Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Вода в харчовій промисловості (Water in food industry) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 202
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2011(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2011)У збірнику тез доповідей конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для молодих вчених, аспірантів, магістрів, студентів, пошукачів, спеціалістів харчовій промисловості. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2013)У збірнику матеріалів конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для наукових, інженерно-технічних робітників, аспірантів, студентів, спеціалістів цехів та заводів, які працюють в харчовій промисловості та водних господарствах. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2015(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2015)
- ДокументQuality and safety of bottled water(2016) Kataeva, S.; Skorik, C.Analysis was carried out of bottled water safety study on the basis of own data and data of other authors. It was show that quality of bottled drinking water depends not only on water source but also on the methods of treatment and tare materials characteristics.
- ДокументЗагальна твердість води: її роль в харчуванні та методи визначення(2016) Федорова, Т.О.; Самойлова, Ю.П.; Світлична, О.О.; Горяйнова, Ю.А.
- ДокументВисокоефективна рідинна хроматографія в аналізі стічних вод(2016) Слепцова, В.В.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументТестовые методы анализа в контроле качества питьевой воды(2016) Шморгун, Е.Г.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументОсобливості кавітаційно-флотаційного вилучення натрію оксалату зі стічних вод шкіряних виробництв(2016) Знак, З.О.; Сухацький, Ю.В.; Мних, Р.В.
- ДокументВплив активованої магнітним полем води на якісні показники свіжовіджатих соків(2016) Михайлова, К.А.; Тележенко, Л.М.
- ДокументВолокнистые насадки в технологиях подготовки питьевой воды(2016) Ткачева, Ю.В.; Омельченко, Н.П.; Коваленко, Л.И.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2016(Одес. нац. акад. харч. пром-сті, 2016)
- ДокументЗастосування сучасних способів очистки води на м'ясопереробних підприємствах України(2016) Баль-Прилипко, Л.В.; Леонова, Б.І.; Чорна, М.Г.; Нагорний, К.М.
- ДокументSodium-zeolite softening of water in beverage production(2016) Sorokina, K.O.; Fedorenko, T.I.The report provides basic theoretical principles about sodium-zeolite softening of water and benefits of this method for beverage production.
- ДокументМінеральні води: специфіка використання у санаторно-курортних закладах Карпатського регіону(2016) Космацька, Л.В.; Ваврищук, Н.О.; Гнилянська, О.Ф.; Бомба, М.Я
- ДокументАктивне вугілля у водопідготовці при виробництві алкогольної та безалкогольної продукції(2016) Юрченко, Ю.А.; Савлук, П.О.; Савченко, І.О.; Олійник, С.І.
- ДокументВодорозчинні проміжні холодоносії для харчових технологій(2016) Василів, О.Б.
- ДокументОсобливості показників якості води джерела водопостачання на підприємстві ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод» (м. Миргород)(2016) Скліфос, Г.В.; Стрікаленко, Т.В.
- ДокументДослідження нових магнійоксидних керамічних мембран в режимі фільтрації розчину з утворенням динамічної мембрани(2016) Шкавро, З. М.; Дульнева, Т. Ю.; Троянська, С. В.; Кучерук, Д. Д.
- ДокументThe use of water in the food industry and the achievement of its microbiological purity(2016) Zueva, D.R.; Kitchenko, A.S.
- ДокументRisk analysis for polluted drinking water(2016) Sagdeeva, O.A.; Tsykalo, A.L.The most promising and justified by the danger level assessment in the case of the environment pollution is the use of the risk’s concept. We propose a method for estimating the level of risk associated with the use of contaminated drinking water.The proposed method has the certainadvantages and can be used for the most urgent cases of the contaminant distribution inthe water body.