Підручники, навчальні посібники: ознайомчий фрагмент (Tutorials: a fragment) : [233] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 233
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Основи сушіння зернаСтанкевич, Георгій Миколайович; Страхова, Тетяна Василівна; Борта, Алла Василівна
2020Контроль якості, безпека та екологія в галузі. Рибопереробна галузьПаламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.
2022Транспортування і перевалка високов’язкої нафти та нафтопродуктів з підігрівомКологривов, Михайло Михайлович; Бузовський, Віталій Петрович
2022Branch microbiology. Microbiology in the catering servicesYegorova, A. V.; Kaprelyants, L. V.; Truflcati, L. V.; Pozhitkova, L. G.; Volovyk, T. M.
2022Мікробіологія галузі. Мікробіологія у ресторанному господарствіЄгорова, А. В.; Капрельянц, Л. В.; Труфкаті, Л. В.; Пожіткова, Л. Г.; Воловик, Т. М.
2022Етнічні кухніКалугіна, І. М.; Тележенко, Л. М. ; Поплавська, С. О. 
2022Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 2Верхівкер, Я. Г. ; Гарбажий, К. С. ; Луцькова, В. А. ; Когут, І. М.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.
2022Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 1Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Когут, І. М.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.
2021Сушіння зернаСтанкевич, Г. М.; Страхова, Т. В. ; Борта, А. В. 
2021Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловостіСвистун, Т. В.; Басюркіна, Н. Й.; Вігуржинська, С. Ю.
2021Теплоносії та тепломасообмінні апаратиБошкова, І. Л.; Георгієш, К. В.
2020Ремонт тракторів і автомобілівДомущі, Д. П.; Яковенко, А. М.; Осадчук, П. І.; Ліпін, А. П.; Житков, С. С.; Павлішин, П. М.
2021Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформленняВерхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.; Шенгелая, М. В.; Супрунець, Н. В.
2021Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктівРешта, С. П.; Пилипенко, Л. М.; Данилова, О. І.
2020Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавствоУминський, С. М.; Лебедев, Б. В.; Осадчук, П. І.; Житков, С. С.
2018Технологія конструкційних матеріалівУминський, С. М.; Лебедев, Б. В.; Осадчук, П. І.
2017Проектування підприємств хлібопекарської промисловостіПшенишнюк, Г. Ф.; Павловський, С. М.; Соколова, Н. Ю.
2020Основи туризмологіїКручек, О. А.; Соляник, С. Ф.; Парубець, О. В.; Гордієнко, С. І.
2018Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молокаТкаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Кручек, О. А.
2019Технічна термодинаміка і теплообмінВассерман, О. А.; Слинько, О. Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 233