Перегляд за Автор "Солоницька, І. В."
Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ106191 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів(2016) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Коцюк, І. С.Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що включає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, формування тістових заготовок, бродіння, вистоювання, випікання виробів на 70 %, зберігання та повне випікання, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 25-50 % картопляного крохмалю.
- Документ113694 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів(2017) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Ткаченко, Н. С.Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що передбачає приготування тіста безопарним методом, введення рецептурних компонентів, бродіння, вистоювання, часткове випікання, заморожування, витримка, розморожування і остаточне випікання готового продукту, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста додатково вводять 5-10 мас. % мальтозної патоки і 5-10 мас. % пшеничних висівок, а розморожування проводять при кімнатній температурі протягом 120-125 хвилин.
- Документ135628 Композиція інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення(2019) Солоницька, І. В.; Савенко, К. В.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення за технологією "відкладеного випікання", в якій шляхом введення нових компонентів, забезпечити підвищення швидкості бродіння, покращення органолептичних та фізико-хімічних показників готового продукту, збагачення його вітаміном С.
- Документ75673 Склад для виробництва булочки «До сніданку» із заморожених напівфабрикатів(2012) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.Склад для виробництва булочки із заморожених напівфабрикатів, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить молочну сироватку, олію рослинну, цукор-пісок.
- Документ76073 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення(2012) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Писанецька, О. Є.Спосіб виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення, який включає заміс тіста, його бродіння, формування тістових заготовок, їх вистоювання та випікання, який відрізняється тим, що випікають тістові заготовки до 70 % повної готовності, потім заморожують, зберігають 5-7 днів, розморожують та випікають до повної готовності.
- Документ76495 Склад для виробництва булочки «Корисної» із заморожених напівфабрикатів(2013) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.Склад для виробництва булочки із заморожених напівфабрикатів, який містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить молочну сироватку, олію рослинну, цукор-пісок.
- Документ88843 Склад для виробництва напівфабрикатів для хліба, виготовленого за технологією відкладеного випіканн(2014) Солоницька, І. В.; Савкова, Є. В.; Іваненко, В. О.Склад для виробництва напівфабрикатів для хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить пектин, молочну сироватку.
- Документ88844 Склад для виробництва напівфабрикатів для хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання(2014) Солоницька, І. В.; Савкова, Є. В.; Іваненко, В. О.Склад для виробництва напівфабрикатів для хліба, виготовленого за технологією відкладеного випікання, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що додатково містить крохмальну патоку, молочну сироватку.
- Документ88893 Склад для виробництва хліба із заморожених напівфабрикатів(2014) Солоницька, І. В.; Савкова, Є. В.; Іваненко, В. О.Склад для виробництва хліба із заморожених напівфабрикатів, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль харчову, який відрізняється тим, що він додатково містить соняшниковий лецитин та молочну сироватку.
- ДокументВизначення параметрів часткового випікання та умов допікання хлібобулочних виробів з заморожених напівфабрикатів(2018) Солоницька, І. В.; Добровольский, В. В.Розглянуто переваги та основні проблеми технологій «відкладеного випікання» хлібобулочних напівфабрикатів. На основі попередніх досліджень була удосконалена рецептура хлібобулочних напівфабрикатів та запропонована заміна синтетичних компонентів - емульгаторів і поліпшувачів окисної дії аналогічними за технологічними властивостями інгредієнтами природного походження.
- ДокументОснови сенсорного аналізу харчових продуктів(Гельветика, 2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Верхівкер, Я. Г.; Солоницька, І. В.; Солецька, А. Д.; Манолі, Т. А.У навчальному посібнику "Основи сенсорного аналізу харчових продуктів" наведено загальну класифікацію та характеристику органолептичних властивостей таких груп продуктів, як вина, соків та сік-містких напоїв, кави та чаю, хлібо-булочних виробів, м'ясних та рибних продуктів. Крім того, розглянуто питання якості з точки зору органолептичних властивостей, впливу сировини на якість, правила дегустації та основи організації сенсорного аналізу харчових продуктів вищезазначених груп.
- ДокументОсновні недоліки технологій «відкладеного випікання» і шляхи їх усунення(2017) Солоницька, І. В.; Пожіткова, Л. Г.; Добровольський, В. В.На сьогодні ринок заморожених напівфабрикатів хлібобулочних виробів один з тих, що найдинамічніше розвивається. Технологія приготування хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів на даний час все більш широко застосовується і реалізується в хлібопекарській промисловості України.
- ДокументПроблеми хлібопекарського ринку України та світові тренди хлібопечення(2022) Солоницька, І. В.; Добровольський, В. В.
- ДокументРозробка технології хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів і зеленої маси амаранту(ОДАХТ, 2000) Солоницька, І. В.Дисертація на здобуття вченого ступеня кандидата технічних наук за фахом 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів. Дисертація присвячена питанням розробки технології хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів і зеленої маси амаранту. Теоретично й експериментально обгрунтован механізм взаємодії добавок порошків зеленої маси листових овочів і амаранту з компонентами тіста. Встановлено, що введення порошків зеленої маси шпинату, петрушки, амаранту сприяють підвищенню харчової цінності хлібобулочних виробів.
- ДокументРоль готельно-ресторанного бізнесу у розвитку проектів ЄС системи географічних зазначень та «Дороги вина та смаку Української Бессарабії»(2020) Солоницька, І. В.; Лебеденко, Т. Є.; Коротич, О. М.За підтримки проекту Євросоюзу «Підтримка системи географічних зазначень в Україні» було створено перший в Україні проект еногастрономічного туризму «Дороги вина та смаку Української Бессарабії», робота над яким триває нині в Одеській області.
- ДокументСучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності(2021) Лебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П.