181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "mixolab CHOPIN"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології виробництва цільнозмеленого борошна на ТОВ «Столичний млин»(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Малюта ЮліяТема кваліфікаційної роботи магістра: «Удосконалення технології виробництва цільнозмеленого борошна на ТОВ «Столичний млин»» Задана продуктивність заводу: продуктивність заводу складає 185 т/год. Особливість заводу: у проекті борошномельного заводу передбачена заміна технологічного обладнання в зерноочисному відділенні, а саме встановлення сит оббивної машини для більш ретельного очищення поверхні зерна та заміна сит на усіх системах і встановлення жернових поставів з метою якісного здібнювання оболонкових продуктів. Мета кваліфікаційної роботи: обґрунтування технології виробництва цільнозернового борошна при реконструкції борошномельного заводу ТОВ «Столичний млин». Завдання кваліфікаційної роботи: визначення техніко-економічних показників, удосконалення технологічної схеми підприємства, підбір удосконаленого обладнання, розстановка його на планах поверхів, заміна сит для отримання оптимальної крупності борошна. Ключові слова: цільнозернове борошно, борошномельний завод, зерноочисне відділення, розмелювальне відділення, кількість і якість клейковини, реологічні властивості борошна. mixolab CHOPIN. В розрахунково-пояснювальну записку входять наступні розділи : Розділ 1. Стан проблеми та перспективи її вирішення. Розділ 2. Техніко-економічне обґрунтування. Розділ 3. Характеристика технологічних об’єктів та комунікації генерального плану підприємства. Розділ 4. Наукова частина. Розділ 5. Технологічна частина. Розділ 6. Техніко-економічні розрахунки. Висновки та пропозиції. Кількість листів графічної частини – 6 листів, Кількість сторінок у розрахунково-пояснювальній записці – 109 стор.