Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders) за Назва
Зараз показуємо 1 - 20 з 142
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументIcewine as a modern global brand(2016) Ostapenko, V.
- ДокументInfluence of soil factors on wheat and bread qualitative indicators in some municipalities of inner kakheti(2016) Kevlishvili, М.; Gagolishvili, M.; Shildelashvili, І.
- ДокументАктивизация ресурсосбережения трудовых факторов производства страны в условиях мирового кризиса(2015) Проскурина, З. Б.Трудовые ресурсы в условиях рыночной экономики являются главным фактором, от которого зависит работа оборудования, уровень конкурентоспособности продукции, технико-экономические показатели предприятия, его финансовая устойчивость.
- ДокументАктуальні питання регламентації фасованих питних вод в Україні(2016) Стрікаленко, Т. В.Принциповою відмінністю регламентації фасованих мінеральних вод в Європі/світі та в Україні є наявність визначення для таких вод, окрім слів «природна мінеральна», ще й таких позначень, як «лікувально-столова» та «лікувальна» вода.
- ДокументАктуальність розробки нових продуктів харчування на основі зерна полби(2015) Мардар, М. Р.; Кручек, О. А.; Голубєва, М. М.Одним із актуальних напрямків у розвитку виробництва продуктів оздоровчого харчування є створення збагачених продуктів на основі зернових культур, оскільки, в силу відносно невисокої вартості вихідної сировини, вони є традиційними та доступними широкому колу українських споживачів і здатні компенсувати нестачу біологічно активних речовин у раціоні харчування населення.
- ДокументАлкогольный напиток с выдержкой на виноградных косточках(2016) Бедианидзе, Л. М.Целью нашего исследования являлось приготовление алкогольного напитка с накоп- лением в нём антиоксидантной активности. Для этого был применен виноград сорта Ркаци- тели, который произрастает на равнинах Цив-гомбории Телавского района.
- ДокументАналіз сировини та рецептів комбікормів для риб(2015) Єгоров, Б. В.; Фігурська, Л. В.Сьогодні форелеві підприємства в основному використовують комбікорми закордонного виробництва. Найпопулярніші з них – «Aller Aqua», «Biomar», «Сoppens», «Skretting» та ін. Тому розвиток вітчизняних комбікормів для форелі – важливе завдання промисловості.
- ДокументБиологически-активные продукты из чеснока и лука(2015) Безусов, А. Т.; Горбачева, Н. В.Лечебные свойства чеснока и лука оказывают положительное влияние на функционирование дыхательной, пищеварительной и нервной систем, укрепляют иммунную, сердечнососудистую системы организма, уменьшают содержание холестерина в крови, обладают антикоагулянтными свойствами, уменьшают артериальное давление и выступают в качестве регулятора содержания сахара в крови.
- ДокументБиотестирование как инструмент оценки безопасности хлебобулочных изделий(2015) Крусир, Г. В.; Кондратенко, И. П.Цель работы – исследование безопасности образцов муки, как компонентов сырья для производства хлебобулочных изделий ("Мука пшеничная" ДСТУ 46.004-99) с применением различных классов биотестеров.
- ДокументБіологічна оцінка водоростевої кормової добавки(2015) Макаринська, А. В.Ефективність використання кормових добавок і комбікормів визначають за допомогою біологічної і зоотехнічної оцінок. Біологічна оцінка характеризує кінцевий результат годівлі, тобто продуктивну дію комбікормів, яка виражається у постійних середньодобових приростах маси тіла, зовнішній вигляд і добрий стан здоров'я тварин і птиці.
- ДокументБіотехнологічні аспекти використання олігомерів полісахаридів у складі харчових продуктів(2016) Решта, С. П.; Данилова, О. І.Метою досліджень було вивчення впливу різних факторів: складу середовища, температурних режимів, наявності ферментних комплексів на процес отримання олігомерів полісахаридів за допомогою S. cerevisiae.
- ДокументВетеринарно-санітарна якість комбікормів(2015) Воєцька, О. Є.; Макаринська, А. В.; Лапінська, А. П.; Євдокимова, Г. Й.Мета роботи – дослідження факторів, які впливають на якість комбікормів для поросят, виготовлених з додаванням ферментного препарату Ронозим VP, в процесі їх зберігання.
- ДокументВизначення безпечності преміксів методами біотестування(2015) Макаринська, А. В.Наряду з традиційними методами аналітичної хімії в останні роки широке розповсюдження набувають експрес та токсикологічні методи аналізу (маркування, визначення залишкової концентрації БАР, біотестування). Методи біотестування полягає у визначенні дії токсикантів на спеціально вибрані організми в стандартних умовах з реєстрацією різних поведінкових, фізіологічних або біохімічних показників.
- ДокументВизначення впливу нових видів рослинної сировини на технологічні характеристики безглютенового парового хліба з кукурудзяного борошна(2015) Дрібноход, Н. І.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В.Для розроблення інноваційної технології безглютенового парового хліба було обрано кукурудзяне борошно, оскільки відсутність в ньому глютена доведена, а різниця у формі та розмірі зерна кукурудзи від зерна пшениці та жита мінімалізує ймовірність потрапляння глютенвміщуючих зернових культур в якості домішок.
- ДокументВизначення впливу цукру на піноутворюючу здатність і стійкість піни напівфабрикату збивного оздоблювального(2015) Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.Для того, щоб знизити витрати на виробництво створюються нові технології приготування кондитерських виробів і оздоблювальних напівфабрикатів до них, зокрема з використанням рослинних олії.
- ДокументВизначення енергоефективності нової конструкції скребкового конвеєра(2015) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.Мета даної роботи − провести порівняльний аналіз електроспоживання між діючою і запропонованою конструкціями скребкових конвеєрів.
- ДокументВизначення параметрів та термінів активного вентилювання дрібнонасіннєвих культур(2016) Овсянникова, Л. К.; Опришко, О. В.Метою досліджень є визначення аеродинамічних властивостей дрібнонасіннєвих ку- льтур (сорго, гірчиці) та питомих витрат повітря, які необхідні для проектування установок активного вентилювання та встановлення термінів вентилювання.
- ДокументВизначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсів(2015) Коваленко, О. А.; Ковбаса, В. М.; Радзієвська, І. Г.Одним з важливих чинників у технології виробництва чіпсів є використання рослинної олії, від чого значною мірою залежить харчова цінність даного продукту і термін його зберігання.
- ДокументВикористання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів(2016) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.Метою роботи є проведення дослідження з використанням стандартних методів аналізу. Контроль якості готових виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
- ДокументВикористання гранульованих продуктів на основі альгінату натрію в технології харчової продукції(2016) Гринченко, Н. Г.Метою роботи є проведення дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників гранульованих продуктів.