241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 105
- ДокументРозробка інноваційної концепції тематичного ресторану в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Боринський Михайло ВолодимировичКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка інноваційної концеп-ції тематичного ресторану в м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підпри-ємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної ро-боти. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити темати-чний заклад, що поєднує локальну буджакську кухню та кулінарні традиції регіо-ну, з акцентом на сезонні продукти, власну сироварню та атмосферу зеленого від-починку біля моря. Науково-дослідної частини, присвяченої дослідженню, зокрема проведен-ню фокус-групи, що допоможе виявити потреби клієнтів, оцінити їхні очікування та сформувати ефективні стратегії позиціонування закладів. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розра-хунки роботи закладу, а саме розрахунок технологічного обладнання для вироб-ничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закладу, також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслу-говування відвідувачів в залі. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових пос-луг, що пропонує заклад, його відповідність сучасним стандартам, представлено оргструктуру управління та розроблено штатний розпис робітників. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для виробничих цехів закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних ви-трат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.
- ДокументРозробка інноваційної концепції ресторану на даху в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Вадакарія Марія ДжонівнаКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка проекту ресторану на даху в м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підпри-ємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної ква-ліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити уніка-льний простір преміум-класу на даху житлового комплексу Aston Hall, який поєд-нає вишукану гастрономію, сучасний дизайн у стилі морської яхти, панорамні кра-євиди та багатофункціональні зони для відпочинку та заходів. Науково-дослідної частини, присвяченої аналізу попиту на певні послуги ресторану, що проектується, а саме куріння кальянів в ресторанах. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розра-хунки роботи закладу, а саме розрахунок технологічного обладнання для вироб-ничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закладу, також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслу-говування відвідувачів в залі. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових пос-луг, що пропонує заклад, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників під-приємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для виробничих цехів закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних ви-трат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.
- ДокументРозробка інноваційної концепції готельно-офісного комплексу з казино у м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Кошик СвітланаКваліфікаційна робота магістра, метою якої є інноваційної концепції готельно-офісного комплексу з казино у м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити 4*готельний комплекс з Казино, СПА- та Бізнес-центром. Науково-дослідної частини, присвяченої аналізу інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства, що надають послуги у сфері організації та проведення азартних ігор, запровадження яких, дасть можливість підтримувати конкурентоспроможність і клієнтоорієнтованість, забезпечить реалізацію стратегічних можливостей. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, запропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційна робота магістра містить: текстової частини – 128 стор; таблиць – 34; рисунків – 22; додатків – 12 , з них графічних аркушів – 8; літературних джерел – 35 найменування.
- ДокументРозробка інноваційної концепції розвитку ресторану "The Тruffle" (впровадження дитячого меню)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Приходько ВікторіяКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка інноваційної концепції розвитку ресторану ""The Тruffle"" з впровадженням дитячого меню, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної ква-ліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити дитяче інтерактивне меню із стравами здорового харчування, метою якого є формування у дітей звички споживати корисні страви з низьким вмістом цукру та жиру, навчання через гру. Науково-дослідної частини, присвяченої дослідженню попиту на інтерак-тивні дитячі меню здорового харчування. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме розрахунок технологічного обладнання для вироб-ничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закладу, також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслу-говування відвідувачів у залі. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонує заклад, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників під-приємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для виробничих цехів закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційна робота магістра містить: Текстової частини – 96 стор. Таблиць – __45__, Графіків – _8__ , Додатків – __9__, з них графічних аркушів – __8_. Літературних джерел – _30__ найменування.
- ДокументРозробка інноваційної концепції бізнес-готелю в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Маркевич ЄлизаветаКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка інноваційної концепції бізнес-готелю в м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити бізнес-готель «Odesa Hub Hotel» – ідеальне місце, де робота гармонійно поєднується з відпочинком, створюючи умови для вашого комфорту та успішної діяльності. Науково-дослідної частини, присвяченої пошуку aктуaльних технологічних iнновaцiй для створення позитивного іміджу підприємства гостинності серед потенційних споживачів. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.