Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Нікітчіна, А. О."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання хромогенних субстратів для визначення безпеки та якості пресервів
    (2019) Пилипенко, Л. М.; Нікітчіна, Т. І.; Нікітчіна, А. О.
    Метою роботи стало проведення мікробіологічного контролю рибних пресервів збагачених додаванням у заливку меду та пектинових речовин із використанням нового покоління мікробіологічних середовищ.
  • Документ
    Вплив ергономіки на здоров’я та безпеку праці користувачів ПК
    (2019) Нікітчіна, А. О.
    З метою збереження здоров’я комп’ютерна ергономіка та гігієна праці повинні стати звичними, повсякденними речами для молодої людини.
  • Документ
    Обґрунтування використання рослинних гідроколоїдів з регульованими функціональними властивостями формованих виробів із гідробіонтів
    (2017) Нікітчіна, А. О.; Парелюлько, В. С.
    Найважливішою складовою концепцією здорового харчування населення є створення асортименту нових продуктів, споживання яких зможе забезпечити поліпшення харчового статусу людини. Одним із найбільш економічно пріоритетних досягнень у цьому напрямку є виробництво формованих виробів із використанням малопридатних пониженої товарної цінності гідробіонтів.
  • Документ
    Проблемні питання охорони праці молоді в Україні
    (2020) Нікітчіна, А. О.; Жукова, Т. О.; Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.
    Ризик виникнення виробничих травм серед молодих працівників зумовлений відсутністю достатнього досвіду, знань та навичок; нехтуванням власною безпекою та іноді зайвою самовпевненістю у своїх можливостях. Вирішення проблем виробничого травматизму та профзахворювань потребує, по-перше, вдосконалення законодавчих норм щодо охорони праці молоді, а, по-друге, додержання цих норм на всіх робочих місцях й розуміння працюючою молоддю своїх прав та обов‘язків щодо безпечних та здорових умов власної праці .
  • Документ
    Регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах
    (2020) Баришева, Я. О.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.; Василів, В. П.
    Проаналізовані способи регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах, до яких відносять: температуру зберігання, високотемпературну обробку, застосування гідроколоїдів рослинного походження, вміст кухонної солі, зберігання у модифікованій атмосфері, опромінення дозою від 1 до 3 кГр.
  • Документ
    Ресурси влади в постіндустріальному суспільстві
    (2017) Нікітчіна, А. О.
    Постіндустріалізм – теорія нової стадії розвитку суспільства, який слідує за індустріальним суспільством. Провідна роль в такому суспільстві відводиться сфері послуг, науки, освіти, а основним об'єктом діяльності стає торгівля інформацією. Ресурси влади – це всі ті засоби, використання яких забезпечує вплив на об’єкт влади відповідно до цілей суб’єкта.
  • Документ
    Розробка параметрів процесів попередньої обробки м’язової тканини кефалевих в технології пресервів
    (2017) Нікітчіна, А. О.; Довжинська, А. О.
    Метою роботи є розробка параметрів процесів попередньої обробки м’язової тканини кефалевих в технології імітованої рибопродукції без використання штучних регуляторів протеолізу і барвників.
  • Документ
    Розробка технологічних параметрів гарячих маринадів на основі композицій альгінових кислот з низькоетерифікованими пектиновими речовинами
    (2018) Нікітчіна, А. О.; Довжинська, А. О.
    Мета даної роботи - розробка рецептур і технологій нових маринованих продуктів підкопчених прісноводних риб, що дозволяє отримувати більш дешевий продукт з підвищеною біологічною цінністю.
  • Документ
    Скринінг аутентичності продуктів рибного промислу із застосуванням ДНК-маркерів
    (2020) Пилипенко, Л. М.; Нікітчіна, А. О.
  • Документ
    Твердість води та її вплив на організм людини
    (2018) Нікітчіна, А. О.; Ляпіна, О. В.
    Одним із важливих показників якості води – це її твердість. Для нормального функціонування організму, а також при господарсько-побутовому використанніводи необхідно, щоб концентрація «солейтвердості» відповідала вимогам нормативної документації.
  • Документ
    Удосконалення технології рибних снеків з прісноводної риби
    (2019) Горбачов, М. А.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Баришева, Я. О.
    Предметом даного дослідження є удосконалення технології солоно-сушених снеків структурованих з товстолобика строкатого. Для досягнення мети вирішувалися наступні завдання: розробка технологічної схеми, розробка рецептури, отримання продукції та оцінка її органолептичних показників.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок