Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Formation of the Basic Objects Register for Odesa Region Enogastronomic Routes | Sarkisian, N.; Liganenko, M. |
2021 | Вивчення ефективності застосування мікрохвильового нагріву нафтопродуктів | Бошкова, І. Л.; Волгушева, Н. В.; Тітлов, О. С.; Альтман, Е. І.; Мукмінов, І. І. |
2021 | «Smart» industry | Antonova, A.; Snigur, T. |
2015 | Исследование взаимодействия ионов Sc (III) и Tb(III) с полифенольными соединениями | Степанова, А. |
2015 | Спектрально-люминесцентные характеристики комплексов Y(III) с хлорогеновой кислотой и Tb(III) с пропилгаллатом | Степанова, А. |
2015 | Спектрально-люминесцентные характеристики флавоноидов и их комплексов в растворе и в фазе сорбента | Степанова, А. |
2019 | Azeotrope-Breaking Potential of Binary Mixtures in Phase Equilibria Modeling | Artemenko, S.; Mazur, V. |
2020 | Оценка перспектив предварительного охлаждения природного газа в магистральных газопроводах перед сжатием при помощи теплоиспользующих абсорбционных холодильных машин | Титлов, А. С.; Дорошенко, В. М.; Васылив, О. Б.; Сагала, Т. А.; Георгиеш, Е. В.; Биленко, Н. А. |
2020 | Изучение эффектов воздействия микроволнового поля на растительную ткань | Бошкова, И. Л.; Волгушева, Н. В.; Титлов, А. С.; Бошков, Л. З.; Альтман, Э. И. |
2017 | Імітаційна модель управління дебіторською заборгованістю підприємств | Бондаренко, В. Г. |
2020 | Роль деонтологічної культури у процесі викладання іноземної мови майбутнім фахівцям туристичного профілю | Огреніч, М. А.; Шепель, М. Є.; Яковлєва, М. Л. |
2018 | Розроблення композиції складу борошняних кондитерських виробів протекторної дії | Дзюба, Н. А.; Землякова, О. В. |
2020 | Дистанційне навчання в Одеській академії харчових технологій: QUO VADIS | Дружкова, І. |
2019 | Use of pea concentrate in mixed fodder’s production | Маkаrynska, А. V.; Тurpurova, Т. M. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14