Перегляд за Автор "Мельник, І.В."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальність самостійної роботи майбутніх магістріввиноробів під час вивчення курсу «Аналітична хімія»(2009) Вікуль, С.І.; Мельник, І.В.
- ДокументВизначення фізико-хімічних показників води для приготування пива(2014) Мельник, І.В.Проведені дослідження, що продемонстрували, які показники води потребують нормалізації.
- ДокументВизначення якості води для технологічних потреб за основними показниками у виробництві пива(2016) Чуб, С.А.; Мельник, І.В.
- ДокументДинаміка змін якісних показників пива після розливу в тару(2014) Мельник, І.В.Проведено дослідження, мета якого - аналіз ефективності збереження стабільності пива відносно норми протягом строку його зберігання в жерстяній банці та у ПЕТ-пляшці.
- ДокументОцінка виробничої практики на пивобезалкогольних підприємствах з використанням ситуаційних задач(2014) Мельник, І.В.Підвищення ефективності і якості суспільного виробництва потребує раціонального поєднування теоретичних знань спеціалістів з умінням вирішувати практичні завдання, що направлені на випуск високоякісної продукції, удосконалення технологічних процесів, скорочення виробничого циклу і підвищення продуктивності праці.
- ДокументПорівняльна характеристика динаміки освітлення столових виноматеріалів сучасними бентонітами(2015) Мельник, І.В.Актуальність роботи пов`язана з відсутністю в виноробній промисловості надійних способів стабілізації вин проти різних помутнінь. Тому експериментальне обгрунтування та впровадження сучасних високо гігієнічних сорбційних матеріалів для обробки виноматеріалів має велике технологічне значення і вкрай актуальне для виноробного виробництва.
- ДокументПрактична підготовка магістрів-пивоварів(2013) Мельник, І.В.Практична підготовка майбутніх магістрів пивоваріння на кафедрі технології вина та енології проводиться як на базових підприємствах з великою потужністю виробництва, так і на невеликих пивоварнях, які виготовляють пиво під торговельною маркою ресторану.
- ДокументПро тенденції впровадження у виробництво оригінальних сортів пива(2014) Мельник, І.В.Аналізується вигідність, актуальність та перспективність впровадження оригінальних сортів пива у виробництво.
- ДокументСистемний підхід до вдосконалення існуючих технологій харчових продуктів(2014) Мельник, І.В.Показано, що ефективні методи удосконалення технологічних процесів харчової технології можуть бути розроблені тільки на основі комплексного або системного підходу до проблеми.
- ДокументСистемний підхід до проведення науково-дослідної роботи в період технологічної практики(2014) Мельник, І.В.Основними задачами технологічної практики майбутніх спеціалістів є: перевірка та закріплення теоретичних знань студентів у практичній діяльності; поглиблення та удосконалення практичних навичок, які були набуті на заняттях у ВНЗ; набуття навичок науково-дослідної роботи.
- ДокументСпрямованість підготовки майбутніх фахівців на професійну діяльність(2013) Мельник, І.В.Одним із важливих завдань Болонського процесу є орієнтація ВНЗ на кінцевий результат: знання і вміння випускників мають бути застосовані і практично використані на території всієї Європи. В теперішній час важливим моментом в підготовці спеціалістів до професійної діяльності є посилення практичної направленості навчання, необхідність випуску, перш за все, широко профільних спеціалістів, які володіють у той же час основоположними спеціальними знаннями і навичками.
- ДокументСтудентський лідер як майбутній керівник підприємства харчової промисловості(2009) Мельник, І.В.
- ДокументСучасні вимоги до освітньо-кваліфікаційного рівня спеціалістів-пивоварів(2015) Мельник, І.В.Освітньо-професійна програма передбачає гуманітарну, соціальноекономічну і природно наукову підготовку, які забезпечують визначений освітній рівень, а головне – професійну і практичну підготовку спеціаліста. Всі разом вони забезпечують відповідний освітньо-кваліфікаційний рівень.
- ДокументФормування дослідницької компетенції в процесі організації самостійної роботи магістрів-технологів(2016) Мельник, І.В.Важливим компонентом в підготовці технологів до професійної діяльності є посилення практичної направленості навчання, необхідність випуску, насамперед, широко профільних спеціалістів, що володіють в той же час ґрунтовними спеціальними знаннями та навичками. Майбутньому технологу в його професійній діяльності доведеться застосовувати свої знання не тільки по спеціальності, але й і в різноманітних сферах. На підприємстві від нього знадобиться постійне підвищення своєї кваліфікації, отримання додаткових знань і навиків, які він зможе здобути тільки шляхом самоосвіти.