Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Вода в харчовій промисловості (Water in food industry) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 142
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2011(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2011)У збірнику тез доповідей конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для молодих вчених, аспірантів, магістрів, студентів, пошукачів, спеціалістів харчовій промисловості. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2013)У збірнику матеріалів конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для наукових, інженерно-технічних робітників, аспірантів, студентів, спеціалістів цехів та заводів, які працюють в харчовій промисловості та водних господарствах. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2015(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2015)
- ДокументАктивне вугілля у водопідготовці при виробництві алкогольної та безалкогольної продукції(2016) Юрченко, Ю.А.; Савлук, П.О.; Савченко, І.О.; Олійник, С.І.
- ДокументМінеральні води: специфіка використання у санаторно-курортних закладах Карпатського регіону(2016) Космацька, Л.В.; Ваврищук, Н.О.; Гнилянська, О.Ф.; Бомба, М.Я
- ДокументВодорозчинні проміжні холодоносії для харчових технологій(2016) Василів, О.Б.
- ДокументПористые дренажи в фильтрах с плавающей загрузкой(2016) Рябков, М.В.; Прогульный, В.И.
- ДокументResearch methods of water quality indicators(2016) Shirokolad, M.V.; Skrynnik, S.Y.; Untila, M.PThis article discusses the methods of water purification, especially such methods as mechanical, physical, chemical and biological. It is mentioned about advantages of each of these methods, their characteristic and features.
- ДокументSodium-zeolite softening of water in beverage production(2016) Sorokina, K.O.; Fedorenko, T.I.The report provides basic theoretical principles about sodium-zeolite softening of water and benefits of this method for beverage production.
- ДокументДослідження нових магнійоксидних керамічних мембран в режимі фільтрації розчину з утворенням динамічної мембрани(2016) Шкавро, З. М.; Дульнева, Т. Ю.; Троянська, С. В.; Кучерук, Д. Д.
- ДокументВикористання полімерних тонковолокнистих матералів для очистки води(2016) Максименко, М.О.; Усатюк, С.І
- ДокументEcological-energetic and economic aspects of water use in the production of food stuff(2016) Stavitskaya, I.V.; Untila, M.P.This article discusses the sources, treatments and uses of water by food businesses, and the importance of maintaining a safe water supply to ensure production of safe and quality foods. The Hazard Analysis Critical Control Points system (HACCP) is a food safety management system which uses the approach of controlling critical points in food and drink production. In hazard analysis emphasis was given to events, incidents or situations that could lead to hazards being introduced into or not being removed from the water.
- ДокументWater in food industry(2016) Savchenko, O.I.; Kitchenko, A.S.
- ДокументВизначення якості води для технологічних потреб за основними показниками у виробництві пива(2016) Чуб, С.А.; Мельник, І.В.
- ДокументАноліт - як натуральний протимікробний засіб для харчової промисловості(2016) Баль-Прилипко, Л.В.; Леонова, Б.І.; Титаренко, Б.С.; Тарасова, А.Ю.
- ДокументОсобливості показників якості води джерела водопостачання на підприємстві ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод» (м. Миргород)(2016) Скліфос, Г.В.; Стрікаленко, Т.В.
- ДокументThe use of water in the food industry and the achievement of its microbiological purity(2016) Zueva, D.R.; Kitchenko, A.S.
- ДокументRisk analysis for polluted drinking water(2016) Sagdeeva, O.A.; Tsykalo, A.L.The most promising and justified by the danger level assessment in the case of the environment pollution is the use of the risk’s concept. We propose a method for estimating the level of risk associated with the use of contaminated drinking water.The proposed method has the certainadvantages and can be used for the most urgent cases of the contaminant distribution inthe water body.
- ДокументПриродні матеріали у технології виробництва напоїв(2016) Тарасюк, Л.А.; Самченко, І.О.; Сівер, Т.Г.; Коренчук, К.С.; Олійник, С.І.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2016(Одес. нац. акад. харч. пром-сті, 2016)