Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
- ДокументIcewine as a modern global brand(2016) Ostapenko, V.
- ДокументInfluence of soil factors on wheat and bread qualitative indicators in some municipalities of inner kakheti(2016) Kevlishvili, М.; Gagolishvili, M.; Shildelashvili, І.
- ДокументЭкструзия — способ переработки отходов мясной промышленности в сухой корм для собак(2016) Чернявская, Л. А.; Дымар, О. В.Деятельность предприятий мясной промышленности неразрывно связана с получением побочных продуктов (отходов), утилизация которых сопряжена со значительными финансовыми и организационными затратами. Вместе с тем эти продукты могут служить источником ценных веществ для производства кормов.
- ДокументВлияние кукурузы, ячменя и пшеницы на куриный эмбрион(2016) Хохобашвили, Т.Целью работы было изучение влияния кукурузы, ячменя и пшеницы на куриный эмбрион.
- ДокументВикористання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів(2016) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.Метою роботи є проведення дослідження з використанням стандартних методів аналізу. Контроль якості готових виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками.