181-Харчові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 181-Харчові технології за Ключові слова "аквафаба"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційних технологій борошняних виробів на кондитерському підприємстві в м. Одеса(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Богачик АннаМетою кваліфікаційної роботи є розробка інноваційних технологій борошняних виробів на кондитерському підприємстві в м. Одеса за рахунок використання високобілкової рослинної сировини. В ході виконання наукової частини кваліфікаційної роботи розглянута доцільність заміни яєчного білку на аквафабу з нуту консервованого в технології бісквітних напівфабрикатів