Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дюдіна, І. А."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання гідролізованих сироваткових білків у пудрі для обличчя з anti-age властивостями
    (2017) Ткаченко, Н. А.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.; Дрозд, Є. С.
    Метою представленої роботи стало визначення ферментованого зразка КСБ-УФ-65 з максимальним ступенем гідролізу білків, який може бути рекомендований як рецептурний компонент декоративної пудри з anti—age ефектом.
  • Документ
    Використання суміші пряно-ароматичних олій у рецептурах майонезів
    (2016) Дюдіна, І. А.; Дец, Н. О.
    Майонез є найбільш розповсюдженим соусом і, згідно прогнозів, його річне споживання на душу населення України в 2016 році складе 3,26 кг.
  • Документ
    Мотивація самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація»
    (2017) Дюдіна, І. А.
    Головною умовою реалізації особистісного потенціалу майбутнього спеціаліста в умовах глобалізації ринку праці є формування внутрішньої потреби у самоосвіті. З іншого боку, самостійна робота студента сьогодні виступає основним видом його учбової діяльності. Все це висуває низку якісно нових вимог до регламентації та організації самостійної роботи з боку викладача.
  • Документ
    Огляд ринку сирів в Україні та світі
    (2017) Скрипніченко, Д. М.; Дец, Н. О.; Дюдіна, І. А.; Ланженко, Л. О.
    Окреслюючи розвиток молочної галузі України, слід зазначити, що вона є однією з провідних в агропромисловому комплексі, а виробництво сиру є її вагомою складовою. В структурі молокопереробної галузі країни виробництво сиру складає близько 10 %. Український ринок сирів сьогодні є одним із основних сегментів українського харчового ринку, який динамічно змінюється.
  • Документ
    Проблеми впровадження європейської практики безпеки харчової продукції на молочних підприємствах
    (2016) Дюдіна, І. А.
    Мета дослідження полягає в аналізі проблем забезпечення якості і безпечності молочної продукції в умовах впровадження нових стандартів та гармонізації вітчизняного законодавства із міжнародним.
  • Документ
    Проблеми забезпечення нового рівня якості молочної продукції
    (2019) Дюдіна, І. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, Д. М.
    Розглянуто основні умови створення конкурентоспроможної молочної продукції на європейських ринках.
  • Документ
    Роль споживачів харчових продуктів у забезпеченні працездатності системи НАССР
    (2017) Дюдіна, І. А.
    Найбільш розповсюдженою і добре відомою профілактичною системою максимального зниження ризиків виробництва небезпечної для здоров’я людини харчової продукції є система НАССР.
  • Документ
    Удосконалення водопідготовки з використанням реагенту «Акватон» в технології молочних продуктів
    (2016) Стрікаленко, Т. В.; Дюдіна, І. А.
    Експериментально встановлено, що оброблення модельних резервуарів проміжного зберігання молока (сировини) водними розчинами біоцидного полімерного реагенту комплексної дії «Акватон» є ефективним та дозволяє подовжити терміни зберігання пастеризованого молока в споживчій тарі з 7 до 10 діб. Отримані результати підтверджують результати раніше виконаних досліджень щодо ефективності оптимізації процесу оброблення води на молокопереробних підприємствах при використанні реагенту «Акватон» (ПГМГ-гх).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок