Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів (Collection of scientific papers of young scientists, postgraduates and students)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів (Collection of scientific papers of young scientists, postgraduates and students) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 693
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2013(Одеська національна академія харчових технологій, 2013)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2015(Одеська національна академія харчових технологій, 2015)
- ДокументHulless barley multifunctional food grain(2016) Lunina, L.
- ДокументРозширення асортименту вафельних виробів підвищеної харчової цінності(2016) Хаванов, В.О.; Фатєєва, А.С.В даній роботі було розглянуто перспективи розширення асортименту вафельних виробів підвищеної харчової цінності.
- ДокументЗміна мікрофлори зернової сировини під час сушіння і зберігання(2016) Ольховська, Є.О.; Підопригора, В.В.; Полоз, Г.О.Метою роботи було вивчення впливу різних видів сушіння з використанням додаткових технологічних прийомів на мікробіологічні показники зернової маси.
- ДокументПорівняльний аналіз методів визначення показників якості зерна пшениці(2016) Смоглій, М.С.В даній роботі було проведено аналіз методів визначення показників якості зерна пшениці.
- ДокументСпоживні властивості зернових продуктів(2016) Коренман, М.І.В даній роботі було розглянуто споживні властивості зернових продуктів.
- Документ
- ДокументЕкологічно безпечні біотехнології в вирішенні продовольчої проблеми(2016) Саввова, К.О.Однією з гострих проблем сучасності є поводження з відходами, а саме їх утилізація, і з кожним роком це питання стає все актуальнішим та потребує прийняття ефективних природоохоронних заходів. Системний сучасний аналіз стану поводження з відходами в країні спонукає вести пошук більш раціональних, ефективних та економічно доцільних шляхів переробки і утилізації твердих побутових відходів.
- ДокументComposition of products interaction sugar-juice defecation sludge with substances of acid nature(2016) Perepelytsya, O.P.; Petrenko, T.V.; Yakymenko, L.O.
- ДокументКурортные факторы в реабилитации ПТСР(2016) Моронг, А.C.Посттравматические стрессовые расстройства (ПТСР) занимают одно из центральных мест среди новых пограничных расстройств, специально выделяемых в последние десятилетия. Значительная распространенность ПТСР в результате экстремальных переживаний военного времени или различных техногенных и природных катастроф делает актуальной эту проблему для представителей различных отраслей науки и практики, в том числе – курортологии и сферы гостеприимства.
- ДокументВикористання маслянки в харчуванні жінок репродуктивного віку(2016) Мамінтова, К.О.Мета наших майбутніх досліджень - вивчення можливостей використання окремих видів плодово-ягідної сировини в технології молочних продуктів на основі маслянки для створення продуктів харчування жінок репродуктивного віку.
- ДокументEvaluation of winter wheat varieties by flour yeild with grain yield(2016) Leshchenko, I.A.
- ДокументEffect of stevia on a wheat dough maturation(2016) Sokolova, N.; Lizak, V.
- ДокументРозробка технології переробки вторинної сировини виноробства на продукти з функціональними властивостями(2016) Лисий, В.В.; Наумук, А.В.Розробка інноваційних технологій переробки цієї сировини – важливе народногосподарське завдання, рішення якого дозволить підвищити якісну адекватність харчових раціонів людини, покращити її здоров'я та активне довголіття, знизити собівартість виноматеріалів, що виробляють з винограду.
- ДокументВикористання нетрадиційної сировини в технології виробництва функціональних напоїв(2016) Ануфрієнко, А.В.Метою досліджень є теоретичне та експериментальне обґрунтування доцільності використання вторинної плодово-ягідної дикорослої сировини, а саме: плодів шипшини, калини, горобини, терну та обліпихи у виробництві функціональних напоїв на основі яблучного соку.
- ДокументСучасні тенденції формування асортименту та якості коньяків і бренді(2016) Петречко, Т.М.В даній роботі було розглянуто сучасні тенденції формування асортименту та якості коньяків і бренді.
- ДокументИспользование побочных продуктов переработки растительного сырья в технологии кексов(2016) Андреева, Л.А.; Иванова, А.С.Целью представленной работы было определение целесообразности использования побочных продуктов переработки растительного сырья в технологии кексов на химических разрыхлителях.
- ДокументWater from the air – an additional source of water for the population(2016) Kormosh, K.Y.
- ДокументТехнологічні властивості борошна із зерна спельти сорту «Європа»(2016) Ладаняк, О.М.Метою досліджень було визначення якості та кількості клейковини тістових модельних композицій та розробка рецептури затяжного печива з борошна спельти.