Перегляд за Автор "Стасюкова, К. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 23
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБагатогранність визначення поняття «конкуренція» та «конкурентоздатність»(2019) Іванченкова, Л. В.; Стасюкова, К. В.Дослідженням конкуренції займаються вчені вже досить довгий час, при цьому існує багато поглядів щодо конкуренції, і це поняття змінювалось в залежності від трансформаційних процесів в економіці.
- ДокументВикористання мультимедійної техніки при читанні лекцій студентам спеціальності 071 «Облік і оподаткування»(2019) Стасюкова, К. В.; Головаченко, Л. М.Застосування комп’ютерних інформаційних технологій у навчанні - одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку сучасного освітнього процесу. Інформаційна технологія навчання - це процес підготовки і передачі інформації засобом здійснення, якого є комп’ютерна техніка та програмні засоби.
- ДокументВикористання сучасних методів спілкування з кураторською групою під час дистанційного навчання(2022) Стасюкова, К. В.
- ДокументВиробництво екологічно-безпечної продукції як запорука її високої конкурентоспроможності та здорового способу життя(2019) Стасюкова, К. В.; Богуцька, Н. М.; Пяткова, В. М.; Хавроня, І. В.Стабільний розвиток та високу конкурентоспроможність можуть забезпечити лише екологічні та інноваційні технології, які є так званим органічним, зеленим сільським господарством.
- ДокументВнутрішньогосподарський контроль діяльності малих підприємств(2020) Стасюкова, К. В.; Головаченко, Л. М.Внутрішньогосподарський контроль розглядається як невід'ємна частина загальної системи управління підприємством. Потреба у внутрішньогосподарському контролі зумовлена багатьма обставинами, зокрема, бажанням власників та керівника знати про реальний стан справ на підприємстві.
- ДокументВнутрішній аудит бюджетних установ України(2018) Стасюкова, К. В.; Головаченко, Л. М.У сучасних умовах господарювання значно зростають обсяги платних послуг, що надаються бюджетними установами в залежності від напряму їх діяльності з метою поповнення доходів спеціального фонду кошторисів. Наявні внутрішньо - організаційні диспропорції бюджетних установ, нестабільність їх фінансового стану зумовлюють потребу використання внутрішнього контролю всіх напрямів життєдіяльності й функціонування установ як інструменту підвищення ефективності їх управління.
- ДокументДистанційна робота наукового гуртка «Смарт бухгалтер» в умовах пандемії(2021) Стасюкова, К. В.
- ДокументМетодика застосування податкового кодексу при вивченні дисципліни «Облік на підприємствах малого бізнесу»(2017) Стасюкова, К. В.Сьогодні і в соціальній сфері і на виробництві потрібні фахівці із знаннями, які б допомогли адаптуватися в будь-якій виробничій ситуації конкретного підприємства чи організації. Однак, традиційні стилі й методи навчання в певній мірі застаріли і не дають змоги молоді розвивати свої здібності.
- ДокументНапрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості(2019-10-29) Стасюкова, К. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено комплексному дослідженню рівня конкурентоспроможності на підприємствах м’ясної промисловості. У дисертації було запропоновано концептуальний підхід до формування механізму підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості, який на відміну від існуючих, включає в систему організаційно-економічну і фінансово-інвестиційну складову, зокрема, запропоновано на рівні регіону створити між виробниками м’ясних виробів кластер, що включатиме таку складову як координатор, що дасть змогу удосконалити управління витратами та провести фінансово-інвестиційні заходи. Удосконалено визначення поняття «конкурентоспроможність»; функції, які виконує конкуренція на підприємстві та їх взаємозв’язок; методичний підхід до оцінки показників, які впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості. Розвинено пропозиції, що включають реалізацію комплексу заходів, спрямованих на покращення конкурентної стратегії підприємств м’ясної промисловості; існуючі підходи по розрахунку конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості та скориговано їх для застосування в м’ясній промисловості; напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості.
- ДокументНапрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості(2019) Стасюкова, К. В.Дисертацію присвячено комплексному дослідженню рівня конкурентоспроможності на підприємствах м’ясної промисловості. У дисертації було запропоновано концептуальний підхід до формування механізму підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості, який на відміну від існуючих, включає в систему організаційно-економічну і фінансово-інвестиційну складову, зокрема, запропоновано на рівні регіону створити між виробниками м’ясних виробів кластер, що включатиме таку складову як координатор, що дасть змогу удосконалити управління витратами та провести фінансово-інвестиційні заходи. Удосконалено визначення поняття «конкурентоспроможність»; функції, які виконує конкуренція на підприємстві та їх взаємозв’язок; методичний підхід до оцінки показників, які впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості. Розвинено пропозиції, що включають реалізацію комплексу заходів, спрямованих на покращення конкурентної стратегії підприємств м’ясної промисловості; існуючі підходи по розрахунку конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості та скориговано їх для застосування в м’ясній промисловості; напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості.
- ДокументНауковий гурток як один із методів самостійної роботи студентів(2020) Стасюкова, К. В.; Головаченко, Л. М.
- ДокументНауково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства(2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
- ДокументНауково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції(Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.
- ДокументНауково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні(Каравела, 2018) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Палвашова, Г. І.; Скляр, Л. Б.; Стусницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Маркова, Т. Д.; Васьковська, К. О.; Магденко, С. О.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, Х. О.; Немченко, Г. В.; Щукіна, О. В.; Головаченко, Л. М.; Братой, О. І.; Васильєва, Ю. В.; Геращенко, А. І.; Євдосюк, С. С.; Коломієць, О. С.; Котельник, І. А.; Лазаренко, В. О.; Лагодзинська, М. С.; Левинська, В. А.; Лілік, В. О.; Мазурок, Н. О.; Ніконович, Д. В.; Плиска, Т. П.; Прокопенко, О. А.; Римар, Г. А.; Скляр, В. Ю.; Стрепенюк, М. М.; Ткачук, А. В.; Чмілевська, І. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій «Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні» висвітлюються науково-теоретичні положення організації та методології оціночної діяльності з огляду на необхідність оптимізації оціночного процесу та отримання достовірної інформації щодо справедливої вартості його об’єктів. Основний зміст монографії складається із логічно-відбудованих і пов'язаних між собою розділів, у яких розкриваються такі питання: - вивчення окремих проблем організації оціночної діяльності в Україні; - розгляд основних методичних підходів до оцінки майна, майнових прав та бізнесу в різних умовах господарювання; - обліково-аналітичний аспект процесів переоцінки активів підприємства. Практична цінність монографії полягає у тому, що результати наукових досліджень і здобутків її авторів охоплюють широке коло питань оцінки майна підприємств харчової промисловості та можуть бути корисними для організації діяльності суб’єктів, які займаються оціночною діяльністю, а також освітян, науковців і студентів економічних спеціальностей.
- ДокументОбліково-аналітичне забезпечення в умовах управління фінансово-економічною безпекою підприємства(Фенікс, 2015) Немченко, Б. В.; Тріщин, Ф. А.; Громова, О. М.; Загорняк, О. В.; Харківський, Д. Ф.; Євтушсвська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Луценко, І. С.; Мельник, Ю. М.; Ошепков, О. П.; Рогатіна, Л. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Васьковська, К. О.; Дойчева, К. С.; Маркова, Т. Д.; Славута, О. О.; Стасюкова, К. В.; Іванченков, В. С.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Рогатіна, О. В.; Щукіна, О. В.; Канашкіна, І. В.; Пчелянська, Г. Б.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено питання перспектив розвитку фінансової системи, системи бухгалтерського фінансового, статистичного, податкового та управлінською обліку, податкової політики підприємств, аспекти аналізу потенційних загроз, автоматизації простежуваності інформації, оцінки ефективності та контролю в межах системи управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової промисловості.
- ДокументОсновні аспекти обліку на підприємствах роздрібної торгівлі(2021) Стасюкова, К. В.
- ДокументОсобливості внутрішнього контролю на малому підприємстві(2018) Стасюкова, К. В.; Головаченко, Л. М.Основна мета контролю – орієнтація управлінського процесу на досягнення цілей, що стоять перед організацією при мінімізації ризиків.
- ДокументОсобливості проектів транскордонної співпраці та перевірки витрат в рамках даних проєктів(2021) Стасюкова, К. В.
- ДокументПроблеми організації фінансування власного бізнесу(2022) Стасюкова, К. В.
- ДокументСамостійна робота студента як основа сучасної форми навчання(2018) Стасюкова, К. В.Самостійна робота студентів повинна будуватися так, щоб розвивати вміння вчитися, формувати в студентів здатності до саморозвитку, творчого застосування отриманих знань, способам адаптації до професійної діяльності в сучасному світі.