Перегляд за Автор "Кац, А. К."
Зараз показуємо 1 - 20 з 25
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"(2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
- Документ148033 Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд»(2021) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виробництва екструдованого продукту, в якому шляхом використання додаткових компонентів, а також екструдування суміші підготованих компонентів, забезпечити одержання продукту з високими органолептичними показниками, покращеними смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, а також розширення асортименту даного типу продуктів.
- ДокументАналіз ефективності відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «Укрелеваторпром»(2019) Шпак, В. М.; Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Борта, А. В.Впродовж останніх років на ТОВ «Укрелеваторпром» спільно з науковцями та студентами ОНАХТ проводяться роботи з дослідження ефективності ліній приймання та відпускання зерна різними видами транспорту, зокрема водного, який забезпечує експортну складову діяльності підприємства.
- ДокументВиконання курсових проєктів зі спеціальності − запорука успішного дипломного проєктування(2021) Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.
- ДокументВплив вологості на технологічні властивості гречки(2016) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Черниш, В. І.Цінність основної національної круп’яної культури — гречки обумовлена її унікальними харчовими і лікувально-дієтичними властивостями, а також агрономічним використанням.
- ДокументВідмінності приймання зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах і зернових терміналах(2018) Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.Успішне виконання приймання зерна з автомобільного транспорту залежить від складу, кількості і продуктивності обладнання пристроїв, для визначення яких потрібно знати коефіцієнти нерівномірності надходження зерна на підприємство.
- ДокументДослідження геометричних характеристик зерна спельти(2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Овсянникова, Л. К.; Васильєв, С. В.Геометричні розміри зерна відіграють значну роль в обґрунтуванні режимів післязбиральної обробки зерна. В першу чергу, це стосується процесу очищення зерна від домішок, який вимагає правильного вибору форми і розмірів отворів решіт на сепараторах. Геометричні характеристики зерна входять у математичні моделі процесів сепарування, вентилювання, сушіння, здрібнення та інших.
- ДокументДослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю(2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.Останніми десятиліттями в багатьох кранах Європи та в Україні значно зросла увага для ряду нетрадиційних форм зернових культур. Українськими вченими-селекціонерами створено нові сорти пшениці з підвищеною біологічною цінністю — плівчасту пшеницю спельту Зоря України – та нові сорти ячменю з підвищеними споживними і технологічними властивостями, серед яких особливо вирізняються голозерні форми, зокрема сорт Ахілес. Важливий вплив на стан зернової маси при сушінні, активному вентилюванні та зберіганні мають гігроскопічні властивості, зокрема рівноважна вологість зерна. Для таких недостатньо вивчених культур як спельта та голозерний ячмічь, гігроскопічні властивості практично не вивчені, шо і визначило мету проведеної роботи. Предметом досліджень було плівчасте (не обрушене) та обрушене (зі знятими плівками) зерно спельти сорту Зоря України, вирощеної у 2016 р. та зерно голозерното ячменю сорту Ахілес 2014 р. врожаю. Дослідження проводили загально прийнятим тензиметричним методом.
- ДокументДослідження гігроскопічних властивостей спельти(2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Папук, Н. В.Для такої недостатньо вивченої культури як спельта, гігроскопічні властивості практично не вивчені, що і визначило мету проведеної роботи.
- ДокументДослідження кількісно-якісних характеристик відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «Укрелеватопром»(2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.Мета роботи полягала в дослідженні кількісно-якісних характеристик відвантаження зерна на зерновому терміналі ТОВ «Укрелеваторпром» для підвищення ефективності його роботи.
- ДокументДослідження розмірних характеристик зерна спельти(2022) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.
- ДокументДослідження транспортних потоків надходження зерна залізницею на ТОВ «Укрелеваторпром»(2020) Станкевич, Г. М.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.На перспективу Міністерство аграрної політики планує збільшити посівні площі під зерновими, бобовими і олійними культурами, збільшити валовий збір зерна до 80 млн. тонн, а його експорт за кордон – удвічі.
- ДокументДослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменю(2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-механічні властивості.
- ДокументДослідження фізико-механічних властивостей полб’яних пшениць(2017) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Васильєв, С. В.; Кессар, Н. В.Метою виконаної роботи були дослідження фізико—механічних властивостей (ФМВ) та геометричних розмірів полб’яних пшениць у порівнянні з м’якою озимою, що дозволить обґрунтувати режими їх післязбиральної обробки та зберігання.
- ДокументДослідження ґранулометричних характеристик зерна гречки(2016) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Черниш, В. І.Метою роботи є дослідження залежності гранулометричних характеристик зерна гречки від її вологості, що дозволить підвищити ефективність її очищення та фракціонування.
- ДокументИсследование кинетики сушки зерна спельты(2020) Станкевич, Г. Н.; Кац, А. К.; Васильев, С. В.Для сушки зерна применяют шахтные и колонковые модульные зерносушарки, в которых применяются определенные режимы сушки, регламентируемые действующей «Инструкцией по сушке ...». Однако, для некоторых нетрадиционных культур, в частности пленчатой пшеницы (спельты), режимы сушки отсутствуют. Для обоснования рациональных режимов сушки спельты, определения производительности зерносушилок и расхода топлива на сушку и т.д., необходимо знать закономерности кинетики ее сушки, что и составило цель работы.
- ДокументКількісно-якісні характеристики автомобільного транспорту, що доставляє зерно пшениці на зерновий термінал(2022) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.
- ДокументМетодологічні основи формування якостей сучасного викладача в ОНАХТ(2019) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.Викладач ЗВО повинен бути, перш за все, особистістю, яка наділена певними якостями і компетенціями, що допомагають в успішному здійсненні його діяльності: авторитетом, організаторськими здібностями, високою культурою поведінки, хорошим знанням дисципліни і здатним пробудити активність в студентах, навчити їх думати, самостійно приймати рішення.
- ДокументМетодологічні особливості дистанційного навчання дисциплін з циклу професійної та практичної підготовки(2018) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.В цій статті було розглянуто методологічні особливості дистанційного навчання дисциплін з циклу професійної та практичної підготовки.
- ДокументОбґрунтування режимів сушіння зерна гречки(2017) Кац, А. К.; Євдокимова, Г. Й.; Станкевич, Г. М.; Черниш, В. І.Метою роботи було дослідження хімічного складу зерна гречки в залежності від способів та режимів її сушіння.