181-Харчові технології : [193] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 193
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Проєкт ресторану закарпатської кухні з десертним баром у м. Коломия»Салига, Микола
2022Проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баромМаслаускас, Віталій
2022Проєкт кафе-молодіжного з кафе «Морозиво» у м. БердянськКосова, Уляна
2022«Розробка технології страв збагачених білками рослинного походження для веганського ресторану»Олійник, Руслана
2022Розробка технології напоїв з керобом для впровадження в кафе здорового харчуванняАльхіменок, Ганна
2022«Розробка технології страв оздоровчої дії з використанням м’яса білих рибСанюк, Андрій
2022Проєкт кафе-спортивного з фіто-баром у м. Одеса з впровадженням напою імуномоделюючої діїФедорченко, Олександра
2022Проєкт розвитку мережі ФОП Савельєва О.І. з організацію дитячого кафе з соковим баром у м. Чорноморськ та впровадженням у меню десерту для малюківОкіпна, Світлана
2022Проєкт ресторану молдавської кухні з винним баром у м. ІзмаїлРевегук, Карина
2022Проект закусочної у м. Мукачеве Закарпатської обл. з впровадженням у меню страв з оздоровчою дієюХалілов, Ширван
2022Проект розвитку готельного комплексу «Atlantic» у м. Одеса з перепрофілюванням літньої тераси у їдальню вегетаріанської кухні та впровадженням страв здорового харчуванняЧеремуш, Ігор
2022Проект розвитку готельного комплексу «Софія» у с.Поляна Закарпатської обл. з впровадженням в меню фіто-стравГрищенко, Роман
2022Розробка технології виробництва білково-вуглеводного гелю для виробництва напоїв спортивного призначенняГуменюк, Богдан
2022Розроблення технологіі висркобілкового йогурту збагаченого рослинною сировиноюІленчук, Євгенія
2022Розробка системи контролю безпечності при виробництві сироваткового напою оздоровчого призначення на ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД 1» у м. ОдесаБаліна, Ірина
2022Удосконалення технології столових вин на основі використання дубової альтернативиАлексович, Вікторія
2022Удосконалення технології молочного шоколаду за допомогою методів сенсорного аналізу.САЛАМАДІНА, Іванна
2022Удосконалення технології виробництва вин типу «херес» за допомогою методів сенсорного аналізуПопазов, Сергій
2022Удосконалення технології виробництва червоних вин з сорту винограду Мерло за допомогою методів сенсорного аналізуПогорєлов, Артем
2022Удосконалення технології сирокопчених ковбас за допомогою сенсорного аналізуПичев, В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 193