Презентації (Presentations)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 21
  • Документ
    Діяльність науково-технічної бібліотеки у 2022 році
    (Одеський національний технологічний університет, 2022)
  • Документ
    Управління якістю продукції харчування
    (Одеська національна академія харчових технологій, 2021) Біленька, І. Р.
  • Документ
    Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
    (Одеська національна академія харчових технологій, 2021) Біленька, І. Р.
  • Документ
    Система технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продукти
    (Одеська національна академія харчових технологій, 2015) Єгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В.
    Мета роботи – підвищення ефективності зберігання зерна і використання його природного поживного та енергетичного потенціалу та продуктивності транспортно-технологічних операцій шляхом створення системи технологій післязбиральної обробки і сушіння зерна та його переробки в оздоровчі хлібобулочні, харчові і високопродуктивні кормові продукти. Концепція роботи полягає у застосуванні системного підходу до вирішення проблем удосконалення технологій післязбиральної обробки, сушіння і зберігання зерна та його подальшої переробки в хлібобулочні, харчові і кормові продукти на основі застосування принципів ефективного використання енергій і розвитку методології оцінки ефективності та збільшення продуктивності транспортно-технологічних потоків і процесів в екологічно чистих і вибухобезпечних умовах.