Перегляд за Автор "Соц, С.М."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВиробництво вівсяного борошна та харчових висівок при переробленні голозерного вівса(2014) Соц, С.М.Розроблена схема виробництва борошна вівсяного із застосуванням гарячого кондиціювання зерна голозерного вівса, яка передбачає виробництво вівсяного борошна та харчових висівок.
- ДокументВплив воднотеплової обробки зерна на вихід та якість пластівців з голозерного ячменю(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Колесніченко, С.В.Метою даного дослідження є визначення впливу ВТО на вихід та якісні властивості ячмінних пластівців отриманих із голозерного ячменю.
- ДокументВплив режимів шліфування зерна голозерного вівса сорту «Саломон» на зміну вмісту β-глюканів в ядрі(2014) Соц, С.М.Проведені дослідження, які показали, що при застосуванні певних режимів холодного кондиціювання (зволоження) та шліфування при переробленні досліджуваного сорту голозерного вівса можливо досягти збільшення вмісту даного компоненту в готовій продукції в 1,5...1,7 рази в порівнянні з традиційними вівсяними продуктами.
- ДокументДеякі питання упорядкування навчального процесу в кредитно-модульній системі(2009) Шутенко, Є.І.; Соц, С.М.
- ДокументНові технології переробки вівса(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.Світова промисловість з переробки вівса демонструє тенденцію відходу від традиційних плівкових сортів та переорієнтованість на нові високопродуктивні голозерні сорти, яка більшою мірою відбувається із збереженням традиційного асортименту вівсяних продуктів.
- ДокументОсобливості переробки вітчизняного зерна полби(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Жара, М.Перспективною культурою для розширення асортименту круп’яних продуктів є зерно полби, яке являє собою особливий сорт пшениці, що характеризується своєрідною морфологічною будовою зерна і колоса, а також невибагливістю до агрокліматичних умов.
- ДокументПерспективи використання голозерного вівса у вітчизняній круп’яній промисловості(2014) Соц, С.М.Розроблені технологічні схеми переробки голозерних сортів вівса в крупи і круп`яні продукти.
- ДокументСпрощення процесів виробництва вівсяних круп(2014) Соц, С.М.Проведено дослідження, метою яких є розробка технологій та режимів переробки нових безплівкових сортів вівса та їх впровадження у вітчизняне круп`яне виробництво.