English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи (Graduation projects)
Ступінь вищої освіти "Бакалавр" (Higher education degree Bachelor's)
H2 (204) -Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Переглянути за ключовими словами
H2 (204) -Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Постійне посилання зібрання
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/22196
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Перегляд H2 (204) -Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за Ключові слова
Перейти
Зараз показуємо
1 - 20 з 62
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
"кефір Ж=1
1
0 % в пакетах Пюр-Пак– 2 т/зм
1
2 % в пакетах Пюр- Пак – 5 т/зм
1
2 % в пакетах Пюр-Пак– 3 т/зм
1
5 %
1
5 % в пакетах Пюр-Пак – 3 т/зм
1
автоматизація технологічних процесів
1
бойня
1
біфідо-десерті
1
біфідо-сир кисломолочний
1
біфідойогурт
1
біфідопродукти
1
вершки пастеризовані з масовою часткою жиру 25 % в пакетах Пюр-Пак.
1
виробництво морозива
1
вирощування
1
ВРХ
1
гарніри
1
енергоощадні технології
1
заквасочні культури безпосереднього внесення
1
йогурт Ж=2
1
«
1
(current)
2
3
4
»