Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми (Food technologies, bakery and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 97
- ДокументInfluence of soil factors on wheat and bread qualitative indicators in some municipalities of inner kakheti(2016) Kevlishvili, М.; Gagolishvili, M.; Shildelashvili, І.
- ДокументВлияние кукурузы, ячменя и пшеницы на куриный эмбрион(2016) Хохобашвили, Т.Целью работы было изучение влияния кукурузы, ячменя и пшеницы на куриный эмбрион.
- ДокументВикористання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів(2016) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.Метою роботи є проведення дослідження з використанням стандартних методів аналізу. Контроль якості готових виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
- ДокументШляхи впровадження системи менеджменту охорони праці на харчових виробництвах(2016) Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.Одним із найважливіших елементів соціальної політики держави є охорона праці. В сучасних умовах виробництва питання безпеки праці, а також здоров’я працюючих мають важливе значення для ефективного розвитку всього підприємства.
- ДокументІнноваційний підхід до організіції управління виробництвом води(2016) Стрікаленко, Т. В.; Ляпіна, О. В.; Берегова, О. М.Метою роботи є проведення дослідження інноваційного підходу до організації управління виробництвом води.