Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Діяльність науково-технічної бібліотеки у 2022 році | - |
2022 | Публікаційна стратегія, як основа наукової репутації | Главчева, Ю. |
2021 | Управління якістю продукції харчування | Біленька, І. Р. |
2021 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | Біленька, І. Р. |
2015 | Система технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продукти | Єгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В. |
2021 | ОНАХТ – це високоякісна вища освіта, щасливе студентське життя та успішне майбутнє! | - |
2021 | Моніторинг досліджень науковця і установи у веб-просторі | Ольшевська, О. В. |
2020 | Вода і цивілізація | Стрікаленко, Т. В. |
2021 | Леонардо да Винчи : художник, изобретатель, кулинар (1452 – 1519 гг.) | Стрикаленко, Т. В. |
2020 | Екосистемна діяльність Асоціацій виробників фасованих вод і напоїв у світі | Стрікаленко, Т. В |
2008 | Biotransformation of cereal raw materials in functional foods and supplements | Kaprelyants, L.V. |
2019 | Plant raw material biotransformations are useful methods for food functional ingredients production | Kaprelyants, L.V. |
2019 | Функціональні продукти харчування і нутригеноміка: сучасний стан і перспективи | Капрельянц, Л. В. |
2016 | Функціональні продукти і нутрицевтики – сучасні підходи харчової науки | Капрельянц, Л. В. |
2017 | Звіт з наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій проректора з наукової роботи і міжнародних зв'язків, лауреата Державної премії України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора технічних наук, професора Капрельянця Леоніда Вікторовича (2010–2013 рр.) | Капрельянц, Л. В. |
2020 | Кафедра біоінженерії і води | - |
2019 | Одеська національна академія харчових технологій. «Твої знання, успіх та впевненість» | - |
2019 | Результати моніторингу якості вищої освіти | - |
2017 | Дослідження мікропартикуляту сироваткових білків як імітатора жиру за органолептичними та реологічними показниками | Тележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І. |
2017 | Особливості технології приготування желе з коріння селери | Голінська, Я. А.; Біленька, І. Р. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21