Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Овсянникова, Л.К."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання кунжутного шроту в харчуванні
    (2015) Овсянникова, Л.К.
    Проводяться дослідження з визначення споживних властивостей шроту з насіння кунжуту.
  • Документ
    Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання
    (2014) Овсянникова, Л.К.
    Проведені дослідження по виявленню впливу способів обробки зерна проса (мікрохвильова обробка, сушіння вологого зерна конвективним методом) на розвиток його мікрофлори при зберіганні.
  • Документ
    Дослідження процесу сушіння дрібнонасіннєвих олійних культур
    (2015) Овсянникова, Л.К.
    Досліджувались закономірності кінетики сушіння та нагрівання насіння льону при різних параметрах процесу сушіння та вплив режимів сушіння на його якість.
  • Документ
    Самостійна робота студентів як фактор становлення їх професійної діяльності
    (2014) Кац, А.К.; Станкевич, Г.М.; Овсянникова, Л.К.
    Сучасний ринок праці потребує ініціативних, цілеспрямованих і творчих фахівців, які мають високий рівень теоретичної і практичної підготовки, вміють не лише засвоювати і творчо застосовувати нові знання на практиці, а й постійно поповнювати і удосконалювати їх, самостійно приймати рішення. Результати навчання студентів та їх майбутня практична діяльність багато в чому залежить від ефективної організації самостійної роботи.
  • Документ
    Совершенствование процесса сушки зерна проса
    (2015) Овсянникова, Л.К.
    Работа посвящена исследованию процесса двухэтапного способа сушки новых сортов проса (Вітрило, Ювілейне). Этот способ предусматривает два этапа - сушку и охлаждение зерна. Рассчитаны основные показатели эффективности внедрения технологической линии сушки проса.
  • Документ
    Сучасний та інноваційний підхід до підготовки бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій»
    (2016) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.
    Студенти, які навчаються за навчальною програмою бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій» вивчають дисципліну «Техніка і технологія галузі зберігання та переробки зерна», в якій розглядається сучасна техніка обладнання зернопереробних підприємств та технологічні процеси, які використовуються на підприємствах галузі зберігання та переробки зерна.
  • Документ
    Функціональні властивості зерна проса
    (2014) Овсянникова, Л.К.
    Показано, що використання в якості основної або додаткової сировини зерна проса або пшоняної крупи дозволить збагатити різні види виробів вітамінами, мінеральними речовинами та іншими біологічно-активними добавками і дозволить отримати функціональні оздоровчі продукти цілеспрямованої дії з регульованою харчовою, біологічною та енергетичною цінністю.
  • Документ
    Інноваційна привабливість виконання наукових дипломних проектів
    (2014) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.; Калаянова, В.В.
    Перед вищим навчальним закладом стоїть завдання підготувати висококваліфікованих фахівців, які добре орієнтуються у всіх аспектах суспільного життя. При вирішенні цього завдання необхідно приділити особливу увагу розвитку творчих здібностей у студентів, що може стати основою для самовдосконалення фахівця в процесі його професійної діяльності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок