Презентації (Presentations) : [21] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Діяльність науково-технічної бібліотеки у 2022 році-
2022Публікаційна стратегія, як основа наукової репутаціїГлавчева, Ю.
2021Управління якістю продукції харчуванняБіленька, І. Р.
2021Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюБіленька, І. Р.
2015Система технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продуктиЄгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В.
2021ОНАХТ – це високоякісна вища освіта, щасливе студентське життя та успішне майбутнє!-
2021Моніторинг досліджень науковця і установи у веб-просторіОльшевська, О. В.
2020Вода і цивілізаціяСтрікаленко, Т. В.
2021Леонардо да Винчи : художник, изобретатель, кулинар (1452 – 1519 гг.)Стрикаленко, Т. В.
2020Екосистемна діяльність Асоціацій виробників фасованих вод і напоїв у світіСтрікаленко, Т. В
2008Biotransformation of cereal raw materials in functional foods and supplementsKaprelyants, L.V.
2019Plant raw material biotransformations are useful methods for food functional ingredients productionKaprelyants, L.V.
2019Функціональні продукти харчування і нутригеноміка: сучасний стан і перспективиКапрельянц, Л. В.
2016Функціональні продукти і нутрицевтики – сучасні підходи харчової наукиКапрельянц, Л. В.
2017Звіт з наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій проректора з наукової роботи і міжнародних зв'язків, лауреата Державної премії України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора технічних наук, професора Капрельянця Леоніда Вікторовича (2010–2013 рр.)Капрельянц, Л. В.
2020Кафедра біоінженерії і води-
2019Одеська національна академія харчових технологій. «Твої знання, успіх та впевненість»-
2019Результати моніторингу якості вищої освіти-
2017Дослідження мікропартикуляту сироваткових білків як імітатора жиру за органолептичними та реологічними показникамиТележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2017Особливості технології приготування желе з коріння селериГолінська, Я. А.; Біленька, І. Р.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21