Перегляд за Автор "Халілова-Чуваєва Ю. О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДоцільність створення екоглемпінгів на півдні України(2022) Желяско Н. К; Халілова-Чуваєва Ю. О.; Коротич О. М.Українські глемпінги розповсюджені по всій території країни. Вони дивують не лише широтою послуг та комфорту, а й особливостями екстер’єру та внутрішнього ди зайну. Можемо ознайомитись як із прозорими номерами-капсулами у сучасному стилі, так і з стильними афреймами та комфортними наметами. Кожен номер-будиночок є самостійним у опаленні, електроенергії та водопостачанні. Обов’язково виконуються всі вимоги та в наявності складові звичного номера.
- ДокументЕкологічні інновації в індустрії гостинності(2022) Маркевич Є. Р.; Халілова-Чуваєва Ю. О.У сучасному світі все більше пожвавлюється тенденція до збереження природних ресурсів та впровадження екологічних інновацій у заклади гостинності. Саме тому розвиток еко-готелів, основна діяльність яких направлена на збереження природних ресурсів – це прибутковий бізнес, що забезпечить не тільки залучення зацікавлених туристів, підвищить поінформованість людей у даній сфері, але й зробить свій внесок у збе реження довкілля.
- ДокументСоціальна відповідальність бізнесу у готельно-ресторанній сфері сучасної України(2022) Протасова Т. М.; Халілова-Чуваєва Ю. О.Готельний бізнес є достатньо не стабільним в умовах ринкового середовища, тому більшість підприємств мають на меті створити ефективну діяльність виробництва послуг. Сприянню ефективної роботи підприємств служить використання концепції соціальної відповідальності. В контексті бізнесу соціальна відповідальність трактується таким чином, що фірма функціонує не лише для вирішення фінансових питань, але зосереджена на суспільних проблемах. Концепція полягає в поєднанні прибутку з діяльностю, яка приносить користь людям.
- ДокументСоціальні інновації у готельному господарстві(2022) Патріченко Ю. С.; Халілова-Чуваєва Ю. О.З’ясовано, що впровадження соціальних інновацій у готельне господарство виступає не менш важливим, ніж впровадження технологічних, маркетин гових, процесних, управлінських та інших інновацій. Адже принципом сьогоденності кожного готельного підприємства стало «сервіс, доступний для всіх» та «все для задово лення клієнта». Використовуючи інноваційні методи і технології в соціальній галузі, го тель надасть кожному гостю відчуття особливості та унікальності, незалежно від віку, статі та фізичних можливостей особи. А це, у свою чергу, підвищить обсяг продажу готельного підприємства, поліпшить якість сервісу та оптимізацію витрат.
- ДокументІнновації в приготуванні страв та напоїв в закладах ресторанного господарства(2022) Наріжна Т. О.; Халілова-Чуваєва Ю. О.Провівши аналіз напрямів розвитку харчової індустрії, можна виділити дві основні групи інновацій в харчовій промисловості, які є перспективними. Перша група являє собою продуктові інновації - це застосування в приготуванні страв функціональних продуктів, продуктів спеціального призначення, продуктів з нових видів сировини, продуктів замінників або їх імітації, використання інноваційних способів обробки сировини. Другу групу складають такі технологічні інновації як використання інноваційної упаковки, харчових добавок, органічних продуктів, конфесійних продуктів, застосування технологій генної інженерії та харчових нанотехнологій