технологій."
- ДокументОрганізаційно – економічне обґрунтування розвитку ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ»(ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі, 2021) Штиков, ДенисАктуальність теми Актуальність теми обумовлена тим, що дорожній кластер важливий для території, і зростання кількості функціонуючих доріг спричинює зростання регіонального продукту в суміжних галузях, приріст податків до бюджетів. Таким чином, питання розробки інструментів і моделей, що дають змогу збільшувати кількість об‘єктів дорожнього будівництва, зокрема за рахунок залучення приватних інвесторів, є вкрай актуальним як для регіонів України, так і для бізнес суспільства та населення. Мета кваліфікаційної роботи є удосконалення організаційно – економічне обґрунтування розвитку ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ» Для досягнення цієї мети необхідно вирішити наступні завдання: 1.Розкрити поняття стратегії і стратегічного управління та стратегічного планування; 2. Визначити форми реалізації стратегії та стратегічного контролю ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ»; Об’єктом дослідження є дослідження є ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ» Предметом дослідження є удосконалення організаційно – економічне обґрунтування розвитку ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ»
- ДокументПроектування напівфабрикатного цеху по виробництву широкого асортименту напівфабрикатів з м’яса птиці для ТОВ «Гаврилівка» в Одеській області(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Петришина, Олександра ГаврилівнаВ дипломному проекті підібрано сучасні технологічні схеми, що передбачені для ефективної переробки сировини та широкого асортименту натуральних, рублених напівфабрикатів з м’яса птиці, що обґрунтовані технологічними розрахунками. В проекті передбачено багатоголковий ін’єктор HPI 450. Він відрізняється надійністю конструкції і простотою в обслуговуванні. Знімні бічні кришки машини забезпечують легкий доступ до всіх компонентів машини. Вовчок - м'ясорубку Karl Schnell (Німеччина) вирізняє висока якість виготовлення і надійність. Машина забезпечує високу якість кінцевого продукту завдяки спеціальному ножового комплекту, який виконує м'яке подрібнення м'яса без механічного тиску на нього. Вакуумний масажер VT- 700 забезпечує автоматичний процес масування. Масажер можна використовувати для всіх видів м’ясної сировини. Фаршмішалка вакуумна ІПКС-019 призначена для перемішування м'ясного фаршу та інших подрібнених харчових продуктів в умовах вакууму; має пристрій лопатевого типу, що забезпечує рівномірне перемішування продукту. Для пакування напівфабрикатів використовують вакуум пакувальну машину з ваговим чекодрукуючим пристроєм FS-R. Наявність ваг та чеко- друкуючого пристрою дає змогу економити з додатковим устаткуванням. Здійснено розрахунок інженерно-технологічного забезпечення підприємства, а також розрахунки для архітектурно-будівельної частини.