Перегляд за Автор "Решта, С.П."
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикладання дисципліни «Органічна хімія» з використанням інноваційних форм, методів і засобів навчання(2013) Решта, С.П.; Данилова, О.І.
- ДокументНауково-методичне забезпечення дисциплін хімічного напрямку у навчанні студентів технологічних спеціальностей(2016) Решта, С.П.У сучасних умовах реформування системи освіти України набула актуальності проблема професійної підготовки фахівців технологічних спеціальностей в технічних ВНЗ з дисциплін, розуміння яких тісно пов’язано із протіканням технологічних процесів. До ґрунтовних дисциплін з цього напрямку можна віднести органічну, неорганічну, аналітичну, фізичну хімію, а також харчову, біоорганічну, біохімія, а також біотехнологію.
- ДокументОсновні підходи до визначення біологічної активності олігомерів вуглеводів методами in vitro(2015) Решта, С.П.; Данилова, О.І.Ми пропонуємо для визначення різних БАД: полісахариди, жири, вітаміни, органічні кислоти, фенольні сполуки, ефірні олії, сапоніни, сердечні глікозиди, алкалоїди використовувати такі показники, які можливо визначити in vitro, як антиоксидантні та пребіотичні властивості.
- ДокументОсобливості викладання дисципліни «Управління якістю продукції» для фахівців готельно-ресторанної справи(2015) Решта, С.П.; Тележенко, Л.М.У сучасних умовах хазяйнування, побудови надійного та ефективного прискорення соціально-економічного розвитку українського загалу без докорінного поліпшення якості продукції та послуг не може бути вирішеним жодне наукове, виробниче та соціальне завдання. Вирішення проблеми підвищення якості продукції та послуг можливе тільки на основі цілеспрямованої підготовки кадрів та підвищення кваліфікації студентів спеціальності 8.14010101.
- ДокументОсобливості викладання хімічних дисциплін у технічних ВНЗ(2015) Решта, С.П.Розказані основні принципи, які використовуються при навчанні дисциплін хімічного профілю.
- ДокументПідвищення компетенції студентів-технологів при вивченні дисципліни «Товарознавство»(2016) Козлов, Г.Ф.; Решта, С.П.Випускник ОНАХТ повинен володіти не тільки системою загальних знань, спеціальних вмінь та навичок, але й отримати необхідну професійну обізнаність, досвід прийняття рішень, здатність до підвищення компетенції у подальшій професійній діяльності. Мова йде про формування спеціалістівтехнологів готельно-ресторанного бізнесу як творчої особистості з високою трудовою активністю.
- ДокументПідвищення компетенції студентів-технологів при вивченні дисципліни «Товарознавство»(2016) Решта, С.П.Випускник ОНАХТ повинен володіти не тільки системою загальних знань, спеціальних вмінь та навичок, але й отримати необхідну професійну обізнаність, досвід прийняття рішень, здатність до підвищення компетенції у подальшій професійній діяльності. Мова йде про формування спеціалістівтехнологів готельно-ресторанного бізнесу як творчої особистості з високою трудовою активністю.
- ДокументРозвиток інтелектуальних здібностей студентів під час викладання дисципліни «Органічна хімія»(2014) Решта, С.П.; Данилова, О.І.Процес навчання хімії у ВНЗ постійно удосконалюється завдяки використанню новітніх технологій та різних методологічних підходів і методичних прийомів. В наш час з'явилася необхідність при викладанні курсу органічної хімії та засвоєнні його студентами надавати відомості, що дозволяють пристосовувати ці знанні для отримання теоретичного і практичного для оволодіння спеціальними дисциплінами, близькими до майбутньої професії, що забезпечує успіх підготовки компетентного фахівця на ринку праці.
- ДокументРоль дисциплін хімічного напрямку в навчанні студентів технологічних спеціальностей(2015) Решта, С.П.Зміни в громадському житті вимагають розвитку нових способів освіти і педагогічних технологій, створення нових методологічних підходів для формування вільної, відповідальної, гуманної особи, здатної до подальшого саморозвитку. На жаль, сучасна система вивчення дисциплін хімічного профілю у школі зазнала значного скорочення, в той же час, знання особливостей хімічних перетворень сполук, сировини, компонентів харових продуктів вкрай необхідне при освоєнні низки технологічних дисциплін технічних ВНЗ.
- ДокументСучасні методи навчання при викладанні курсу «Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів»(2009) Решта, С.П.; Денісюк, Н.О.
- ДокументШляхи підвищення якості дипломних робіт студентів-товарознавців(2014) Бочарова, О.В.; Єгорова, А.В.; Решта, С.П.Доцільність пошуку нових шляхів підвищення якості дипломних робіт студентів-товарознавців в сучасних умовах обумовлена як відсутністю належного фінансування наукових досліджень, так і труднощами підготовки фахівців саме товарознавчого профілю. Ці труднощі пов’язані з необхідністю надання студентам знань та вмінь, які мають відповідати міжнародному рівню, що потребує застосування у навчальному процесі сучасного обладнання.
- ДокументІнноваційні технології при викладанні дисципліни «Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів»(2010) Данилова, О.І.; Решта, С.П.
- ДокументІнтелектуальна власність при викладанні курсу «Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів»(2009) Данилова, О.І.; Решта, С.П.