241 - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "SPA-послуги"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції розвитку готелю "Едельвейс" шляхом впровадження додаткових спа-послуг в м. Яремче Івано-Франківської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Вікторія НазарАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка інноваційної концепції розвитку готелю "Едельвейс" шляхом впровадження додаткових спа-послуг в м. Яремче Івано-Франківської області» Метою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції готелю «Едельвейс» в м. Яремче Івано-Франківської області. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції розвитку закладу розміщення шляхом впровадження спа-послуг; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на аналіз попиту споживачів готельних послуг у районі розташування, доцільність впровадження спа-послуг в готелі та їх асортимент; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 100 стор.; таблиць – 22 графічних аркушів – 9
- ДокументРозробка інноваційної концепції розвитку готелю «Вілла Санторіні» в Одеській обл. (впровадження SPA- напрямку)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Мізюкіна ОленаМетою кваліфікаційної роботи є розробка інноваційної концепції розвитку готелю «Вілла Санторіні» в Одеській області. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - перший розділ кваліфікаційної роботи зосереджено на глибокому аналізі регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства Одеської області. В цьому розділі проведено детальне дослідження попиту та конкурентного середовища, що дозволило виявити ключові тренди та вимоги клієнтів. Також у цьому розділі представлено обґрунтування концепції розвитку готелю «Вілла Санторіні» з акцентом на інноваційний SPA-напрямок, виходячи з аналізу потреб ринку та специфіки регіону; - другий розділ присвячений представленню результатів наукового дослідження, зосереджується на визначені SPA-процедур, їх впливу на задоволеність клієнтів та внесок у конкурентоспроможність готелю. Цей розділ детально розглядає переваги та уподобання клієнтів, зосереджуючись на тому, як SPA-сервіс впливає на вибір готелю. На основі зібраних даних методом анкетування, визначено основні SPA-послуги, які будуть рекомендовані для готелю «Вілла Санторіні»; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де визначено організаційну структуру готелю «Вілла Санторіні» з SPA-послугами, а також визначено штатний розпис працівників; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, площі всіх зон будівлі та наведені розрахунки добудови SPA-центру та його основних приміщень, а також їх дизайн. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.