Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders) : [142] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 142
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Icewine as a modern global brandOstapenko, V.
2016Influence of soil factors on wheat and bread qualitative indicators in some municipalities of inner kakhetiKevlishvili, М.; Gagolishvili, M.; Shildelashvili, І.
2016Экструзия — способ переработки отходов мясной промышленности в сухой корм для собакЧернявская, Л. А.; Дымар, О. В.
2016Влияние кукурузы, ячменя и пшеницы на куриный эмбрионХохобашвили, Т.
2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Г. П.; Горобець, О. М.
2016Шляхи впровадження системи менеджменту охорони праці на харчових виробництвахФесенко, О. О.; Лисюк, В. М.
2016Інноваційний підхід до організіції управління виробництвом водиСтрікаленко, Т. В.; Ляпіна, О. В.; Берегова, О. М.
2016Актуальні питання регламентації фасованих питних вод в УкраїніСтрікаленко, Т. В.
2016Дослідження пептидів бринзи з овечого молока за часткової заміни кухонної соліСкульська, І. В.; Цісарик, О. Й.
2016Використання комплексу β—циклодекстрину з йодом в якості інгредієнта вареного ковбасного виробуОмельченко, Х. В.; Полумбрик, М. О.; Пасічний, В. М.
2016Дослідження процесу клейстеризації крохмалю безглютенового тіста в присутності соргового борошнаМінченко, С. М.; Шаніна, О. М.
2016Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінівДорохович, А. М.; Горзей, О. В.
2016Еритрітол — цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробуДорохович, В. В.; Абрамова, А. Г.
2016Некоторые биологически активные соединения для разработки новейших технологий в пищевой промышленностиЭланидзе, Л. Д.; Бежуашвили, М. Г.
2016Технология белкового продукта на основе термокислотной коагуляции обезжиренного молока с повышенным содержанием сухих веществШингарева, Т. И.; Павлистова, Н. А.
2016Исследование естественной симбиотической культуры рисового гриба и закваски на его основеШингарева, Т. И.; Куприец, А. А.
2016Повноцінний колагеновий білок у ковбасних виробахПолумбрик, М. М.
2016Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначенняПетренко, М. М.; Дорохович, А. М.
2016Грибний порошок рейши, шиїтаке та фламуліни як інгредієнт продукції лікувально-профілактичного призначенняКравченко, М. Ф.; Кублінська, І. А.
2016Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмініюУкраїнець, А. І.; Олішевський, В. В.; Пушанко, Н. М.; Маринін, А. І.; Бабко, Є. М.; Никитюк, Т. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 142