Презентації (Presentations)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 21
- ДокументДіяльність науково-технічної бібліотеки у 2022 році(Одеський національний технологічний університет, 2022)
- ДокументПублікаційна стратегія, як основа наукової репутації(2022) Главчева, Ю.
- ДокументУправління якістю продукції харчування(Одеська національна академія харчових технологій, 2021) Біленька, І. Р.
- ДокументСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю(Одеська національна академія харчових технологій, 2021) Біленька, І. Р.
- ДокументСистема технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продукти(Одеська національна академія харчових технологій, 2015) Єгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В.Мета роботи – підвищення ефективності зберігання зерна і використання його природного поживного та енергетичного потенціалу та продуктивності транспортно-технологічних операцій шляхом створення системи технологій післязбиральної обробки і сушіння зерна та його переробки в оздоровчі хлібобулочні, харчові і високопродуктивні кормові продукти. Концепція роботи полягає у застосуванні системного підходу до вирішення проблем удосконалення технологій післязбиральної обробки, сушіння і зберігання зерна та його подальшої переробки в хлібобулочні, харчові і кормові продукти на основі застосування принципів ефективного використання енергій і розвитку методології оцінки ефективності та збільшення продуктивності транспортно-технологічних потоків і процесів в екологічно чистих і вибухобезпечних умовах.