Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1566
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-09-29 | Інвестиційне забезпечення розвитку харчової промисловості в Україні | Філатова, Олена Михайлівна |
2022-09-26 | Становлення та розвиток інститутів зайнятості сільських територій регіону | Демченко, Аліна Миколаївна |
2021-09-30 | Регіональний вимір та світові тренди розвитку складської логістики | Носар, А. А. |
2021-09-29 | Формування інноваційних кластерних об’єднань пріоритетних галузей регіональної економіки | Авершин, С. В. |
2021-09-27 | Дослідження процесів в абсорбційних термотрансформаторах в режимі отримання води з використанням сонячної енергії | Осадчук, Є. О. |
2021-09-14 | Підвищення ефективності охолодження повітря газових двигунів бромистолітієвою холодильною машиною | Зубарев, А. А. |
2021-09-15 | Вдосконалення системи проміжного охолодження багатоступеневих компресорів застосуванням термопресора | Кобалава, Г. О. |
2021-09-13 | Науково-технічні основи систем двоступеневого кондиціювання повітря центрального та комбінованого типів | Трушляков, Є. І. |
2021-09-15 | Підвищення екологоенергетичної ефективності суднової енергоустановки охолодженням циклового повітря холодильними машинами | Пирисунько, М. А. |
2021-09-27 | Розробка систем охолодження для первинної низькотемпературної обробки та зберігання зерна дрібнонасіннєвих культур | Петушенко, С. М. |
2021-09-14 | Термодинамічні властивості бінарних сумішей діоксиду вуглецю з метаном, етаном і пропаном | Козловський, С. В. |
2021-05-14 | Теоретико методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах їі персистентної трансформації | Купріна, Н. М. |
2021-05-12 | Підвищення ефективності формування та оцінки якості партій пшениці різного призначення | Пенаки, А. А. |
2021-04-22 | 3абезпечення продовольчої безпеки регіону в умовах сталого розвитку: теорія, методологія, практика | Кордзая, Н. Р. |
2021-04-23 | Наукові основи розробки технологій функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження | Капустян, А. І. |
2021-05-12 | Удосконалення технології зберігання зерна кукурудзи в полімерних зернових рукавах | Желобкова, М. В. |
2021-05-12 | Стратегічне управління територіальним розвитком в умовах цифрової трансформації | Ракіпов, В. Р. |
2021-05-11 | Агропродовольчі холдинги в системі інклюзивного розвитку України: теорія, методологія, практика | Дідух, С. М. |
2021-04-21 | Науково-технічні основи удосконалення технології збагачення комбікормів біологічно активними речовинами | Макаринська, А. В. |
2021-05-13 | Економічна активність населення в умовах трансформації регіонального ринку праціі: проблеми та стратегічні пріоритети | Швець, О. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1566