Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 14
- ДокументРозробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: гарніри.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Черкес Єва-Катерина МихайлівнаВиготовлення кулінарної продукції здійснюється на сучасних підприємствах громадського харчування. Заклад громадського харчування - це виробничо-торгова структура (наприклад, їдальня, ресторан, кафе, буфет, бар, шкільна їдальня тощо), яка забезпечує населення харчуванням шляхом приготування, реалізації кулінарної продукції та організації її споживання, а також може займатися організацією дозвілля. На підприємствах громадського харчування кулінарна продукція виготовляється поетапно - від постачання сировини, обладнання, інвентарю та енергії до реалізації готових страв. Процес перетворення сировини у готову продукцію має назву технологічного процесу.
- ДокументРозробка меню м’ясних страв в їдальні при підприємстві.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Соколенко Катерина ОлександрівнаОсновною метою ресторанного господарства є надання послуг з організації харчування поза домом — у місцях роботи, навчання тощо, а також виготовлення кулінарної продукції та організація її споживання, забезпечення якісного обслуговування клієнтів. Кулінарна продукція виготовляється на сучасних підприємствах громадського харчування
- ДокументРозробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: страви з м’яса яловичини.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Скрипченко Олександр ВолодимировичВиробництво кулiнарної продукцiї здiйснюється на сучасних пiдприємствах масового харчування. Пiдприємство масового харчування – це виробничо-торгова одиниця (їдальня, ресторан, кафе, закусочна, бар, шкiльна їдальня та iн.), яка виконує функцiї забеспечення населення харчуванням (виробництво кулiнарної продукцiї, її реалiзацiя i органiзацiя споживання), а також органiзовує цiкаве дозвiлля. Кулiнарну продукцiю на сучасному пiдприємствi масового харчування виробляють у певнi послiдовностi, починаючи вiд забезпечення сировиною i обладнанням, iнвентарем та енергiєю i закiнчуючи реалiзацiєю готової продукцiї.
- ДокументРозробка меню солодких страв в їдальні при підприємстві.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Себов Артур КостянтиновичРаціональне харчування працівників є невід’ємною частиною ефективної роботи підприємства та важливим чинником підтримання здоров’я персоналу. Їдальня на виробництві виконує не лише функцію забезпечення збалансованого раціону, але й має задовольняти смакові вподобання працівників. Зокрема, солодкі страви мають особливе значення: вони не тільки урізноманітнюють щоденне меню, а й позитивно впливають на настрій і емоційний стан колективу. У нинішніх умовах дедалі більше уваги приділяється якості продуктів харчування, привабливому зовнішньому вигляду страв та їхній поживній цінності. Це зумовлює необхідність розширення асортименту їдалень та впровадження більш різноманітного меню, яке враховуватиме смаки працівників, відповідатиме санітарно-гігієнічним вимогам і буде економічно доцільним.
- ДокументРозробка меню гарнірів в їдальні при підприємстві.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Пугачова Анастасія ОлександрівнаРесторанна індустрія України демонструє виняткову стійкість і здатність до адаптації, попри війну та економічні труднощі. У 2023 році чистий дохід галузі досяг 31,6 млрд грн — це на 120% більше порівняно з 2022 роком та на 26% більше, ніж у 2021-му. Лідером залишається Київ, який згенерував понад 23 млрд грн, або 72% загального доходу галузі. Дніпропетровська та Львівська області зайняли друге та третє місця з доходами 1,6 млрд грн і 1,4 млрд грн відповідно.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »