Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Добровольський, В. В."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз стану виробництва хлібобулочних виробів за технологією «Відкладеного випікання»
    (2017) Солоницька, І. В.; Добровольський, В. В.
    В останні роки технологія приготування хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів набуває все більшого поширення, оскільки дозволяє оперативно реагувати на потреби ринку в забезпеченні населення свіжими виробами в широкому асортименті, скоротити витрати на транспортування готової продукції, централізовано контролювати якість і безпеку хліба на стадії приготування напівфабрикатів, значно розширити мережу пекарень в місцях реалізації за рахунок створення міні-пекарень з неповним набором устаткування.
  • Документ
    Визначення сили борошна по структурно-механічним показникам тіста
    (2021) Жигайло, О. М.; Топор, М. М.; Добровольський, В. В.
    В тезах описується поняття сили борошна, його вплив на якість тіста. Розглянуто методи його визначення. Розповідається про прилади, які використовуються на підприємствах для аналізу якісних показників сировини. Запропоновано альтернативний спосіб отримання структурно-механічних показників тіста під час замісу. Проведено експерименти та представлено результати.
  • Документ
    Використання нейронної мережі при автоматизації замісу тіста
    (2019) Нечепуренко, В. В.; Жигайло, О. М.; Добровольський, В. В.
    Метою цієї роботи є підвищення ефективності управління замісом тіста для нівелювання коливань властивостей пшеничного борошна та комплексного формування якості хлібобулочних виробів.
  • Документ
    Дослідження впливу патоки на хлібобулочні вироби тривалого терміну реалізації
    (2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.
    Проведено теоретичні та експериментальні дослідження та розроблена технологія хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації. Покращені показники якості готових виробів за рахунок використання мальтозної патоки, яка дозволила отримати вироби з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.
  • Документ
    Кластеризація часових рядів для прогнозування збуту хлібобулочних виробів
    (2019) Топор, М. М.; Жигайло, О. М.; Добровольський, В. В.
    Дослідження процесів збуту хлібобулочних виробів та планування їх виробництва уявляє собою важливу складову діяльності підприємства. А результати цього дослідження мають велике значення для вивчення можливостей підвищення його конкурентоспроможності на ринку. Тому розробка ефективних алгоритмів управління в програмних додатках класу систем підтримки прийняття рішень, які базуються на вирішенні задач прогнозування, є досить актуальною.
  • Документ
    Основні недоліки технологій «відкладеного випікання» і шляхи їх усунення
    (2017) Солоницька, І. В.; Пожіткова, Л. Г.; Добровольський, В. В.
    На сьогодні ринок заморожених напівфабрикатів хлібобулочних виробів один з тих, що найдинамічніше розвивається. Технологія приготування хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів на даний час все більш широко застосовується і реалізується в хлібопекарській промисловості України.
  • Документ
    Проблеми хлібопекарського ринку України та світові тренди хлібопечення
    (2022) Солоницька, І. В.; Добровольський, В. В.
  • Документ
    Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів тривалого терміну реалізації
    (2016) Солоницька, І. В.; Ткаченко, Н. С.; Добровольський, В. В.
    Метою дослідження було визначення оптимальної кількості внесеної мальтозної патоки та її вплив на процес черствіння хлібобулочних виробів, виготовлених за технологією «відкладеного випікання».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок