Перегляд за Автор "Бурдо, А. К."
Зараз показуємо 1 - 17 з 17
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118469 Безалкогольний соковий напій «Здоровинка»(2017) Бурдо, А. К.; Вікуль, С. І.; Боднар, В. А.Безалкогольний соковий напій, що містить сік яблучний, який відрізняється тим, що він додатково містить гарбузовий сік, водний екстракт м'яти та горобини чорноплідної.
- Документ129865 Композиція інгредієнтів для приготування смузі(2018) Бурдо, А. К.; Шаманська, О. М.Композиція інгредієнтів для приготування смузі, що містить банан, мед та екстракт з рослинної сировини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сік яблучний, сік кореня селери, сік лимона, а як екстракт з рослинної сировини містить екстракт буряку.
- Документ141367 Композиція інгредієнтів для приготування желе(2020) Драганюк, М. В.; Бурдо, А. К.Композиція інгредієнтів для приготування желе, що містить желеутворюючий компонент, солодкий компонент, фруктовий сік, рослинний концентрат і воду, яка відрізняється тим, що як желеутворюючий компонент містить желатин, як солодкий компонент - мед, як фруктовий сік - яблучний сік, а як рослинний концентрат - журавлинний екстракт і екстракт м'яти.
- ДокументАналіз використання рослинних біологічно-активних добавок(2018) Чебан, М. М.; Бурдо, А. К.; Атанасова, В. В.Мета даної роботи – аналіз використання рослинних біологічно активних добавок, які присутні на ринку України. Розглянута можливість використання фруктового борошна з чорноплідної горобини для виробництва кексів. Замінюючи частину борошна у традиційній рецептурі кексів, було отримано кекси, які повільніше черствіють, з підвищеною харчовою цінністю, високими смаковими якостями для широкого попиту споживачів.
- ДокументБалансові моделі та фазові рівноваги при кріоконцентруванні гранатового соку(2017) Бурдо, А. К.; Пур, Давар Ростами; Стоянова, О. М.; Драгні, О. І.
- ДокументБуряк як основа рецептур оздоровчих напоїв(2018) Бурдо, А. К.; Чебан, М. М.Перспективним у виробництві продукції здорового харчування є використання бурякових екстрактів, концентратів, соків, які можуть надавати звичайним стравам і напоям нових органолептичних властивостей та збагачувати широким спектром біологічно активних речовин. Розроблено комплексну технологію переробки буряка для виробництва таких збагачувачів у вигляді концентрованих соків та екстрактів.
- ДокументВплив енергетичних характеристик на біологічну активність екстракту з чорноплідної горобини(2016) Бурдо, А. К.; Бондар, В.
- ДокументДистанційне навчання у сучасному світі(2022) Бурдо, А. К.
- ДокументИнновационная технология экстрагирнования при производстве фитопрепаратов(2017) Бурдо, А. К.; Альхури Юсеф; Величко, В. П.Анализ современных принципов комплексной переработки плодов шиповника показывает, что эти технологии характеризуются низкими значениями коэффициента использования сырья, высокими затратами энергии и наличием значительного количества неутилизированных отходов. В работе предлагается научно-техническая концепция использования в процессах экстрагирования и выпарки современных систем адресной доставки энергии к элементам сырья с помощью электромагнитных генераторов, что позволит создать аппараты для комплексной, малоотходной технологии переработки плодов шиповника с получением широкого спектра высококачественных биологически активных препаратов медицинского, пищевого и кормового назначения при минимизации энергетических затрат и экологической чистоте производства.
- ДокументКорисні властивості буряку та розробка рецептур напоїв на його основі(2018) Тележенко, Л. М.; Бурдо, А. К.; Чебан, М. М.Перспективним у виробництві продукції здорового харчування є використання бурякових екстрактів, концентратів, соків.
- ДокументПроцеси виробництва неенергоємних концентратів фітопрепаратів(2017) Бурдо, А. К.; Юсеф, Альхурі; Ананійчук, Е. Ю.; Велічко, В. П.
- ДокументРозробка енергозберігаючих технологій виробництва фіто-екстрактів для підприємств харчування(2022) Бурдо, А. К.; Мілінчук, К. С.
- ДокументРозробка технології продуктів ресторанного і оздоровчого харчування(2023) Бурдо, А. К.Розглянуто технології продуктів ресторанного і оздоровчого харчування. Розглянуто аквафабу як замінник яєчного білка при приготуванні страв для оздоровчого харчування.
- ДокументРозробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату(ОДАХТ, 2000) Бурдо, А. К.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - технологія консервованих продуктів. Дисертація присвячена питанням розробки технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату з метою впровадження його у виробництво і широкого використання в харчуванні. Розроблено технологію отримання кріоконцентрованого бурякового соку, яка включає технологічні операції виробництва стабілізованого бурякового соку, триступеневе блочне виморожування соку до 30-40 % сухих речовин та його консервування при низьких температурах. Обгрунтовано режими теплової обробки бурякового соку, його стабілізації поліфенолами рослинної сировини та органічними кислотами. Розроблено технологію виробництва поліфенольних екстрактів. Отримано режими блочного виморожування соку з буряку.
- ДокументТехнологія продуктів дієтичного харчування(2016) Салавеліс, А. Д.; Д`яконова, А. К.; Бурдо, А. К.У навчальному посібнику розглянуто технології виробництва продуктів харчування і страв із сировини тваринного і рослинного походження, їхня харчова і біологічна цінність, фізіологічний вплив на організм людини. Наведено характеристику традиційних і альтернативних видів харчування. Особлива увага приділена основам дієтичного і лікувально-профілактичного харчування. Розглянуто дієти, технології приготування дієтичних харчових продуктів і страв залежно від виду захворювання, трудової діяльності, а також зміни основного компонентного складу харчової сировини в процесі кулінарної обробки. Призначено для студентів вищих навчальних закладів, фахівців харчової промисловості, технології харчування, аспірантів, науковців.
- ДокументУдосконалення технологій вилучення фітокомпонентів(2019) Тележенко, Л. М.; Бурдо, А. К.; Чебан, М. М.Останнім часом зросла роль рослинної сировини в харчовій промисловості, в парфумерії та косметології. Рослини синтезують більше тисячі відомих фіторечовин в якості захисних компонентів.
- ДокументЭнергоэффективные технологии переработки плодов рябины черноплодной(2015) Бурдо, А. К.; Бондар, В. А.; Малашевич, С. А.