181-Харчові технології
: [193]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 193
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Проєкт ресторану закарпатської кухні з десертним баром у м. Коломия» | Салига, Микола |
2022 | Проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром | Маслаускас, Віталій |
2022 | Проєкт кафе-молодіжного з кафе «Морозиво» у м. Бердянськ | Косова, Уляна |
2022 | «Розробка технології страв збагачених білками рослинного походження для веганського ресторану» | Олійник, Руслана |
2022 | Розробка технології напоїв з керобом для впровадження в кафе здорового харчування | Альхіменок, Ганна |
2022 | «Розробка технології страв оздоровчої дії з використанням м’яса білих риб | Санюк, Андрій |
2022 | Проєкт кафе-спортивного з фіто-баром у м. Одеса з впровадженням напою імуномоделюючої дії | Федорченко, Олександра |
2022 | Проєкт розвитку мережі ФОП Савельєва О.І. з організацію дитячого кафе з соковим баром у м. Чорноморськ та впровадженням у меню десерту для малюків | Окіпна, Світлана |
2022 | Проєкт ресторану молдавської кухні з винним баром у м. Ізмаїл | Ревегук, Карина |
2022 | Проект закусочної у м. Мукачеве Закарпатської обл. з впровадженням у меню страв з оздоровчою дією | Халілов, Ширван |
2022 | Проект розвитку готельного комплексу «Atlantic» у м. Одеса з перепрофілюванням літньої тераси у їдальню вегетаріанської кухні та впровадженням страв здорового харчування | Черемуш, Ігор |
2022 | Проект розвитку готельного комплексу «Софія» у с.Поляна Закарпатської обл. з впровадженням в меню фіто-страв | Грищенко, Роман |
2022 | Розробка технології виробництва білково-вуглеводного гелю для виробництва напоїв спортивного призначення | Гуменюк, Богдан |
2022 | Розроблення технологіі висркобілкового йогурту збагаченого рослинною сировиною | Іленчук, Євгенія |
2022 | Розробка системи контролю безпечності при виробництві сироваткового напою оздоровчого призначення на ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД 1» у м. Одеса | Баліна, Ірина |
2022 | Удосконалення технології столових вин на основі використання дубової альтернативи | Алексович, Вікторія |
2022 | Удосконалення технології молочного шоколаду за допомогою методів сенсорного аналізу. | САЛАМАДІНА, Іванна |
2022 | Удосконалення технології виробництва вин типу «херес» за допомогою методів сенсорного аналізу | Попазов, Сергій |
2022 | Удосконалення технології виробництва червоних вин з сорту винограду Мерло за допомогою методів сенсорного аналізу | Погорєлов, Артем |
2022 | Удосконалення технології сирокопчених ковбас за допомогою сенсорного аналізу | Пичев, В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 193