181 - Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181 - Харчові технології за Ключові слова "«сурімі»"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології імітованих продуктів типу «крабові палички» з частикових риб(ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби та морепродуктів, 2024) Волковинська ЕйсіКваліфікаційна робота містить дослідження, щодо удосконалення технології імітованих продуктів з сировини товарного рибництва на прикладі частикових риб є актуальною та дозволить отримувати делікатесні рибніпродукти типу «крабові палички» високої харчової цінності та із контрольованими показниками якості та безпечності при одночасному зниженні собівортості. У роботі наведено результати досліджень з уточнення розмірно-масових характристик, хімічного складу та якісних характеристик м’яса частикових риб, розроблені параметри отримання та дослідженні функціонально-технологічних та реологічних властивосте фаршу типу «сурімі» на їх основі. Змоделювано рецептуру імітованої продукції типу «крабові палички» та натурального барвника, запропоновано технологію імітованої продукції. Розроблено технологічну частину реалізації кваліфікаційної роботи – технологічну схему виробництва, продуктові розрахунки, підбір обладнання, тощо. Розроблено заходи з охорони праці при виробництві імітованого продукту типу «крабові палички». Наведено дані з визначення інвестиційної привабливості запропонованих розробок. Кваліфікаційна робота складається з розрахунково-пояснювальної записки на 104 арк.: реферат, вступ, 4 розділі, додатки, та графічної частини 4 аркуши. У роботі 26 таблиць, 7 рисунків, 68 використаних джерел.