Перегляд за Автор "Нікітчіна, А. О."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання хромогенних субстратів для визначення безпеки та якості пресервів(2019) Пилипенко, Л. М.; Нікітчіна, Т. І.; Нікітчіна, А. О.Метою роботи стало проведення мікробіологічного контролю рибних пресервів збагачених додаванням у заливку меду та пектинових речовин із використанням нового покоління мікробіологічних середовищ.
- ДокументВплив ергономіки на здоров’я та безпеку праці користувачів ПК(2019) Нікітчіна, А. О.З метою збереження здоров’я комп’ютерна ергономіка та гігієна праці повинні стати звичними, повсякденними речами для молодої людини.
- ДокументОбґрунтування використання рослинних гідроколоїдів з регульованими функціональними властивостями формованих виробів із гідробіонтів(2017) Нікітчіна, А. О.; Парелюлько, В. С.Найважливішою складовою концепцією здорового харчування населення є створення асортименту нових продуктів, споживання яких зможе забезпечити поліпшення харчового статусу людини. Одним із найбільш економічно пріоритетних досягнень у цьому напрямку є виробництво формованих виробів із використанням малопридатних пониженої товарної цінності гідробіонтів.
- ДокументПроблемні питання охорони праці молоді в Україні(2020) Нікітчіна, А. О.; Жукова, Т. О.; Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.Ризик виникнення виробничих травм серед молодих працівників зумовлений відсутністю достатнього досвіду, знань та навичок; нехтуванням власною безпекою та іноді зайвою самовпевненістю у своїх можливостях. Вирішення проблем виробничого травматизму та профзахворювань потребує, по-перше, вдосконалення законодавчих норм щодо охорони праці молоді, а, по-друге, додержання цих норм на всіх робочих місцях й розуміння працюючою молоддю своїх прав та обов‘язків щодо безпечних та здорових умов власної праці .
- ДокументРегулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах(2020) Баришева, Я. О.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.; Василів, В. П.Проаналізовані способи регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах, до яких відносять: температуру зберігання, високотемпературну обробку, застосування гідроколоїдів рослинного походження, вміст кухонної солі, зберігання у модифікованій атмосфері, опромінення дозою від 1 до 3 кГр.
- ДокументРесурси влади в постіндустріальному суспільстві(2017) Нікітчіна, А. О.Постіндустріалізм – теорія нової стадії розвитку суспільства, який слідує за індустріальним суспільством. Провідна роль в такому суспільстві відводиться сфері послуг, науки, освіти, а основним об'єктом діяльності стає торгівля інформацією. Ресурси влади – це всі ті засоби, використання яких забезпечує вплив на об’єкт влади відповідно до цілей суб’єкта.
- ДокументРозробка параметрів процесів попередньої обробки м’язової тканини кефалевих в технології пресервів(2017) Нікітчіна, А. О.; Довжинська, А. О.Метою роботи є розробка параметрів процесів попередньої обробки м’язової тканини кефалевих в технології імітованої рибопродукції без використання штучних регуляторів протеолізу і барвників.
- ДокументРозробка технологічних параметрів гарячих маринадів на основі композицій альгінових кислот з низькоетерифікованими пектиновими речовинами(2018) Нікітчіна, А. О.; Довжинська, А. О.Мета даної роботи - розробка рецептур і технологій нових маринованих продуктів підкопчених прісноводних риб, що дозволяє отримувати більш дешевий продукт з підвищеною біологічною цінністю.
- ДокументСкринінг аутентичності продуктів рибного промислу із застосуванням ДНК-маркерів(2020) Пилипенко, Л. М.; Нікітчіна, А. О.
- ДокументТвердість води та її вплив на організм людини(2018) Нікітчіна, А. О.; Ляпіна, О. В.Одним із важливих показників якості води – це її твердість. Для нормального функціонування організму, а також при господарсько-побутовому використанніводи необхідно, щоб концентрація «солейтвердості» відповідала вимогам нормативної документації.
- ДокументУдосконалення технології рибних снеків з прісноводної риби(2019) Горбачов, М. А.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Баришева, Я. О.Предметом даного дослідження є удосконалення технології солоно-сушених снеків структурованих з товстолобика строкатого. Для досягнення мети вирішувалися наступні завдання: розробка технологічної схеми, розробка рецептури, отримання продукції та оцінка її органолептичних показників.