Перегляд за Автор "Овсянникова, Л.К."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання кунжутного шроту в харчуванні(2015) Овсянникова, Л.К.Проводяться дослідження з визначення споживних властивостей шроту з насіння кунжуту.
- ДокументВплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання(2014) Овсянникова, Л.К.Проведені дослідження по виявленню впливу способів обробки зерна проса (мікрохвильова обробка, сушіння вологого зерна конвективним методом) на розвиток його мікрофлори при зберіганні.
- ДокументДослідження процесу сушіння дрібнонасіннєвих олійних культур(2015) Овсянникова, Л.К.Досліджувались закономірності кінетики сушіння та нагрівання насіння льону при різних параметрах процесу сушіння та вплив режимів сушіння на його якість.
- ДокументСамостійна робота студентів як фактор становлення їх професійної діяльності(2014) Кац, А.К.; Станкевич, Г.М.; Овсянникова, Л.К.Сучасний ринок праці потребує ініціативних, цілеспрямованих і творчих фахівців, які мають високий рівень теоретичної і практичної підготовки, вміють не лише засвоювати і творчо застосовувати нові знання на практиці, а й постійно поповнювати і удосконалювати їх, самостійно приймати рішення. Результати навчання студентів та їх майбутня практична діяльність багато в чому залежить від ефективної організації самостійної роботи.
- ДокументСовершенствование процесса сушки зерна проса(2015) Овсянникова, Л.К.Работа посвящена исследованию процесса двухэтапного способа сушки новых сортов проса (Вітрило, Ювілейне). Этот способ предусматривает два этапа - сушку и охлаждение зерна. Рассчитаны основные показатели эффективности внедрения технологической линии сушки проса.
- ДокументСучасний та інноваційний підхід до підготовки бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій»(2016) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.Студенти, які навчаються за навчальною програмою бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій» вивчають дисципліну «Техніка і технологія галузі зберігання та переробки зерна», в якій розглядається сучасна техніка обладнання зернопереробних підприємств та технологічні процеси, які використовуються на підприємствах галузі зберігання та переробки зерна.
- ДокументФункціональні властивості зерна проса(2014) Овсянникова, Л.К.Показано, що використання в якості основної або додаткової сировини зерна проса або пшоняної крупи дозволить збагатити різні види виробів вітамінами, мінеральними речовинами та іншими біологічно-активними добавками і дозволить отримати функціональні оздоровчі продукти цілеспрямованої дії з регульованою харчовою, біологічною та енергетичною цінністю.
- ДокументІнноваційна привабливість виконання наукових дипломних проектів(2014) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.; Калаянова, В.В.Перед вищим навчальним закладом стоїть завдання підготувати висококваліфікованих фахівців, які добре орієнтуються у всіх аспектах суспільного життя. При вирішенні цього завдання необхідно приділити особливу увагу розвитку творчих здібностей у студентів, що може стати основою для самовдосконалення фахівця в процесі його професійної діяльності.