Перегляд за Автор "Добровольський, В. В."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз стану виробництва хлібобулочних виробів за технологією «Відкладеного випікання»(2017) Солоницька, І. В.; Добровольський, В. В.В останні роки технологія приготування хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів набуває все більшого поширення, оскільки дозволяє оперативно реагувати на потреби ринку в забезпеченні населення свіжими виробами в широкому асортименті, скоротити витрати на транспортування готової продукції, централізовано контролювати якість і безпеку хліба на стадії приготування напівфабрикатів, значно розширити мережу пекарень в місцях реалізації за рахунок створення міні-пекарень з неповним набором устаткування.
- ДокументВизначення сили борошна по структурно-механічним показникам тіста(2021) Жигайло, О. М.; Топор, М. М.; Добровольський, В. В.В тезах описується поняття сили борошна, його вплив на якість тіста. Розглянуто методи його визначення. Розповідається про прилади, які використовуються на підприємствах для аналізу якісних показників сировини. Запропоновано альтернативний спосіб отримання структурно-механічних показників тіста під час замісу. Проведено експерименти та представлено результати.
- ДокументВикористання нейронної мережі при автоматизації замісу тіста(2019) Нечепуренко, В. В.; Жигайло, О. М.; Добровольський, В. В.Метою цієї роботи є підвищення ефективності управління замісом тіста для нівелювання коливань властивостей пшеничного борошна та комплексного формування якості хлібобулочних виробів.
- ДокументДослідження впливу патоки на хлібобулочні вироби тривалого терміну реалізації(2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.Проведено теоретичні та експериментальні дослідження та розроблена технологія хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації. Покращені показники якості готових виробів за рахунок використання мальтозної патоки, яка дозволила отримати вироби з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.
- ДокументКластеризація часових рядів для прогнозування збуту хлібобулочних виробів(2019) Топор, М. М.; Жигайло, О. М.; Добровольський, В. В.Дослідження процесів збуту хлібобулочних виробів та планування їх виробництва уявляє собою важливу складову діяльності підприємства. А результати цього дослідження мають велике значення для вивчення можливостей підвищення його конкурентоспроможності на ринку. Тому розробка ефективних алгоритмів управління в програмних додатках класу систем підтримки прийняття рішень, які базуються на вирішенні задач прогнозування, є досить актуальною.
- ДокументОсновні недоліки технологій «відкладеного випікання» і шляхи їх усунення(2017) Солоницька, І. В.; Пожіткова, Л. Г.; Добровольський, В. В.На сьогодні ринок заморожених напівфабрикатів хлібобулочних виробів один з тих, що найдинамічніше розвивається. Технологія приготування хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів на даний час все більш широко застосовується і реалізується в хлібопекарській промисловості України.
- ДокументПроблеми хлібопекарського ринку України та світові тренди хлібопечення(2022) Солоницька, І. В.; Добровольський, В. В.
- ДокументУдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації(2016) Солоницька, І. В.; Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.Метою дослідження було визначення оптимальної кількості внесеної мальтозної патоки та її вплив на процес черствіння хлібобулочних виробів, виготовлених за технологією «відкладеного випікання».