Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів (Collection of scientific papers of young scientists, postgraduates and students)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів (Collection of scientific papers of young scientists, postgraduates and students) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 1014
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів – 2011, Т. 2(Одеська національна академія харчових технологій, 2011)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів – 2011, Т. 1(Одеська національна академія харчових технологій, 2011)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2012, Т. 1(Одеська національна академія харчових технологій, 2012)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2012, Т. 2(Одеська національна академія харчових технологій, 2012)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2013(Одеська національна академія харчових технологій, 2013)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів(Одеська національна академія харчових технологій, 2014)
- ДокументЗбірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів - 2015(Одеська національна академія харчових технологій, 2015)
- ДокументДесертні вироби як продукти лікувально-оздоровчого призначення(2016) Щирська, О.В.Десертні вироби, які виготовляються в закладах ресторанного господарства та супермаркетах, можна охарактеризувати як висококалорійні продукти, що містять значну кількість жирів, цукрів та вуглеводів. Для значної категорії споживачів, які страждають певними хронічними захворюваннями, споживання таких виробів є не бажаним.
- ДокументЕкономічна ефективність впровадження інноваційних розробок ННЦ ІВіВ ім. В.Є. Таїрова у виробництво(2016) Лосін, В.Д.Розвиток виноградарства в країні має важливе народногосподарське значення. Ця галузь дає високоякісні продукти харчування і сировину для переробної промисловості. Виноград і продукти його переробки містять цінні для організму людини цукор, білки, кислоти, вітаміни, мінеральні речовини.
- ДокументПастила дієтичного призначення(2016) Луценко, І.С.Проведені досліди дають можливість розробити технологію пастили дієтичного призначення на основі сахарози, фруктози та розширити асортимент пастили.
- ДокументGastronomic tourism destination as a primary motivation for tourists(2016) Karpliuk, A.M.
- ДокументThe features changes biochemical parameters of boiled sausages during storage(2016) Melnyk, L.A.
- ДокументВиробництво фруктового соусу із терену(2016) Гончар, К.В.; Сімчинський, П.В.В даній роботі бкло розглянуто виробництво фруктового соусу із терену.
- ДокументПроблеми методів обліку витрат і калькулювання продукції(2016) Хамардюк, А.Б.У цій статті розглядаються актуальні проблеми обліку витрат і калькулювання собівартості.
- ДокументВплив зовнішніх факторів на стан зерна, що зберігається в металевих силосах(2016) Горішок, О.О.; Асташенок, Г.В.В даній статті розглядається вплив зовнішніх факторів на стан зерна, що зберігається в металевих силосах.
- ДокументFeatures of production of waffles with different structure based on new types of weat flour(2016) Sharko, O.; Khvostenko, K.V.
- ДокументProduct for preventive nutrition(2016) Moskaliuk, O.
- ДокументСучасні системи обліку витрат на виробництві(2016) Хамардюк, А.Б.Застосування автоматизованих систем посилює функцію контролю правильності, законності, а іноді й економічної доцільності бухгалтерських операцій (записів), не підвищуючи трудомісткості ведення обліку. Все більшого поширення набуває думка, що ІТ – це питання гігієни підприємства, а не розкоші або стратегічної конкурентної переваги.
- ДокументКомбіновані сухі сніданки ‒ продукти нового покоління і здорового способу життя(2016) Зарева, В.М.У структурі харчування населення більшості країн світу не менше 50 % добової потреби раціону харчування припадає на зернові продукти. Поряд із високою харчовою та біологічною цінністю сухі сніданки мають порівняно невисоку вартість. Сьогодні фахівці все частіше шукають шляхи вдосконалення існуючих технологій за рахунок використання нових методів обробки зернової сировини.
- ДокументРесурсоефективність в сфері пакувальних матеріалів(2016) Губіна, В.Ю.Стрімке зростання індустрії упаковки в кінці ХХ століття призвело до збільшення її об'єму в загальній кількості відходів. Ці відходи створюють екологічну проблему, що потребує невідкладного розв'язання.