Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Соц, С.М."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Виробництво вівсяного борошна та харчових висівок при переробленні голозерного вівса
    (2014) Соц, С.М.
    Розроблена схема виробництва борошна вівсяного із застосуванням гарячого кондиціювання зерна голозерного вівса, яка передбачає виробництво вівсяного борошна та харчових висівок.
  • Документ
    Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід та якість пластівців з голозерного ячменю
    (2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Колесніченко, С.В.
    Метою даного дослідження є визначення впливу ВТО на вихід та якісні властивості ячмінних пластівців отриманих із голозерного ячменю.
  • Документ
    Вплив режимів шліфування зерна голозерного вівса сорту «Саломон» на зміну вмісту β-глюканів в ядрі
    (2014) Соц, С.М.
    Проведені дослідження, які показали, що при застосуванні певних режимів холодного кондиціювання (зволоження) та шліфування при переробленні досліджуваного сорту голозерного вівса можливо досягти збільшення вмісту даного компоненту в готовій продукції в 1,5...1,7 рази в порівнянні з традиційними вівсяними продуктами.
  • Документ
    Деякі питання упорядкування навчального процесу в кредитно-модульній системі
    (2009) Шутенко, Є.І.; Соц, С.М.
  • Документ
    Нові технології переробки вівса
    (2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.
    Світова промисловість з переробки вівса демонструє тенденцію відходу від традиційних плівкових сортів та переорієнтованість на нові високопродуктивні голозерні сорти, яка більшою мірою відбувається із збереженням традиційного асортименту вівсяних продуктів.
  • Документ
    Особливості переробки вітчизняного зерна полби
    (2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Жара, М.
    Перспективною культурою для розширення асортименту круп’яних продуктів є зерно полби, яке являє собою особливий сорт пшениці, що характеризується своєрідною морфологічною будовою зерна і колоса, а також невибагливістю до агрокліматичних умов.
  • Документ
    Перспективи використання голозерного вівса у вітчизняній круп’яній промисловості
    (2014) Соц, С.М.
    Розроблені технологічні схеми переробки голозерних сортів вівса в крупи і круп`яні продукти.
  • Документ
    Спрощення процесів виробництва вівсяних круп
    (2014) Соц, С.М.
    Проведено дослідження, метою яких є розробка технологій та режимів переробки нових безплівкових сортів вівса та їх впровадження у вітчизняне круп`яне виробництво.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок