English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Наукові доробки ОНТУ (ONUT scientific researches)
Матеріали конференцій (Conference materials)
Конференції викладачів (Lecturers` conferences)
Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders)
Переглянути за автором
Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders)
Постійне посилання зібрання
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/3429
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Перегляд Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders) за Автор "Barkovska, Y."
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Review of biochemical methods of adjusting flour for frozen products
(
2022
)
Barkovska, Y.
Детальніше
Документ
Review of genetic methods of production and flour quality requirements for frozen products
(
2021
)
Zhygunov, D.
;
Barkovska, Y.
;
Yehorshyn, Y.
Детальніше