241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
- ДокументРозробка концепції ресторану у форматі "Local Food" в м. Б.-Дністровський Одеської області з виробництвом автентичних борошняних виробів(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Жданова Вікторія СергіївнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка проекту ресторану у форматі ""Local Food"" в м. Б.-Дністровський Одеської області з виробництвом автен-тичних борошняних виробів Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної квалі-фікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції ресторану у форматі ""Local Food"" в м. Б.-Дністровський Одеської області з виробництвом автентичних борошняних виробів; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження попиту на послуги ресто-ранного господарства та борошняну продукції, особливості її приготування в ресторані; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових по-слуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи вироб-ництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих вироб-ничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підп-риємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
- ДокументРозробка концепції ресторану з фіто-баром в м. Одеса з застосуванням лікарської, пряно-ароматичної сировини для вирішення технологічних проблем(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Тимошенко Карина СергіївнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка концепції ресторану з фіто-баром в м. Одеса з застосуванням лікарської, пряно-ароматичної сировини для вирішення технологічних проблем Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств ресто-ранного господарства Одеси, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу ринку послуг підприємств рес-торанного господарства в м. Одеса, дослідженню попиту на послуги, а також об-ґрунтуванню концепції ресторану з фіто-баром, в якому для вирішення технологі-чних проблем буде використано лікарську та пряно-ароматичну сировину; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень по ефективності використання лікарської, пряно-ароматичної сировини для вирішен-ня технологічних задач і покращення харчової цінності і безпечності продукту; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір су-часного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, пе-редбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємс-тва, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
- ДокументРозробка концепції ресторану з впровадженням принципів Zero-waste в смт. Затока Б.-Дністровського р-ну Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кіслов Олександр ПавловичМетою кваліфікаційної роботи є розробка проекту ресторану, робота якого буде будуватися по принципам Zero-waste, що допоможе зберегти цінні рекреа-ційні ресурси курорту Затока Б.-Дністровського р-ну Одеської області Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні напрямки розвитку підприємств готе-льно-ресторанного господарства Затоки, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, в якому проаналізовано регіональний ринок послуг підп-риємств готельно-ресторанного господарства Затоки, досліджено попит на послуги ресторанів, обґрунтувано концепцію ресторану, робота якого буде будуватися по принципам Zero-waste, що допоможе у вирішені проблем збереження цінних рекреаційних ресурсів курорту Затока з достатньо високим антропогенним наван-таженням на навколишнє середовище; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження видів відходів в Україні та Затоці, можливості вирішення питань в аспекті їх зменшення та відношення потенційних клієнтів до цього питання; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір су-часного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, пе-редбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємс-тва, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
- ДокументРозробка нової концепції готелю "Моряк" в м. Чорноморськ Одеської області шляхом впровадження SPA- та Wellness-послуг(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Жабокрицька Діана ВалеріївнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку готелю ""Моряк"" в м. Чорноморськ шляхом впровадження роботи центру, який буде надавати розширений спектр SPA- та Wellness-послуг Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто стан готельно-ресторанного господарства м. Чорноморськ, основні задачі та напрямки його розвитку, проблеми роботи готелю ""Моряк"" і актуальність даної кваліфікаційної роботи, її наукову новизну і практичну цінність; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню нової концепції розвитку готелю ""Моряк"" в м. Чорноморськ Одеської області шляхом впровадження роботи центру, який буде надавати розширений спектр послуг; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження попиту на послуги закладів готельного господарства та послуги SPA- та Wellness-напрямку; - третього розділу, в якому проведено описання технології і організації роботи служб готелю, розроблено проект роботи центру SPA- та Wellness-послуг, розрахунок змін складу персоналу та описання експлуатаційної програми готелю; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, описано дизайн будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпеці підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці та безпеці відпочиваючих, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності готелю ""Моряк"" після впровадження роботи центру SPA- та Wellness-послуг, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
- ДокументРозробка нової концепції ресторану при готелі "Моряк" в м. Чорноморськ Одеської обл. шляхом включення до меню продуктів та страв палеодієти(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кирпач Владислав ОлеговичМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції ресторану при готелі ""Моряк"" в м. Чорноморськ Одеської обл. шляхом включення до меню продуктів та страв палеодієти Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств ресторанного господарства Чорноморська, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу ринку підприємств ресторанного бізнесу в м. Чорноморськ, дослідженню попиту на їх послуги, а також обґрунтуванню концепції ресторану при готелі ""Моряк"" в м. Чорноморськ Одеської обл. шляхом включення до меню продуктів та страв палеодієти - дієти наших пращурів; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень по визначенню відношення постенційних відвідувачів щодо популярних трендів ресторанного бізнесу, знання чинників та принципів здорового способу життя та основ палеодієти; - третього розділу, в якому розроблено меню з включенням страв палеодієти, проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, в якому описана земельна ділянка, де розташоване підприємство. Представлено описання заходів по екологічній безпечності, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.