Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Макарова, О. В."

Зараз показуємо 1 - 20 з 62
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    108217 Композиція інгредієнтів для приготування вафельних листів
    (2016) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Фатєєва, А. С.; Алексєєва, К. С.
    Композиція інгредієнтів для приготування вафельних листів, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, меланж, соду та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно з голозерного ячменю.
  • Документ
    118219 Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель
    (2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Шарко, О. І.; Фатєєва, А. С.
    Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель, що містить зерновий компонент, цукор-пісок, ванільну пудру, яйця курячі, соду харчову, масло вершкове і воду, яка відрізняється тим, що як зерновий компонент містить цільнозмелене борошно з голозерного ячменю.
  • Документ
    121973 Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель
    (2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Хаванов, В. О.
    Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, що містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, масло вершкове, молоко незбиране, сіль кухонна, ванільний цукор, розпушувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
  • Документ
    132721 Склад для приготування галет
    (2019) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Пожиткова, Л. Г.; Моргунова, Ю. В.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити склад для приготування галет, в якому шляхом повної заміни цукру-піску на порошок виноградної шкірки, забезпечити зниження вмісту цукру.
  • Документ
    132738 Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель
    (2019) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Пожиткова, Л. Г.; Фатєєва, А. С.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, в якій, шляхом заміни пшеничного борошна на цільнозмелене борошно із чорнозерної м'якої пшениці, забезпечується можливість отримання виробів з високими якісними характеристиками та підвищеною харчовою цінністю.
  • Документ
    136308 Композиція інгредієнтів для приготування кексів
    (2019) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Зантарая, С. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію для приготування кексів, в якій шляхом введення нового компонента - борошна з голозерного ячменю, забезпечити підвищення харчової цінності готового продукту.
  • Документ
    141835 Композиція інгредієнтів для виробництва вафельних листів
    (2020) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Нєнова, Г. С.
    1. Композиція інгредієнтів для виробництва вафельних листів, що містить борошно пшеничне вищого сорту, яйця курячі (меланж), олію соняшникову, сіль кухонну, натрій двовуглекислий і воду, яка відрізняється тим, що вона містить борошно з екстра-м'якозерної червонозерної пшениці. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона містить борошно з екстра-м'якозерної червонозерної пшениці сорту Оксана.
  • Документ
    141837 Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель
    (2020) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Аветісян, К. В.; Фатєєва, А. С.
    Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі (меланж), соду харчову і масло вершкове, яка відрізняється тим, що вона містить цільнозмелене борошно з білозерної екстра-м'якої пшениці.
  • Документ
    143348 Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель
    (2020) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Мєдвєдь, С. М.
    Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, що містить борошно пшеничне, крохмаль картопляний, цукор-пісок та меланж, яка відрізняється тим, що як борошно пшеничне вона містить цільнозмелене борошно з чорнозерної пшениці.
  • Документ
    145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах
    (2020) Чабан, А. Б.; Макарова, О. В.; Павловський, С. М.; Котузаки, О. М.
    Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах, що містить борошно пшеничне вищого сорту, борошно зі шроту льону, цукор-пісок, маргарин столовий, меланж, родзинки, сіль кухонну, дріжджі хлібопекарські пресовані, пудру ванільну і пудру рафінадну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить порошок із виноградних кісточок.
  • Документ
    27633 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату
    (2007) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Макарова, О. В.; Салавеліс, А. Д.
    Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату, що передбачає збивання меланжу з цукром, введення у збиту масу пшеничного борошна вищого сорту та есенції, заміс тіста, формування його і випікання, який відрізняється тим, що у збиту масу додатково вводять амарантове борошно у співвідношенні пшеничного борошна і амарантового борошна 3:1.
  • Документ
    30963 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату
    (2008) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Макарова, О. В.
    1. Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату, що передбачає збивання меланжу з цукром, введення в збиту масу пшеничного борошна вищого сорту, крохмалю та есенції, заміс тіста, формування його і випікання, який відрізняється тим, що на етапі збивання меланжу з цукром додатково вводять альбумін сухий, попередньо розведений у воді. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що додатково вводять альбумін пастоподібний, попередньо розведений у воді. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що додатково вводять альбумін кондитерський, попередньо розведений у воді.
  • Документ
    42883 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2009) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Котузаки, О. М.; Кожокар, Н. М.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно вищого сорту, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно кукурудзяне.
  • Документ
    42885 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2009) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Котузаки, О. М.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно вищого сорту, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно гречане.
  • Документ
    42886 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
    (2009) Іоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Котузаки, О. М.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно вищого сорту, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно вівсяне.
  • Документ
    57957 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату безглютенового
    (2011) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Аннюк, О. М.; Хвостенко, К. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж та есенцію ванільну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно із гречаної крупи термічно необробленої.
  • Документ
    57960 Композиція інгредієнтів дієтичного мармеладу «Цитрон»
    (2011) Аветісян, К. В.; Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.
    Композиція інгредієнтів дієтичного мармеладу, що містить солодкий компонент, патоку, агар, кислоту лимонну, есенцію лимонну або есенцію апельсинову, барвник харчовий і воду як інгредієнти першого шару та солодкий компонент, патоку, агар, білок яєчний, кислоту лимонну, ванілін і воду як інгредієнти другого шару, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить фруктозу і полідекстрозу.
  • Документ
    59114 Композиція інгредієнтів для приготування масляного бісквітного напівфабрикату
    (2011) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Аннюк, О. М.; Іванова, Г. С.
    Композиція інгредієнтів для отримання масляного бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно гречане, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, яка відрізняється тим, що додатково містить масло вершкове та какао-порошок.
  • Документ
    63782 Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива
    (2011) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Федорова, О. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування цукрового печива, що містить борошно, крохмаль кукурудзяний, меланж, цукрову пудру, маргарин, інвертний сироп, молоко незбиране, молоко згущене, кухонну сіль, соду і вуглеамонійну сіль, яка відрізняється тим, що як борошно вона містить борошно гречане.
  • Документ
    67466 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба
    (2012) Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Іванова, Г. С.; Демченко, А. Б.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового хліба, що містить пророщене не лущене зерно пшениці, активовані дріжджі, сіль та воду, яка відрізняється тим, що додатково вона містить пшеничні пластівці.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок