Підручники, навчальні посібники: ознайомчий фрагмент (Tutorials: a fragment)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
- ДокументПроєктування підприємств кондитерської промисловості(Сімекс-принт, 2025) Іоргачова К.Г.; Гордієнко Л.В.; Коркач Г.В.; Толстих В.Ю.; Котузаки О.М.У навчальному посібнику розглянуто питання проектування підприємств кондитерської промисловості, представлений техніко-економічний розділ проєктного завдання кондитерського підприємства, наведено приклади розрахунків технологічної частини проєкту з використанням програмного комплексу, компоновки устаткування в цехах, загально-інженерного проектування та енергопостачання підприємств, охорони праці. Навчальний посібник призначений для здобувачів, що навчаються за спеціальністю G13 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», а також для інженерно-технічних працівників кондитерської промисловості.
- ДокументРозрахунки технологічного обладнання зернових виробництв(2024) Петров Валерій МиколайовичУ навчальному посібнику з навчального компоненту «Теоретичні основи розрахунків технологічних машин і апаратів» приведені основні технологічні, кінематичні та силові розрахунки технологічного обладнання зернопереробної галузі. Надано приклади розрахунків типових моделей обладнання. Навчальний посібник буде корисним як тим, хто вивчає технологічне обладнання, так і тим, хто його розробляє та експлуатує.
- ДокументТуристичні ресурси України(ОЛДІ-ПЛЮС, 2021) Ярьоменко Сергій ГригоровичРозглядаються питання класифікації туристичних ресурсів, їх властивості, характер використання та місце в туристичній діяльності. У посібнику виділено ключові розділи: характеристика та географія природних рекреаційних ресурсів, їх застосування у туризмі, можливості оцінки природно-рекреаційної середовища для потреб туризму; культурно-історичні ресурси – класифікація, види ресурсів, географія їх поширення Окремим розділом охарактеризовано індустрію туризму, суб'єкти туристичної діяльності, а також планування та управління рекреаційними територіями. Посібник може бути використаний для спеціальностей 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізованих дисциплін соціальної та економічної географії України.
- ДокументСпеціалізований туризм. Частина 3(2024) Добрянська Н. А.; Саркісян Г. О.; Шепелева О. В.; Лебедєва В. В.; Калмикова І. С.; Трішин Ф. А.; Шекера С. С.; Ярьоменко С. Г.; Саленко Л. Р.; Черноусова С. С.У навчальному посібнику на основі новітніх досягнень світової та вітчизняної науки висвітлено різні види спеціалізованого туризму. Цілісно і систематизовано розглядаються сутність спеціалізованого туризму, соціально-економічні та правові його аспекти, технології, застосовувані у спеціалізованому туризмі, та ін. У навчальному посібнику подано інформацію про структуру різних напрямів спеціалізованого туризму, а також різновиди та особливості їх функціонування. Посібник містить вісім розділів. Його мета - допомогти здобувачам опанувати основні знання, які охоплює освітня компонента «Спеціалізований туризм», також він призначений для аспірантів, викладачів та фахівців у сфері туризму.
- ДокументСпеціалізований туризм. Частина 2(2024) Добрянська Н. А.; Калмикова І. С.; Трішин Ф. А.; Лебедєва В. В.; Шекера С. С.; Саленко Л. Р.; Черноусова С. С.; Саркісян Г. О.; Ярьоменко С. Г.; Шепелева О. В.У навчальному посібнику на основі новітніх досягнень світової та вітчизняної науки висвітлено різні види спеціалізованого туризму. Цілісно і систематизовано розглядаються сутність спеціалізованого туризму, соціально-економічні та правові його аспекти, технології, застосовувані у спеціалізованому туризмі, та ін. У навчальному посібнику подано інформацію про структуру різних напрямів спеціалізованого туризму, а також різновиди та особливості їх функціонування. Посібник містить вісім розділів. Його мета - допомогти здобувачам опанувати основні знання, які охоплює освітня компонента «Спеціалізований туризм», також він призначений для аспірантів, викладачів та фахівців у сфері туризму.