181-Харчові технології : [286] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 286
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Експертна оцінка технології виробництва сметани «Селянська» масовою часткою жиру 20% та розроблення плану HACCPЖиткевич, Анастасія
2021АНАЛІЗ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ СИСТЕМИ НАССР ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО, ВИГОТОВЛЕНОГО БЕЗОПАРНИМ СПОСОБОМ В УМОВАХ "ХЛІБОЗАВОДУ №4", М.ОДЕСАРожман, Діана
2021«Технологічна експертиза виробництва ковбаси вареної «Лікарської» в умовах ПП фірми «Гармаш»»Ольховський, Іван
2021Експертиза технологічного процесу виробництва бринзи «Балканської», 45 % ТМ «Кілія»Назарук, Вікторія
2021Технологічна експертиза виробництва вишневого нектару пастеризованого торгової марки «Наш Сік»Котова, Ганна
2021Аналіз небезпечних чинників у виробництві нектару виноградно-яблучного ТМ «Наш Сік»Хомка, Ганна
2021Аналіз небезпечних чинників виробництва йогурту з наповнювачем “Полуниця” резервуарним способом ТМ “Дольче”Грицюк, Надія
2021Аналіз небезпечних чинників у виробництві сиру кисломолочного зернистого 4% у вершках ТМ « Простоквашино»Гащук, Юлія
2021Аналіз процедур заснованих на принципах системи НАССР у виробництві карамелі льодяникової «Карамелькіно Дюшес» ТМ «Roshen»Бондаренко, Альона
2021ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ПЕЧИВА ЛИСТКОВОГО З ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ ТМ «ГРОНА»Сиротюк, Олександр
2021Розроблення процедур управління невідповідностями виробництва меду натурального акацієвого монофлорного ТМ «Вулик Selected honey»Прілєпова, Ірина
2021Технологічна експертиза виробництва пшеничного батону «Нива» в умовах ТОВ «Берислав-Хлібзавод»Нестеренко, Анастасія
2021Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання в умовах ТМ «Люстдорф», м. ІллінціКрайждан, Кирил
2021Технологічна експертиза виробництва світлого нефільтрованого пива в умовах виробництва Bohemian Kings Beer, м. ОдесаКорнецова, Катерина
2021Експертиза технологічного процесу виробництва борошна пшеничного фасованого вищого сорту ТМ «Богумила»Іванюк, Тетяна
2021Технологічна експертиза виробництва йогурту термостатного з масовою часткою жиру 2,5% в умовах ТМ «ГМЗ №1», м. ОдесаГерелюк, Марія
2021Експертиза технологічного процесу виробництва вина десертного «Кагор Український» ТМ «Одеський степ»Дєрєнжи, Інна
2021Експертна оцінка технології виробництва твердого сиру «Голландський брусковий» ТМ «Клуб сиру» та розроблення плану НАССРНайдьонов, Олексій
2021Технологічна експертиза виробництва мінеральної природної столової гідрокарбонатної води торгової марки «Миргородська лагідна»Туранська, Марина
2021ЕКСПЕРТИЗА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СИРУ ПЛАВЛЕНОГО ПАСТОПОДІБНОГО «ЯНТАР» В УМОВАХ ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД», М. ОДЕСАКралюк, Юлія
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 286