Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 286
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Експертна оцінка технології виробництва сметани «Селянська» масовою часткою жиру 20% та розроблення плану HACCP | Житкевич, Анастасія |
2021 | АНАЛІЗ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ СИСТЕМИ НАССР ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО, ВИГОТОВЛЕНОГО БЕЗОПАРНИМ СПОСОБОМ В УМОВАХ "ХЛІБОЗАВОДУ №4", М.ОДЕСА | Рожман, Діана |
2021 | «Технологічна експертиза виробництва ковбаси вареної «Лікарської» в умовах ПП фірми «Гармаш»» | Ольховський, Іван |
2021 | Експертиза технологічного процесу виробництва бринзи «Балканської», 45 % ТМ «Кілія» | Назарук, Вікторія |
2021 | Технологічна експертиза виробництва вишневого нектару пастеризованого торгової марки «Наш Сік» | Котова, Ганна |
2021 | Аналіз небезпечних чинників у виробництві нектару виноградно-яблучного ТМ «Наш Сік» | Хомка, Ганна |
2021 | Аналіз небезпечних чинників виробництва йогурту з наповнювачем “Полуниця” резервуарним способом ТМ “Дольче” | Грицюк, Надія |
2021 | Аналіз небезпечних чинників у виробництві сиру кисломолочного зернистого 4% у вершках ТМ « Простоквашино» | Гащук, Юлія |
2021 | Аналіз процедур заснованих на принципах системи НАССР у виробництві карамелі льодяникової «Карамелькіно Дюшес» ТМ «Roshen» | Бондаренко, Альона |
2021 | ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ПЕЧИВА ЛИСТКОВОГО З ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ ТМ «ГРОНА» | Сиротюк, Олександр |
2021 | Розроблення процедур управління невідповідностями виробництва меду натурального акацієвого монофлорного ТМ «Вулик Selected honey» | Прілєпова, Ірина |
2021 | Технологічна експертиза виробництва пшеничного батону «Нива» в умовах ТОВ «Берислав-Хлібзавод» | Нестеренко, Анастасія |
2021 | Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання в умовах ТМ «Люстдорф», м. Іллінці | Крайждан, Кирил |
2021 | Технологічна експертиза виробництва світлого нефільтрованого пива в умовах виробництва Bohemian Kings Beer, м. Одеса | Корнецова, Катерина |
2021 | Експертиза технологічного процесу виробництва борошна пшеничного фасованого вищого сорту ТМ «Богумила» | Іванюк, Тетяна |
2021 | Технологічна експертиза виробництва йогурту термостатного з масовою часткою жиру 2,5% в умовах ТМ «ГМЗ №1», м. Одеса | Герелюк, Марія |
2021 | Експертиза технологічного процесу виробництва вина десертного «Кагор Український» ТМ «Одеський степ» | Дєрєнжи, Інна |
2021 | Експертна оцінка технології виробництва твердого сиру «Голландський брусковий» ТМ «Клуб сиру» та розроблення плану НАССР | Найдьонов, Олексій |
2021 | Технологічна експертиза виробництва мінеральної природної столової гідрокарбонатної води торгової марки «Миргородська лагідна» | Туранська, Марина |
2021 | ЕКСПЕРТИЗА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СИРУ ПЛАВЛЕНОГО ПАСТОПОДІБНОГО «ЯНТАР» В УМОВАХ ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД», М. ОДЕСА | Кралюк, Юлія |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 286