Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Вода в харчовій промисловості (Water in food industry) за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 202
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2011(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2011)У збірнику тез доповідей конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для молодих вчених, аспірантів, магістрів, студентів, пошукачів, спеціалістів харчовій промисловості. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2013)У збірнику матеріалів конференції наведені матеріали наукових досліджень у сфері використання води на підприємствах харчової галузі, оцінки її якості та можливого впливу на організм людини. Матеріали призначені для наукових, інженерно-технічних робітників, аспірантів, студентів, спеціалістів цехів та заводів, які працюють в харчовій промисловості та водних господарствах. Матеріали, занесені до збірника, друкуються за авторськими оригіналами.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2015(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2015)
- ДокументQuality and safety of bottled water(2016) Kataeva, S.; Skorik, C.Analysis was carried out of bottled water safety study on the basis of own data and data of other authors. It was show that quality of bottled drinking water depends not only on water source but also on the methods of treatment and tare materials characteristics.
- ДокументЗагальна твердість води: її роль в харчуванні та методи визначення(2016) Федорова, Т.О.; Самойлова, Ю.П.; Світлична, О.О.; Горяйнова, Ю.А.
- ДокументВисокоефективна рідинна хроматографія в аналізі стічних вод(2016) Слепцова, В.В.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументТестовые методы анализа в контроле качества питьевой воды(2016) Шморгун, Е.Г.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументОсобливості кавітаційно-флотаційного вилучення натрію оксалату зі стічних вод шкіряних виробництв(2016) Знак, З.О.; Сухацький, Ю.В.; Мних, Р.В.
- ДокументВплив активованої магнітним полем води на якісні показники свіжовіджатих соків(2016) Михайлова, К.А.; Тележенко, Л.М.
- ДокументВолокнистые насадки в технологиях подготовки питьевой воды(2016) Ткачева, Ю.В.; Омельченко, Н.П.; Коваленко, Л.И.
- ДокументВода в харчовій промисловості - 2016(Одес. нац. акад. харч. пром-сті, 2016)
- ДокументЗастосування сучасних способів очистки води на м'ясопереробних підприємствах України(2016) Баль-Прилипко, Л.В.; Леонова, Б.І.; Чорна, М.Г.; Нагорний, К.М.
- ДокументSodium-zeolite softening of water in beverage production(2016) Sorokina, K.O.; Fedorenko, T.I.The report provides basic theoretical principles about sodium-zeolite softening of water and benefits of this method for beverage production.
- ДокументВикористання полімерних тонковолокнистих матералів для очистки води(2016) Максименко, М.О.; Усатюк, С.І
- ДокументПористые дренажи в фильтрах с плавающей загрузкой(2016) Рябков, М.В.; Прогульный, В.И.
- ДокументResearch methods of water quality indicators(2016) Shirokolad, M.V.; Skrynnik, S.Y.; Untila, M.PThis article discusses the methods of water purification, especially such methods as mechanical, physical, chemical and biological. It is mentioned about advantages of each of these methods, their characteristic and features.
- ДокументПриродні матеріали у технології виробництва напоїв(2016) Тарасюк, Л.А.; Самченко, І.О.; Сівер, Т.Г.; Коренчук, К.С.; Олійник, С.І.
- ДокументEcological-energetic and economic aspects of water use in the production of food stuff(2016) Stavitskaya, I.V.; Untila, M.P.This article discusses the sources, treatments and uses of water by food businesses, and the importance of maintaining a safe water supply to ensure production of safe and quality foods. The Hazard Analysis Critical Control Points system (HACCP) is a food safety management system which uses the approach of controlling critical points in food and drink production. In hazard analysis emphasis was given to events, incidents or situations that could lead to hazards being introduced into or not being removed from the water.
- ДокументАноліт - як натуральний протимікробний засіб для харчової промисловості(2016) Баль-Прилипко, Л.В.; Леонова, Б.І.; Титаренко, Б.С.; Тарасова, А.Ю.
- ДокументWater in food industry(2016) Savchenko, O.I.; Kitchenko, A.S.