Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Овсянникова, Л. К."

Зараз показуємо 1 - 20 з 50
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    110460 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту
    (2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Юрковська, В. В.
    Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
  • Документ
    111274 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту
    (2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Щербатюк, С. І.
    Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь філь’єри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну і пшеничну крупи змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
  • Документ
    118202 Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту «Сонячний»
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Щербатюк, С. І.; Царенко, К. С.
    Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту, що передбачає просіювання кукурудзяної крупи, змішування її з сіллю, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу додатково змішують з розмеленим насінням льону і сумішшю прянощів.
  • Документ
    119787 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сезам»
    (2017) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Соколовська, О. Г.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить розмелене насіння кунжуту, рисову і вівсяну крупи і суміш прянощів.
  • Документ
    128262 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сочевичка»
    (2018) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Маматов, М. О.; Січкарь, В. І.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу, сіль кухонну і продукт переробки зерна бобової культури, яка відрізняється тим, що додатково містить рисову і вівсяну крупи та суміш прянощів, а як продукт переробки зерна бобової культури - розмелене насіння дрібнонасіннєвої сочевиці.
  • Документ
    128546 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту «Білковий»
    (2018) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Євдокимова, Г. Й.; Сімоніна, В. С.; Марковська, К. О.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу, сіль кухонну і продукт переробки зерна бобової культури, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш прянощів, а як продукт переробки зерна бобової культури - розмелені боби машу.
  • Документ
    136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.; Чумаченко, Ю. Д.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва екструдованого продукту "ЧіаСан", в якій, шляхом заміни горохового борошна на розмелене насіння зерен чіа, рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, забезпечити підвищення харчової та біологічної цінності розробленого продукту.
  • Документ
    Актуальные проблемы использования семян чечевицы
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевская, Л. А.; Орлова, С. С.; Щербатюк, С. И.
    Использование семян чечевицы является перспективным с точки зрения пищевой ценности. Знание физических и технологических свойств зерновой массы как сыпучего материала позволяет обосновать рациональные режимы технологических процессов, проводимых с зерном при его послеуборочной обработке и последующем хранении. Подробное изучение физических и технологических свойств может обеспечить оптимальные условия для сохранности семян без ухудшения их качества.
  • Документ
    Биохимическая характеристика и технологические достоинства новых сортов твердой пшеницы как сырья для пищевой промышленности
    (ОТИПП, 1988) Овсянникова, Л. К.
    Диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук по специальности 05.18.02 - Технология зерновых, бобовых, крупяных продуктов и комбикормов. В диссертационной работе рассмотрена биохимическая характеристика и технологические достоинства новых сортов твердой пшеницы как сырья для пищевой промышленности. Изучены закономерности изменения выхода и зольности промежуточных продуктов в процессе крупообразования в зависимости от режимов подготовки зерна озимой твердой пшеницы к помолу. Установлено и подтверждено испытаниями, что на основе совместной переработки зерна твердой пшеницы и картофельных хлопьев можно выработать новые виды пищевых формованных продуктов типа круп, обладающих хорошими питательными, потребительскими и кулинарными достоинствами и могут быть использованы в общественном питании, пищеконцентратной промышленности и быту в качестве суповых засыпок для первых блюд и как гарниры при изготовлении вторых блюд. На разработанный способ производства пищевых формованных продуктов типа картофельной крупы получено авторское свидетельство.
  • Документ
    Визначення параметрів та термінів активного вентилювання дрібнонасіннєвих культур
    (2016) Овсянникова, Л. К.; Опришко, О. В.
    Метою досліджень є визначення аеродинамічних властивостей дрібнонасіннєвих ку- льтур (сорго, гірчиці) та питомих витрат повітря, які необхідні для проектування установок активного вентилювання та встановлення термінів вентилювання.
  • Документ
    Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів
    (2019) Орлова, С. С.; Овсянникова, Л. К.
    В даний час для нагрівання, сушіння та інших способів вологотеплової обробки зерна використовуються різноманітні види підведення енергії, але не завжди наводяться докази їх ефективності. У зв’язку з цим викладено теоретичні основи і практичне використання цих методів обробки зерна.
  • Документ
    Вплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху
    (2020) Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.
    В дослідженні визначаються чисельні значення рівноважної вологості гороху та встановлюються закономірності зміни рівноважної вологості гороху в залежності від параметрів навколишнього середовища.
  • Документ
    Гигроскопические свойства мелкосеменной чечевицы
    (2018) Овсянникова, Л. К.; Валевская, Л. А.; Соколовская, А. Г.; Щербатюк, С. И.; Маматов, Н. А.
    Цель данной работы - установление влияния относительной влажности воздуха и его температуры на гигроскопические свойства мелкосеменной чечевицы, что позволит улучшить качество и обеспечить долгосрочное гарантированное ее хранение.
  • Документ
    Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Соколовська, О. Г.
    Метою роботи є встановлення впливу відносної вологості повітря і його температури на гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, що дозволить поліпшити якість і забезпечити довгострокове гарантоване її зберігання. Були досліджені гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, вирощеної в Одеській області, при різних режимах зберігання.
  • Документ
    Досвід передових підприємств галузі - у навчальний процес
    (2019) Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Борта, А. В.; Овсянникова, Л. К.
    Україна за своїм природно-ресурсним та аграрним потенціалом посідає провідне місце серед країн світу. Сприятливі кліматичні умови і якісні земельні ресурси зумовлюють значний потенціал агропромислового комплексу України. Продукція сільського господарства є ресурсною складовою виробництва у різних галузях національного господарства, а її експорт - однією з найважливіших статей зовнішньої торгівлі країни.
  • Документ
    Дослідження геометричних характеристик зерна спельти
    (2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Овсянникова, Л. К.; Васильєв, С. В.
    Геометричні розміри зерна відіграють значну роль в обґрунтуванні режимів післязбиральної обробки зерна. В першу чергу, це стосується процесу очищення зерна від домішок, який вимагає правильного вибору форми і розмірів отворів решіт на сепараторах. Геометричні характеристики зерна входять у математичні моделі процесів сепарування, вентилювання, сушіння, здрібнення та інших.
  • Документ
    Дослідження гігроскопічних властивостей сочевиці
    (2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.
    В статті наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей сочевиці. Досліджено вплив відносної вологості повітря, температури повітря та вологості зерна на рівноважну вологість сочевиці.
  • Документ
    Дослідження деяких показників якості гороху нових сортів в процесі їх післязбиральної обробки
    (2020) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.
    Проведено дослідження, мета якого _ вивчення властивостей зерна гороху як об'єкта первинної обробки, обґрунтування найбільш ефективного його очищення, що забезпечить найкращу якість нових сортів гороху.
  • Документ
    Дослідження процесу сушіння зернових дрібнонасіннєвих культур
    (2017) Станкевич, Г. М.; Овсянникова, Л. К.; Валентюк, Н. О.; Юрковська, В. В.
    Проведені дослідження, на підставі яких отримані рівняння, що дозволяють прогнозувати процес сушіння дрібнонасіннєвих зернових культур за різних значень вологості, товщини шару зерна і тривалості підведення мікрохвильової енергії і продування зовнішнім повітрям.
  • Документ
    Залучення студентів коледжів до науково-дослідної роботи
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Шалений, В. А.
    Наукова робота дає можливість розкрити інтелектуальний потенціал студента, зробити свій внесок у дослідження актуальних проблем науки, оволодіти науковими методами і, що головне для студента, усвідомити важливість такої роботи для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок