Перегляд за Автор "Памбук, С. А."
Зараз показуємо 1 - 20 з 28
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ21453 Спосіб виробництва рибного білкового ізоляту(2007) Манолі, Т. А.; Памбук, С. А.Спосіб виробництва рибного білкового ізоляту, що передбачає екстракцію з подрібненої сировини міофібрилярних білків розчином NaCl, їх відділення від сполучної тканини центрифугуванням, осадження білків шляхом зміни рН розчину, подальшу нейтралізацію та сушіння, який відрізняється тим, що від сировини додатково відділяють саркоплазматичні білки водою, міофібрилярний білок осаджають та промивають від солі, а як сировину використовують дрібну нежирну рибу.
- Документ57578 Сіль харчова(2011) Дарчук, Є. В.; Манолі, Т. А.; Памбук, С. А.Сіль харчова, що містить хлорид натрію і хлорид калію, яка відрізняється тим, що хлорид натрію і хлорид калію вона містить за наступним співвідношенням, мас. %: хлорид натрію 59-69 хлорид калію 31– 41.
- Документ76056 Спосіб одержання продукту розчинення колагену(2012) Манолі, Т. А.; Памбук, С. А.Спосіб одержання продукту розчинення колагену, що передбачає обробку вторинних продуктів розбирання риби хімічним реагентом, промивання водою, розчинення колагенвмісної сировини і наступну її гомогенізацію, який відрізняється тим, що луску, шкіру риби або щільний залишок після одержання рибного білкового ізоляту піддають лужно-сольовій обробці насиченим розчином Na2SO4, що містить 9,0-10,2 % NaOH, або насиченим розчином NaCl, що містить 9,6-10,1 % NaOH при гідромодулі 1:(2,8-3,5) і температурі 0-+5 °C протягом 70-78 годин, набухлу колагенвмісну сировину відокремлюють, промивають водою і обробляють 1-2 %-ою хлороводневою кислотою, а оброблену таким чином набухлу колагенвмісну сировину розчиняють в оцтовій кислоті молярною концентрацією 0,1-1,0 моль/дм3 при гідромодулі 1:(4,5-5,3) і температурі 0-+5 °C протягом 24-48 годин.
- ДокументАкадемічна доброчесність як необхідна складова вищої школи(2020) Памбук, С. А.
- ДокументАналіз асортименту питного йогурту на полицях магазинів міста Одеси(2016) Памбук, С. А.; Ардашева, К. О.Розглянуто асортимент йогуртів різних виробників, представлених в м. Одеса в супермаркетах мережі "Таврія В", "Копійка", "Обжора" і "Фуршет". При дослідженні зверталась увага на виробника, торгову марку, наповнювач, масову частку жира.
- ДокументАналіз асортименту питного йогурту на полицях магазинів міста Одеси(2016) Памбук, С. А.; Ардашева, К. О.Проведено аналіз асортименту питного йогурту на полицях магазинів міста Одеси. Огляд відбувався в супермаркетах мережі «Таврія В», «Копійка», «Обжора» і «Фуршет». При дослідженні асортименту йогуртів звертали увагу на виробника, торгову марку, наповнювач, масову частку жиру.
- ДокументВикористання інструментів маркетингу у системі менеджменту якості закладу вищої освіти(2020) Кручек, О. А.; Памбук, С. А.; Аксюта, О. В.
- ДокументВлияние температурных режимов хранения на органолептические показатели пресервов из быстросозревающих рыб(2018) Маноли, Т. А.; Памбук, С. А.; Никитчина, Т. И.; Барышева, Я. О.; Никитчина, А. А.В статье рассмотрен вопрос влияния различных температурных режимов хранения пресервов из быстросозревающих рыб на изменения органолептических показателей качества. Представлена разработнная 100-балльная шкала для оценки качества рыбных пресервов. Проведены исследования выработанной партии пресервов, хранившихся при умеренных положительных температурах и в замороженном виде. Определены рекомендуемые сроки хранения рыбных пресервов, обеспечивающие высокую категорию качества.
- ДокументДеякі особливості просування молочної продукції в умовах сучасного ринку(2020) Мардар, М. Р.; Памбук, С. А.; Лозовська, Г. М.Ринку молочної продукції притаманні такі особливості як: наявність значної кількості споживачів, широкий асортимент молочних продуктів за функціональними видами, споживчими властивостями, технологією виробництва, упаковкою, термінами зберігання. Тому просування молочної продукції вимагає врахування особливостей як самого продукту, так і сучасного ринку.
- ДокументДослідження споживчих переваг щодо заморожених хлібобулочних напівфабрикатів(2022) Памбук, С. А.; Мардар, М. Р.; Солоницька, І. В.
- ДокументМаркетингові дослідження споживчих переваг щодо киселів готових до вживання(2016) Памбук, С. А.Проведені маркетингові дослідження споживчих переваг щодо киселів, готових до вживання, для створення комплексу заходів, спрямованих на задоволення потреб різних груп населення в здоровому харчуванні.
- ДокументМетоди викладання в дистанційній освіті(2022) Памбук, С. А.; Голодонюк, О. М.; Донець, Л. Я.
- ДокументОгляд світового ринку йогуртів(2021) Памбук, С. А.; Гарбажій, К. С.
- ДокументОрганолептична оцінка якості комбінованих десертів на молочній основі зі збалансованим хімічним складом та пробіотичними властивостями для військовослужбовців(2018) Памбук, С. А.; Ткаченко, Н. А.; Копійко, А. В.Останнім часом, у зв'язку з політичною ситуацією в країні, велику увагу приділяють проблемі стану здоров'я військовослужбовців у зв'язку з низькою ефективністю системи медичного забезпечення Збройних Сил України.
- ДокументОсобливості функціонування ринку молока та молочної продукції в сучасних умовах(2023) Памбук, С. А.; Шенгелая, М. В.Розглянуто проблеми молокопереробної галузі України на сучасному етапі, особливо вплив імпорту на виробництво молока та молочних продуктів на вітчизняних підприємствах.
- ДокументПорівняльний аналіз критеріїв визначення якості меду в Україні та ЄС(2019) Памбук, С. А.; Мартиросян, І. А.В сучасних умовах розвитку аграрної промисловості в Україні, сектор бджільництва є надзвичайно важливим, і продовжує займати провідне місце не тільки на внутрішньому, але й на зовнішньому ринках. Бджільництво має величезний потенціал для нарощування експорту, адже кількість нових ринків збуту цієї продукції впродовж останніх років постійно зростає.
- ДокументПошук невідповідностей українських та міжнародних вимог до якості меду(2019) Кругляк, Ю. О.; Памбук, С. А.; Мартиросян, І. А.Удосконалення системи оцінки якості меду бджолиного та її гармонізація з міжнародними вимогами є надзвичайно актуальним завданням для України і потребує негайного вирішення. У зв’язку з тим постає завдання здійснити аналіз внутрішнього та міжнародного законодавства, виявити можливі чинники, стримуючі експорт меду. Тому метою досліджень було провести порівняльний аналіз вітчизняних та світових вимог щодо якості меду для можливості подальшого удосконалення системи оцінювання якості меду натурального та гармонізації національних нормативних документів з міжнародними.
- ДокументПропозиції щодо розширення асортименту пресервів з морепродуктів(2017) Памбук, С. А.; Каменева, Н. В.З метою розширення асортименту пресервів було запропоновано рецептури пресервів з кальмарів в різних соусах. Було обрано 5 видів заливок: тартар, часниковий, томатний, кисло-солодкий, в ароматизованій олії.
- ДокументРеалізація технологій дистанційного навчання за кордоном та в Україні(2017) Каменева, Н. В.; Памбук, С. А.Щоб система дистанційного навчання зайняла гідне місце в системі освіти України, потрібно вирішити зазначенні проблеми. А насамперед створити глобальну комп'ютерну мережу освіти й науки, оскільки саме комп'ютер дає змогу отримувати навчальний матеріал, є водночас і бібліотекою, і центром довідкової інформації, і комунікативним центром.
- ДокументРинок рослинного молока в Україні(2022) Памбук, С. А.; Манолі, Т. А.; Шенгелая, М. В.