181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "асортимент"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРеконструкція винзаводу ТОВ ПТК « Шабо» Одеської області з розширенням асортименту виноматеріалів для столових вин(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Шамрай СергійАктуальність теми. З огляду на зростання рівня культури споживання вина в нашій країні в останні роки в особистому тренді знаходяться якісні столові вина, в зв`язку з цим робота спрямована на розширення асортименту виноматеріалів для столових вин, є актуальною. Мета роботи. Головною метою роботи є розширення асортименту столових виноматеріалів та удосконалення їх якості завдяки впровадженню нового технологічного обладнання та технології . Практичне значення отриманих результатів. Впровадження додаткового обладнання для розширення асортименту виноматеріалів для столових вин дозволить збільшити кількість та якість додатково виробленої продукції, що збільшить їх цінність для споживачів і дозволить отримати додатковий прибуток. Структура роботи. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки, яка включає: Вступ, Розділ 1. Стан проблеми і перспективи ії вирішення, Розділ 2. Техніко-економічне обґрунтування, Розділ 3. Технологічна частина (3.1. Опис сортів винограду, 3.2. Технологічні схеми приготування виноматеріалів, 3.3. Розрахунок продуктів, 3.4. Розрахунок допоміжних матеріалів, 3.5. Графік переробки винограду, 3.6. Підбір і розрахунок технологічного обладнання, 3.7. НАССР), Розділ 4. Характеристика технологічних об'єктів та комунікацій генерального плану підприємства, Розділ 5. Охорона праці, Розділ 6. Охорона навколишнього середовища. Розділ 7. Техніко-економічні розрахунки, а також висновки та перелік використаних джерел. Обсяг роботи. Пояснювальна записка має сторінок, графічна частина 5 – аркушів формату А1. Висновки. Виявлений в районі залишок сировини в об'ємі 1120 т дозволяє збільшити виробничу потужність винзаводу на 80 т/добу, а також збільшити виробництво виноматеріалів на 100800 дал або на 16228,8 тис грн. Це зажадає додаткових витрат на виробництво виноматеріалів 12018,106 тис. грн. і додаткового залучення працівників у кількості 4 чоловік.
- Документ«Реконструкція ПРАТ «Одеський консервний завод» з метою розширення асортименту плодових консервів»(ОНАХТ, кафедра біоінженерії і води, 2021) Кольчак, ДмитроПлодові натуральні консерви користуються великим попитом серед населення завдяки збереженню в них природного смаку та запаху, які властиві для свіжої сировини високої харчової цінності. Аналіз ринку показав, що виробники плодових консервів вже багато років серед конкурентів мають імпортних виробників з дешевою продукцією, але дуже низької якості. Попит на плодові консерви (соки, нектари, пюре) достатньо великий у нашій країні та сировинна база дозволяє виробляти більше консервів. Завдяки сучасній технології, використанню сучасного обладнання, можна максимально знизити відходи виробництва, що в цілому знизить собівартість готової продукції та забезпечить прибуток. Метою дипломного проєкту є реконструкція ПРАТ «Одеський консервний завод» з метою розширення асортименту плодових консервів для підвищення конкурентноспроможності існуючого підприємства. Завдання проєкту. Для досягнення поставленої мети визначенні завдання: - Провести розрахунки техніко-економічної ефективності проєкту - Навести хімічний склад для продукції, що виготовляється - Розробити технологічні схеми та характеристику виробництва готової продукції - Розробити схеми технохімічного та мікробіологічного контролю сировини та готової продукції - Позначити вимоги до якості готової продукції - Навести продуктові розрахунки та вихід напівфабрикатів за процесами - Здійснити підбір технологічного обладнання для виробництва продукції та провести його розрахунки - Розробити генплан проєкту та навести опис об’єктів генплану - Здійснити пошук актуальної документації щодо охорони праці та навколишнього середовища - Запропонувати екологічний спосіб утилізації відходів
- ДокументРеконструкція ресторану «Перлина Болграду» м. Болград Одеської області з розширенням асортименту десертів здорового напряму(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Курдова ОленаАктуальність теми роботи обумовлена тим, що на сьогоднішній день здорове харчування посідає одне з головних місць у структурі харчової промисловості. Здорове харчування – це харчування, що забезпечує зростання, нормальний розвиток і життєдіяльність організму людини, що сприяє зміцненню його здоров’я і профілактиці різних захворювань. Правильне харчування є обов'язковим елементом здорового способу життя. Для людини вкрай важливо, щоб харчування було збалансованим за основними поживними речовинами (білками, жирами та вуглеводами), мікро- та макроелементами, вітамінами, особливо для зростаючого організму. Метою кваліфікаційної роботи є реконструкція ресторану «Перлина Болграду» м. Болград Одеської області з розширенням асортименту десертів здорового напряму. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - розробити меню, виробничу програму для ресторану з розширенням асортименту десертів здорового харчування та проаналізувати конкурентний ринок для підприємства, яке реконструюють; - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельного цеху та доготівельних цехів; - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності реконструкції ресторану «Перлина Болграду» м. Болград Одеської області з розширенням асортименту десертів здорового харчування.