G13 (181) - Харчові технології

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 665
  • Документ
    Удосконалення технології столового вина з винограду сорту Іршаві Олівер за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Швицов Дмитро Юрійович
  • Документ
    Удосконалення технології рибних полікомпонентних кулінарних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Шнайдер Дмитро Олександрович
    Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на харчову продукцію з сировини водного походження; історію та особливості технології рибних кулінарних виробів; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології кулінарної продукції. Проведено розрахунок щодо визначення вартості інноваційного бюджету проєкту, який був направлений на сенсорне дослідження рибних кулінарних виробів. Мета роботи: удосконалити технологію рибних полікомпонентних кулінарних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу . Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології рибних полікомпонентних кулінарних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 89 сторінках; 17 таблиць, 20 рисунків, 43 джерела інформації.
  • Документ
    Удосконалення технології рибних імітованих продуктів за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Сорокін Станіслав Олександрович
    Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на харчову продукцію з сировини водного походження; історію та особливості технології рибних імітованих продуктів; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології імітованих продуктів Проведено розрахунок щодо визначення вартості інноваційного бюджету проєкту, який був направлений на сенсорне дослідження крабових паличок. Мета роботи: удосконалити технологію аналогових продуктів за допомогою методів сенсорного аналізу.
  • Документ
    Удосконалення технології рибних консервів за допомогою методів сенсорного аналі-зу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Лучинський Юрій Олександрович
    Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та стійкий попит на рибні консерви; особливості технології рибних консервів; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології рибних консервів. Проведено розрахунок щодо визначення вартості інноваційного бюджету проєкту, який був направлений на сенсорне дослідження рибних консервів. Мета роботи: удосконалити технологію рибних консервів за допомогою методів сенсорного аналізу Ключові слова: технологія, сенсорний аналіз, методологія, рибні консерви Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології рибних консервів за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 97 сторінках; 12таблиць, 27рисунків, 65 джерел інформації.
  • Документ
    Удосконалення технології фруктового соку за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Кудла Андрій Анатолійович
    Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на фруктові фортифіковані соки; особливості технології консервованих соків; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології фруктових консервованих соків Мета роботи: удосконалити технологію фруктових консервованих соків за допомогою методів сенсорного аналізу Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології фруктових консервованих соків за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 103 сторінках; 23 таблиці, 23 рисунки, 76 джерел інформації.