Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 142
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Icewine as a modern global brand | Ostapenko, V. |
2016 | Influence of soil factors on wheat and bread qualitative indicators in some municipalities of inner kakheti | Kevlishvili, М.; Gagolishvili, M.; Shildelashvili, І. |
2016 | Экструзия — способ переработки отходов мясной промышленности в сухой корм для собак | Чернявская, Л. А.; Дымар, О. В. |
2016 | Влияние кукурузы, ячменя и пшеницы на куриный эмбрион | Хохобашвили, Т. |
2016 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М. |
2016 | Шляхи впровадження системи менеджменту охорони праці на харчових виробництвах | Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М. |
2016 | Інноваційний підхід до організіції управління виробництвом води | Стрікаленко, Т. В.; Ляпіна, О. В.; Берегова, О. М. |
2016 | Актуальні питання регламентації фасованих питних вод в Україні | Стрікаленко, Т. В. |
2016 | Дослідження пептидів бринзи з овечого молока за часткової заміни кухонної солі | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й. |
2016 | Використання комплексу β—циклодекстрину з йодом в якості інгредієнта вареного ковбасного виробу | Омельченко, Х. В.; Полумбрик, М. О.; Пасічний, В. М. |
2016 | Дослідження процесу клейстеризації крохмалю безглютенового тіста в присутності соргового борошна | Мінченко, С. М.; Шаніна, О. М. |
2016 | Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів | Дорохович, А. М.; Горзей, О. В. |
2016 | Еритрітол — цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробу | Дорохович, В. В.; Абрамова, А. Г. |
2016 | Некоторые биологически активные соединения для разработки новейших технологий в пищевой промышленности | Эланидзе, Л. Д.; Бежуашвили, М. Г. |
2016 | Технология белкового продукта на основе термокислотной коагуляции обезжиренного молока с повышенным содержанием сухих веществ | Шингарева, Т. И.; Павлистова, Н. А. |
2016 | Исследование естественной симбиотической культуры рисового гриба и закваски на его основе | Шингарева, Т. И.; Куприец, А. А. |
2016 | Повноцінний колагеновий білок у ковбасних виробах | Полумбрик, М. М. |
2016 | Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення | Петренко, М. М.; Дорохович, А. М. |
2016 | Грибний порошок рейши, шиїтаке та фламуліни як інгредієнт продукції лікувально-профілактичного призначення | Кравченко, М. Ф.; Кублінська, І. А. |
2016 | Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію | Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Пушанко, Н. М.; Маринін, А. І.; Бабко, Є. М.; Никитюк, Т. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 142